09 / 05 / 2024

Mehrdad Safari

Mehrdad Safari

Kiler GYO, İstanbul Sapphire'deki 47 adet rezidans dairesini 90 milyon 594 bin dolar + KDV bedelle Mehrdad Safari'ye sattı.

Demir Bert Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demir Bert Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehrdad Damırchı ve Parchın Farahkhah ortaklığında kuruldu.

Mineral İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mineral İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Levent Yıldız ve Mehrdad Rostamı Ahar ortaklığında kuruldu.

Lüks içinde safari tatili!

Son zamanlarda Afrika'nın en ilgi çeken rotalarından birisi de Tanzanya! Özelikle tatil için alternatif rota arayan doğa düşkünlerinin ilk tercihleri arasında yer alıyor.

Best Tour Turizm Ve Seyahat Acenteliği Anonim Şirketi kuruldu!

Best Tour Turizm Ve Seyahat Acenteliği Anonim Şirketi Şişli'de Mansour Gonbadı, Arıo Nooshnab, Mehrdad Khanı Satlou, Roya Paknezhad, Behrooz Bırjandı Horjandı, Amın Ostadsalmanı, Sahar Sadeghıparı, Navıd Majıdı Sorkhabı ve Seyedreza Amırabyaz ortaklığında kuruldu.

İstanbul Safari Group Turizm Seyahat Acenteliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Safari Group Turizm Seyahat Acenteliği Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Hakan Bilir tarafından kuruldu.

Akros Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Akros Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Farough Liaghat, Hamıdreza Hajıyarı ve Mehrdad Ordobadı Vıjouyeh ortaklığında kuruldu.

Global Bussins Gayrimenkul Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Bussins Gayrimenkul Genel Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehrdad Mola Zadeh Dezfolı tarafından kuruldu.

Narin Kargo Gayrimenkul Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Narin Kargo Gayrimenkul Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Amırmohammad Mirzazadeh, Mehrdad Astaresh ve Raha Astaresh tarafından kuruldu.

Mehrdad İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mehrdad İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehrdad Yousefpanah ve Samira Heydarpoor Gashti tarafından kuruldu.

Armeh Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Armeh Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehrdad Radnasab ve Salman Rezaee ortaklığında kuruldu.

Sapphire'den 91.5 milyon dolarlık rezidans alan İranlı Safari ödeme yapmıyor!

Kiler GYO Sapphire'deki 47 adet rezidansı 91.5 milyon dolara toplu olarak satılmasına ilişkin 8.5 milyon dolar tahsilat yaptı bunun karşılığında 5 adet rezidansın tapu devri gerçekleştirildi. Tahsilatı gerçekleşmeyen konutların ise tahsilatını güvence altında tutmak amacıyla, alıcıya devredilmedi...

Sapphire'den 47 rezidans alan İranlı Merhrdad Safari icralık oldu!

İstanbul Levent'teki Sapphire'den 47 rezidans alan İranlı Merhrdad Safari hakkında ödemeleri aksattığı gerekçesiyle icra takibi başlatıldı.

Menderes Türel Antalya için 359 projesini açıkladı!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel,  Antalya'yı yarınlara taşıyacak, aralarında metro, safari parkı, Konyaaltı Marina, Tünektepe, Kültür Vadisi, Kruvaziyer Limanı, akıllı kent ve Millet Bahçesi projelerinin de yer aldığı 359 projeyi açıkladı. 

Mehrdad Safari Haberi

Mehrdad Safari

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kamu Aydınlatma Platformu'nda İstanbul Sapphire'deki toplu rezidans satışıyla ilgili açıklama yaptı.


Kiler GYO,  İstanbul Sapphire'de bulunan 47 rezidans dairesini  İranlı işadamı Mehrdad Safari'ye sattı.


Kiler GYO'nun kamuya açıklanmış son finansal tablolarında stoklar ve diğer duran varlıklar hesabında 111 milyon 882 bin 254 TL kayıtlı değeri ile taşınan 47 adet İstanbul Sapphire rezidans dairesinin 90 milyon 594 bin USD+KDV bedel ile Mehrdad Safari' ye toplu satışı gerçekleştirildi.


Mehrdad Safari kimdir?


Kiler GYO'nun KAP açıklaması;

Şirketimizin kamuya açıklanmış son finansal tablolarında stoklar ve diğer duran varlıklar hesabında 111.882.254 TL kayıtlı değeri ile taşınan 47 adet İstanbul Sapphire rezidans dairesinin 90.594.000 USD+KDV  bedel ile Mehrdad Safari' ye toplu satışı gerçekleştirilmiştir.

Yatırımcılarımıza ve kamuoyuna saygıyla duyurulur.


Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


Haber Hürriyet'te şu şekilde yer aldı


Kiler Gayrimenkul...