04 / 07 / 2024

Melih Kabataş

Melih Kabataş

Almera Yapı Mimarlık İnşaat Hafriyat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İdris Yılmazer, Ahmet Taylan, Ayhan Ertap, HacıSüleyman Yılmazer ve Melih Kabataş tarafından 350 bin TL'lik sermaye ile 22 Mayıs'ta kuruldu

Melih Gökçek'ten Mimarlar Odası seçimine eleştiri!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Mimarlar Odası Ankara Şubesi'nin dün yapılan seçimini Twitter üzerinden değerlendirdi ve "Seçimi alan ekip, toplam delegenin yüzde 10 oyunu bile alamadı" diye eleştirdi...

AYİDER'in yeni başkanı Melih Tavukçuoğlu oldu!

Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği'ne yeni başkan seçildi. Yeni dönemde AYİDER ismiyle yoluna devam edecek olan derneğin yönetim kurulu başkanlık görevini Melih Tavukçuoğlu üstlenecek.

Melih Gökçek: Osmanlı Pazarı 31 Mart’ta teslim edilecek!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, aralık ayında çıkan yangında 253 dükkanın kül olduğu Osmanlı Halk Pazarı ile ilgili de bitirme tarihi verdi. İşte açıklaması...

Melih Meriç: Arsa fiyatlarında düşüş yaşanmıyor!

İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Melih Meriç, daire fiyatları ve arazi fiyatlarındaki düşüşe rağmen, arsa fiyatlarında düşüş yaşanmadığını söyledi.

Melih Gökçek: Güneykent projesini hayata geçireceğiz!

Kanal 7 Televizyonu'nda Mehmet Acet'in sunduğu “Başkent Kulisi” programına katılarak çeşitli değerlendirmelerde bulunan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek Güneykent Projesi ile ilgili bilgiler verdi...

Melih Gökçek'ten Ulus projesinin durdurulmasına tepki!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ulus Projesi’nin yürütmesinin durdurulması kararına tepki göstererek, “Akay Kavşağı… Ankara Bulvarı… 1071 Malazgirt Bulvarı’nı açamazsınız dediler… Açtık… Ulus da böyle olacak” dedi.

Mimarlar Melih Gökçek’e suç duyurusunda mı bulundu?

Mimarlar Melih Gökçek’e nefret suçu işlemekten suç duyurusunda bulundu. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in Hıdırlıktepe kentsel dönüşüme ilişkin açıklaması Mimarların tepkisine neden oldu.

Melih Gökçek'ten Osmanlı Halk Pazarı açıklaması!

Sabaha karşı yangın çıkan ve 250 işyeri yanan Osmanlı Halk Pazarı’nda ATO Başkanı Salih Bezci ile birlikte incelemelerde bulunan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, esnafın sorunlarını dinledi, taleplerini aldı.

Melih Meriç'ten Gaziantep imar sorununa öneri!

Gaziantep İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Melih Meriç, kentin imar sorunlarına yeni bir bakış açısı geliştirdi. Meriç çok konuşulacak bir düşünceyi de dillendirdi ve; "6. Organize Sanayi Bölgesi Gaziantep'e yapılmamalı" dedi.

Ali Ağaoğlu’na Kabataş Lisesi Eğitim Vakfı’ndan mask hediyesi!

Kabataş Erkek Lisesi Eğitim Vakfı, Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu’na kendisinin maskını takdim etti. Ali Ağaoğlu; “Yıllar önce öğrencisi olduğum okuldan böyle anlamlı bir hediye almak beni çok mutlu etti” dedi.

Kabataş-Mahmutbey metrosunda son durum ne?

18 istasyondan oluşan ve Mecidiyeköy-Mahmutbey arasını 26 dakikaya, Beşiktaş-Mahmutbey arası 31.5 dakika dakikaya düşürecek olan Kabataş-Mahmutbey metrosunun Mecidiyeköy istasyonunda 2. etap inşaat çalışmaları başlıyor...

Melih Gökçek'ten Ahlatlıbel Tesisleri açıklaması!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ahlatlıbel Park ve Rekreasyon Alanı ile ilgili kira sözleşmesinin iptal edilerek, yeniden Büyükşehir Belediyesi’ne devredilmesi ile ilgili olarak açıklama yaptı.

Burhaniye Melih Bapuçcuoğlu Bulvarına yeni düzenleme!

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Batı girişinde yer alan Melih Pabuçcuoğlu Bulvarı’na yeni düzenleme yapılıyor. Kuvayı Milliye Anıtından Karınca Deresi’ne olan bölümü kapsayan Bulvarda asfalt yenilemesi yapılıyor.

Melih Kabataş Haberi

Melih Kabataş


Almera Yapı Mimarlık İnşaat Hafriyat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İdris Yılmazer, Ahmet Taylan, Ayhan Ertap, HacıSüleyman Yılmazer ve Melih Kabataş tarafından 350 bin TL'lik sermaye ile 22 Mayıs'ta kuruldu.Almera Yapı Mimarlık İnşaat Hafriyat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;Her türlü inşaat taahhüt işleri yapmak konut işyeri ticarethane prefabrik ve buna benzer binaların inşaatlarını yapmak,ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Almera Yapı Mimarlık İnşaat Hafriyat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Pendik, Batı Mahallesi, Sabri Taşkın Caddesi, Sezgin Apartmanı,...