06 / 05 / 2024

Mektebim Kolejleri balkanlar

Mektebim Kolejleri balkanlar

Körfez bölgesinin en büyük yatırım gruplarından SEDCO'yla ortak olan Mektebim Kolejleri, Arap Yarımadası, Türk Cumhuriyetleri ve Balkanlara açılacak.

Balkanlar Turizm İnşaat Limited Şirketi Kuruldu!

Balkanlar Turizm İnşaat Limited Şirketi bugün Fatih’te Eyüp Gökhan Karpuz tarafından kuruldu.

Balkanlar Otelcilik Anonim Şirketi Kuruldu!

Balkanlar Otelcilik Anonim Şirketi Fatih'de Burhan Balkan tarafından kuruldu.

Balkanlar Otelcilik Anonim Şirketi Kuruldu!

Balkanlar Otelcilik Anonim Şirketi Fatih'de Burhan Balkan tarafından kuruldu.

Sinpaş GYO Ankara Mektebim 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara İli Çankaya İlçesi Eğitim Tesisi ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Asya Gashi İstanbul'dan 300 bin dolara ev alacak!

"Balkanlar'ın Lady Gaga'sı" olarak görülen Asya Gashi, Türkiye’ye yerleşme kararı aldı. Ünlü şarkıcı, yeni evi için 300 bin doları gözden çıkardı.

Çift Geyik Karaca Balkanlar'da 10 yeni mağaza açacak!

Türkiye’nin köklü markaları arasında yer alan Çift Geyik Karaca, Balkanlar ve Kuzey pazarında 10 yeni mağaza açacak.

Polat İnşaat, Balkanlar ve Doğu Avrupa’da büyümeyi hedefliyor!

Polat İnşaat, Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de iki proje geliştirerek Avrupa’ya açıldı. Sırada Makedonya, Sırbistan ve Karadağ var.

Türklerin Karadağ'daki konut yatırımı 22 kat arttı!

Türkler, Balkanların yükselen yıldızı Karadağ'da en çok konut alan ikinci millet oldu. Türklerin bu ülkede konuta ödediği rakam 3 senede 22 kat arttı.

Devr-i Alem Eğitim Kolejleri'nin Halkalı ve Kurtköy şubeleri kapandı!

Kağıthane, Kurtköy ve Halkalı'da kampüsleri olan Devr-i Alem Eğitim Kolejleri'nin Halkalı ve Kurtköy şubeleri kapandı.

Balkanlar'ın en eski Türk camisi restore edildi!

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, 1394'te Bulgaristan Hasköy'de hayata geçirilen ve Balkanlar'ın en eski Türk camisi olan Eski Cami'yi restorasyon çalışmalarının ardından ibadete açtı.

Kalekim yurt dışında büyümeye devam edecek!

Kalekim Genel Müdürü Altuğ Akbaş yaptığı açıklamada "Kalekim olarak özellikle Balkanlar ve Afrika'da farklı açılımlara ağırlık veriyoruz. Yatırım planlarımızda bir sonraki rotamız Kenya, Arnavutluk ve Cezayir olacak. Bu bölgelerde de yatırım ortaklığı modeliyle ilerleyeceğiz." dedi.

Balkanlar'da Kültürel Mirasın Yeniden İnşası Projesi TBMM'de!

Yunus Emre Enstitüsü tarafından yürütülen Balkanlar'da Kültürel Mirasın Yeniden İnşası Projesi TBMM gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Türk yatırımcıların Karadağ'a ilgisi artıyor!

Batı Balkanlar'ın küçük ülkesi Karadağ'da yatırımları olan 2 bini aşkın Türk şirketi, ülkenin istihdam ve kalkınmasına katkı sunuyor.

Mektebim Kolejleri balkanlar Haberi

Mektebim Kolejleri balkanlar

Türkiye genelinde 27 kampusuyla eğitim veren Mektebim Kolejleri, Suudi Arabistan'ın dev holdingi Economic and Development Company (SEDCO) ile dünyaya açılacak. Mektebim Kolejleri, geçtiğimiz günlerde yapılan ortaklık anlaşmasıyla yüzde 20 hisse satın almayı hedefleyen SEDCO'yla birlikte Arap Yarımadası, Türk Cumhuriyetleri ve Balkanlar'da Türk okulları açacak. Mektebim Kolejleri kurucusu Ümit Kalko, "Böyle bir yatırım grubu ile stratejik ortaklık kurmamızın temel amacı dünyaya açılmak. Türk eğitim bayrağını dünyada dalgalandırmak istiyoruz" dedi. Kalko, ortaklıkla ilgili tüm detayları ve yatırım hedeflerini SABAH'a anlattı. 


 SEDCO ile ilgili bilgi verir misiniz? 

SEDCO, gayrimenkul, finans ve bankacılık sektörlerinde uzun yıllardır faaliyet gösteren Körfez bölgesinin en büyük holdinglerinden biri. Dünyanın 45 ülkesinde yatırımları olan SEDCO, Ortadoğu'nun en büyük bankası National Commercial Bank'ın da kurucusu. 


 SEDCO'nun Türkiye'de başka sektörlerde yatırımları olacak mı? 

Bu,...