30 / 04 / 2024

Melek Melis Taşkanal

Melek Melis Taşkanal

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Yatırımcı İlişkileri Bölüme'ne Yatırımcı İlişkileri Uzman Yardımcısı olarak Melek Melis Taşkanal atandı.

Kanal İstanbul güzergahında 1.6 milyar TL’lik ihale yapılacak!

Kanal İstanbul güzergahında arka arkaya ihaleler yayımlanmaya da sürdürüyor. Buan göre, bu süreçin son örneği de projenin kalbi olarak nitelenen Dursunköy 3. Etap’ta kaydedildi. Bölgede altyapı imar yolları ve sanat yapıları için 1 milyar 675 milyon TL’lik bir ihale yayımlandığı duyuruldu.

İstanbul'da 157 rezerv alan ilanı var: 3 milyon nüfus taşınabilir!

İstanbul’da 21 adet Esenler büyüklüğünde rezerv alan ilanı yapıldığı belirlendi. Rezerv alanların büyük kısmının Kanal İstanbul etrafında yoğunlaşırken, bölgeye yaklaşık 3 milyon nüfusun taşınması öngörülüyor. İşte detaylar...

Taşıt takas sisteminde yeni dönem! e-Devlet kanalından ulaşılabilecek!

Takasbank, Ticaret Bakanlığı ve Türkiye Noterler Birliği ortak çalışmasıyla uygulamaya alınan "Taşıt Takas" uygulamasına e-Devlet kapısı da eklendi. 

Va Taş İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Va Taş İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Arzu Yılmaz ve Melek Bakırtaş Kurnaz ortaklığında kuruldu.

'Türkiye Tek Yürek' yardım kampanyası düzenlenecek! Tam 8 kanal yayınlayacak!

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremin ardından 15 Şubat'ta sekiz Türk ulusal televizyon kanalı depremzedelere yardım için yayın yapacak.

TOKİ'nin Kanal İstanbul'un çevresinde inşa edeceği 844 konutluk 1. Etap için imzalar atıldı!

Kanal İstanbul güzergahında inşa edilecek konut projelerinin 844 konutluk etabı için, 19 Ocak'ta 1 milyar 159 milyon lira bedelle TOKİ ile Gürtaş Yapı ile sözleşmeye imza atıldı. İşte ayrıntılar...

Taç’tan 2. ürüne yüzde 50 indirim fırsatı! İşte 23 Eylül 2022 Taç fiyat listesi

Ev tekstili markası Taç online satış kanalı tac.com.tr üzerinden 2. ürüne yüzde 50 indirim kampanyası başlattı. Yatak odası, mutfak, banyo, perde, aksesuar gibi gruplarda ürünleri bulunan Taç, çocuklara yönelik lisanslı ürünleri de kampanyaya dahil etti. İşte taç fiyat listesi

28 ilde 472 kamu arazisi KDV'den muaf seçeneğiyle satışta! Kanal İstanbul'a komşu arazilerde 24 ay taksit fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından 28 ilde toplamda 472 arazi satışa çıkarıldı. İşte yatırımcıların markajına giren o araziler...

Kanal İstanbul projesinde kritik ‘Montrö’ ayrıntısı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) bağlı İstanbul Planlama Ajansı tarafından “Türkiye'nin Ulusal Güvenliği Açısından Kanal İstanbul ve Taşıdığı Riskler” başlıklı bir bilgi notu açıklandı ve notta Kanal İstanbul projesinin detaylarına değinildi.

Kanal İstanbul güzergahındaki Şahintepe Mahallesi taşınıyor!

Kanal İstanbul güzergahı üzerinde bulunan Şahintepe Mahallesi'nde vatandaşa önce tapular dağıtıldı, hemen sonrasında sürgün kararı verildi. Mahalleli, "Rant peşinde değiliz, trilyonluk olalım demiyoruz ama düzenimizi bozmayın" dedi ve tepkilerini dile getirdi.

Melek Melis Taşkanal, Vakıf GYO'dan ayrıldı!

Vakıf GYO'da Yatırımcı İlişkileri Uzman Yardımcısı olarak görev yapan Melek Melis Taşkanal 5 Ocak 2022 arihi itibarıyla görevinden ayrıldı. 

The Economist'ten dikkat çeken iddia: Kanal İstanbul 15 milyar dolara mal olacak!

İngiltere merkezli The Economist dergisi, Kanal İstanbul'un 15 milyar dolara mal olacağını duyurduğu gündem olan haberinde, "Recep Tayyip Erdoğan'ın rüyası İstanbul'un kabusu olma riski taşıyor" dedi.

Kanal İstanbul'un ilk ihalesini Mukarnas Mimarlık kazandı!

Kanal İstanbul projesi için 26 Mart 2020'de gerçekleştirilen 'maskeli ihale'nin sonucu 18 ay sonra belli oldu. Tarihi Odabaşı ve Dursunköy köprülerini taşımak için yapılan ihalede, Mukarnas Mimarlık Mühendislik Şirketi ile 500 bin Türk Lirası bedelinde sözleşmeye imza atıldı. 

Melek Melis Taşkanal Haberi

Melek Melis Taşkanal

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Yatırımcı İlişkileri Bölümü'ne yapılan atama hakkında açıklama yaptı.

Vakıf GYO'nun Yatırımcı İlişkileri Bölüme'ne Yatırımcı İlişkileri Uzman Yardımcısı olarak Melek Melis Taşkanal atandı.

Vakıf GYO'nun KAP açıklaması: 
Şirketimiz Yatırımcı İlişkileri Bölüme'ne Yatırımcı İlişkileri Uzman Yardımcısı olarak Melek Melis Taşkanal atanmıştır. İletişim bilgileri aşağıda...