27 / 04 / 2024

melih gökçek ankara projeleri

melih gökçek ankara projeleri

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Keçiören Metrosu’nun Kızılay İstasyonu yapımıyla eş zamanlı olarak Güvenpark’taki minibüs duraklarının da yer altına alınması projesine itiraz eden Ankara Mimarlar Odası’na cevap verdi.

Ankara Boğazı için ilk kazma vuruluyor!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, yaklaşık 250 gençle Büyükşehir Belediyesi Konferans Salonu’nda bir araya gelerek Ankara’yı tartıştı. İşte Ankara'nın dev projelerinde son durum...

Kızılırmak Yeşil Vadi Projesi'nin çalışmaları başladı!

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara- Kırıkkale karayolu üzerinde, Kızılırmak Vadisi içinde yer alacak dev rekreasyon alanı “Kızılırmak Yeşil Vadi Projesi” için çalışmalara başladıklarını belirtti.

Melih Gökçek muhtarlarla buluştu!

Melih Gökçek muhtarlarla buluştu. Başkan Gökçek, yaklaşık 2 saat süren brifingini, dev ekrandan çalışmaların eski-yeni fotoğraf ve görüntülerinin yer aldığı 1200 slaytlık sinevizyon gösterimi eşliğinde yaptı.

Melih Gökçek Ankara yatırımlarını anlattı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankapark’tan, Kuzey Ankara’ya, Asfalt’tan, yeni yol açımlarına, sosyal ve kültürel faaliyetlere kadar sayısız çalışmanın yer aldığı 2014 mali yılı Faaliyet Raporları’nın sunumunu yaptı.

Melih Gökçek Ankara projelerini anlattı!

Kanal 24'te yayınlanan Son Baskı programının konuğu olan Başkan Gökçek, Ankara Haber Müdürü Melik Yiğitel'in sorularını cevaplandırdı, genel siyasi değerlendirmeler yaparak, Büyükşehir Belediyesi’nin projelerini anlattı.

Melih Gökçek 2014’ün En İyi Büyükşehir Belediye Başkanı seçildi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Dünya Gazeteciler Derneği tarafından da “2014’ün En İyi Büyükşehir Belediye Başkanı” seçildi. “2014 Medya Oskarları Ödül Töreni” Ankara Ticaret Odası (ATO) Meclis Salonu’nda yapıldı.

Ankara'da yılın ilk yarısında 2 milyon 265 bin asfalt serildi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından, sınırlarına yeni katılan ilçe ve köyler de dahil olmak üzere yapılan asfalt çalışmaları hız kesmeden 7/24 devam ediyor.Ankara'da yılın ilk yarısında 2 milyon 265 bin asfalt serildi.

Melih Gökçek: Elmadağ'a 107 bin ton asfalt döktük!

İftar sonrası ilçelilere seslenen Başkan Gökçek, sadece Elmadağ ve mahallelerine 107 bin 600 ton asfalt döküldüğünü ifade ederek, “Suyunuzu getirdik, arıtma tesisini bitirdik. Şimdi de muhteşem kültür merkezini tamamladık” diye konuştu.

Ümitköy Hanımlar Lokali'nin açılışı gerçekleştirildi!

Ümitköy Mutlukent Mahallesindeki Hanımlar Lokali'nin açılışında konuşma yapan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak hizmetlere tüm hızıyla devam ettiklerini ifade etti

Melih Gökçek Ankara için projelerini anlattı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, hayalindeki projenin Kızılırmak'ı Ankara'nın içinden geçirmek olduğunu ama çok uzakta kaldığı için olmadığını söyledi. Gökçek, hayvancılık ve tarımda da projelerinin olduğunu ifade etti...

Melih Gökçek: Organize sanayinin altyapısı bizden!

Melih Gökçek, SKM açılışında kalabalığa hitap ederek hem ülke gündemini değerlendirdi hem de yerel seçimler sonrası Büyükşehir Belediyesi sınırlarına dahil olacak Polatlı'ya yönelik projelerini açıkladı.

Melih Gökçek'in Dikmen’deki konutları Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne teslim ediliyor!

Melih Gökçek’in 2018 yılında Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden eşi ile avukatları adına aldığı ve halen kullandığı Dikmen'deki dubleks konutlar, Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne teslim ediliyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Melih Gökçek'in iade ettiği makam aracını satacak! İşte fiyatı

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Melih Gökçek'in seçimi kaybettikten sonra bile özel olarak kullanmaya devam ettiği lüks makam aracı satışa çıkarıldı. ABB'ye iade edildikten sonra bakımları yapılan aracın ihale satış bedeli de açıklandı.

Melik Gökçek Ankapark'ın maliyetini açıkladı!

Ankara Eski Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankapark'ın maliyetine yönelik açıklamalarda bulundu. 

Melih Gökçek Dubai'de inşaat şirketi kurdu iddiası!

Görevden alınan Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Melih Gökçek döneminde, 2004'te, 2 belediye şirketinin yüzde 49 ortaklık ile Birleşik Arap Emirlikleri’nin başkenti Dubai’de bir inşaat şirketi kurduğu belirlendi.

Melih Gökçek için suç duyurusu: Ankapark zararı tazmin edilsin!

Mimarlar Odası Ankara Şubesi, kapatılan Ankara Ankapark'ın maliyetine ilişkin bir açıklama yapan eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek hakkında suç duyurusunda bulundu.

Melih Gökçek: Ankapark dünyanın en ucuza mal olan parkı!

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankapark’ı Disneyland ile kıyaslayarak, dünyanın en ucuza mal olan parkı olduğunu belirtti...

Melih Gökçek, Başkanlık konutunun aidatını ödemediği için icralık mı oldu?

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Melih Gökçek, Başkanlık konutunun aidatını 6 aydır ödemediği için, site yönetimi tarafından icraya verildi...

Parsel parsel sattı davasında Melih Gökçek'e kötü haber!

Birbirlerine yönelik ağır hakaretlerle mahkemelik olan eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç arasındaki davada karar çıktı. Mahkeme Melih Gökçek'in açtığı 50 bin TL'lik tazminat davasını reddetti.

Mansur Yavaş: Gökçek, Ankara’nın 10 milyar lirasını heba etti!

CHP’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş yaptığı açıklamada  Melih Gökçek'in Ankara’nın 10 milyar lirasını heba ettiğini söyledi.

Melih Gökçek, başkanlık konutunu nasıl aldı?

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde belediyeye ait Teras Evler’de yer alan villayı başkanlık konutu olarak kullanan Melih Gökçek’in görevden ayrıldıktan sonra da konutu terk etmediği ortaya çıktı. Gökçek konutu nasıl aldığını anlattı...

Melih Gökçek, başkanlık konutunu satın aldı!

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in belediye konutlarında oturması tartışma yaratmıştı. Gökçek o konutu satın almış...

Melih Gökçek: Ankapark için harcanan para halkın cebinden çıktı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Melih Gökçek, sosyal medya hesabında Ankapark projesinin maliyetini açıkladı...

Melih Gökçek'in spor kulübü derneklerine tahsis ettiği tesisler geri alındı!

Melih Gökçek'in Ankapark ve Kanal Ankara projesini öncelik listesinden çıkarıp, yeni mezarlık projesini de iptal eden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, şimdi de Gökçek’in belediye başkanlığı döneminde spor kulübü derneklerine tahsis ettiği spor tesislerini geri aldı.

melih gökçek ankara projeleri Haberi

melih gökçek ankara projeleri

Gökçek, Twitter’dan “Bence siz, anlamadığınız işe bulaşmayın. Biz burayı, birilerini bağırta bağırta yapar, bitiririz inşallah. Tıpkı onlarca kez yaptığımız gibi” tweetini paylaştı.


YER ALTINA 2-3 KAT

Ulaştırma Bakanlığı tarafından Keçiören Metrosu’nun ikinci etabı olan AKM-Gar-Kızılay hattının son durağı olarak inşa edilecek Kızılay istasyonunun, Güvenpark’ta bulunan minibüs duraklarının altına yapılması planlanıyor. Bu çalışmalarla eşzamanlı olarak da mevcut minibüs duraklarının yer altında 2 veya 3 kat olarak yer alması öngörülüyor. Geçtiğimiz hafta içinde, Büyükşehir Belediye Meclisi’nde AK Parti, CHP ve MHP’li üyelerin oybirliğiyle aldığı kararla, bu konuda proje hazırlayıp Ulaştırma Bakanlığı’na sunması için Fen İşleri Daire Başkanlığı...