06 / 05 / 2024

Melek Yatırımcılar Güney Egede semineri

Melek Yatırımcılar Güney Egede semineri

Pamukkale Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi ve Güney Ege Kalkınma Ajansı işbirliğinde düzenlenen "Melek Yatırımcılar Güney Ege'de" Projesi kapsamında Pamukkale Teknokent Konferans Salonu'nda bir seminer düzenlendi...

Dolar ve euro yatırımcıları dikkat! Dolar bugün ne kadar? Euro kaç lira? 18 Nisan 2024 döviz kurları

Dolar ve euro yatırımcıları güncel döviz kurlarını araştırıyor. Dolar bugün ne kadar? Euro kaç lira? 18 Nisan 2024 döviz kurları.

Dolar yükseliyor! Dolar yatırımcıları dikkat! Bugün dolar/TL ne kadar oldu? 4 Aralık 2023 dolar/TL kuru

Dolar/TL kuru haftanın ilk işlem gününe yükselişle başladı. Yatırımcılar güncel dolar kurunu araştırıyor. Peki Bugün dolar/TL ne kadar oldu? 4 Aralık 2023 dolar/TL kuru.

Altın alalım mı, satalım mı? Altın yatırımcıları dikkat! 15 Kasım 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın üçüncü işlem gününde yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Altın almak isteyen yatırımcılar güncelm fiyatları araştırıyor. Altın fiyatları bugün ne kadar? Altın alalım mı, satalım mı? 15 Kasım Çarşamba altın fiyatları.

Güney Florida'daki cazip lokasyonlar Türk gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi!

Amerika'nın en büyük lüks gayrimenkul uzmanları arasında yer alan Related Group, Güney Florida'daki cazip lokasyonların Türk gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdiğini kaydetti.

Gümüş almak isteyenler çabuk baksın! Uzman isim gümüş yatırımcıları için alım fırsatını açıkladı!

Yatırımcılar gümüş fiyatlarındaki yakından takip ediyor. Son zamanlarda altın ile birlikte rekor seviyeye ulaşan gümüş için uzman isim alım fırsatını açıkladı. 

BofA, 2023 gümüş tahmini açıkladı! Gümüş yatırımcıları dikkat! Ters köşe olacaksınız

BofA, 2023 gümüş tahmini açıkladı.  Yatırımcılar gümüş fiyatlarında yükselişlerin olmasıı beklerken BofA'nın yeni gümüş tahmini yatırımcıları ters köşe yapacak. Peki gümüş fiyatları ne olacak? Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?

1 gram gümüşün geleceği rakam görenleri şok etti! Bu rakamı gören yatırımcılar gümüşe hücum etti

Altından sonra en çok yatırım gümüşe yapılıyor. Gümüş fiyatlarının ne kadar olacağı ise merak konusu olmaya devam ediyor. 1 gram gümüşün geleceği rakam görenleri şok etti! Bu rakamı gören yatırımcılar gümüşe hücum etti.

Euro tam bu kadar olacak! Herkes doları konuşuyordu ama asıl hamle eurodan gelecek! Yatırımcılar gözlerine inanamayacak

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala döviz kurlarında son dkaika gelişmeler yakından takip ediliyor. Tüm gözler dolara çevrilmişken, son dakika euro ile ilgilş hamle geldi. Yatırımcılar gözlerine inanamayacak!Euro tam bu kadar olacak!  

Altın fiyatları 7 gün sonra tam olarak böyle olacak! Yatırımcıları gözü oradan gelecek haberde! 

Milyonlarca yatırımcı altın fiyatlarının ne kadar olacağını merak ediyor. Bu kapsamda yatırımcılar ''altın fiyatları ne olur?'' sorusunun yanıtını araştırıyor. Altın fiyatları 7 gün sonra tam olarak böyle olacak! Yatırımcıları gözü oradan gelecek haberde! 

Gümüş sağ gösterip sol vuracak! Gümüş tam tamına bu kadar olacak! Gümüş yatırımcıları hemen bakın

Gümüş fiyatları son günlerde düşüşe geçerken yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını merak ediyor. Gümüş sağ gösterip sol vuracak! Gümüş tam tamına bu kadar olacak! Gümüş yatırımcıları hemen bakın.

Altında rekor üstüne rekor! Altın yatırımcıları gözünü bu habere dikti!

Ons altında son 8 ayın zirvesi görülürken gram altın ise ons altının rüzgarıyla birlikte 1.140 seviyesini gördü ve böylece tüm zamanların rekorunu kırmış oldu. Altın yatırımcıları için ise gözler Fed'e çevrildi.

Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Altın Kahini İslam Memiş cevapladı! Gümüş yatırımcıları çabuk bakın!

Gümüş yatırımcıları gümüş fiyatları ''yükselecek mi, düşecek mi'' sorusunun yanıtını merak ediyor. Altın Kahini İslam Memiş ise gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını açıkladı. Gümüş yatırımcıları çabuk bakın!

Gümüşün geleceği en yüksek seviye belli oldu! Gümüş yatırımcıları koşun!

Gümüş yatırımcıları gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını araştırıyor. Dünyaca ünlü analist günün geleceği en yüksek seviyeyi açıkladı. İşte gümüş fiyatları bu kadar olacak! Gümüş yatırımcıları koşun...

Melek Yatırımcılar Güney Egede semineri Haberi

Melek Yatırımcılar Güney Egede semineri


Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkan Vekili Süleyman Kocasert, yüksek teknoloji ürün üretimine öncelik verilmesi gerektiğini belirtti. Kocasert, Pamukkale Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi ve Güney Ege Kalkınma Ajansı işbirliğinde düzenlenen "Melek Yatırımcılar Güney Ege'de" Projesi kapsamında Pamukkale Teknokent Konferans Salonu'nda düzenlenen seminerin açılışında konuştu.  


Parlak fikirler 


Türkiye'nin gelişen ekonomisiyle dünyada parlayan bir yıldız olmak istiyorsa bunu ihracata dayalı bir büyümeyle gerçekleştirebileceğini dile getiren Kocasert, "Dünyanın 10 ekonomisinden birisi olmak, milli geliri 20 bin doların üzerine çıkarmak ancak dünya çapında ihracatta söz sahibi olmakla mümkün. Fakat geleneksel yöntemlerle, konvansiyonel tekniklerle, daha fazla çalışarak, daha fazla üreterek bir yerlere gelmek mümkün değil. Çünkü dünyanın kullanabileceği tencere, tava, havlu, bornoz sayısı, tüketilecek miktar belli. Siz eğer bunun üzerine katma değer koymazsanız, bunun üzerine yenilikçilik getirmezseniz,...