02 / 05 / 2024

Melih Meriç kentsel dönüşüm yanlışları

Melih Meriç kentsel dönüşüm yanlışları

Gaziantep İnşaat Mühendisleri Oda Başkanı Melih Meriç, görev süresi boyunca yerel yönetimlerin iyi yaptıklarını takdir ederken, yapılan yanlış uygulamalara da gerekli itirazları yaptıklarını ve bu süreçte doğruları da kamuoyu ile paylaşmaktan çekinmedikl

Vakıflar'ın yüzde 200'lük kira zammı Meclis gündeminde!

CHP Milletvekili Melih Meriç, Gaziantep Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nün kiralık iş yerlerine yüzde 120, konutlara da yüzde 200 zam yaptığını kaydederek söz konusu artışla ilgili soru önergesi verdi.

Gaziantep'te Vakıflar'ın kiracısına yüzde 200 zam yapıldı! Fahiş kiraların suçlusu sadece 'vicdansız ev sahipleri' mi?

Fahiş oranlarda artan kiralık ev fiyatları gündemden düşmüyor. CHP Gaziantep Milletvekili Melih Meriç, kira fiyatlarını Meclis gündeminde konuştu. İşte o açıklamalar...

Ankara’da kentsel dönüşümde yapılmayan konutların belediyeye maliyeti 2,2 milyar TL!

Ankara'da Melih Gökçek döneminde hayata geçirilmek üzere başlanan fakat tamamlanamayan "kentsel dönüşüm" projesi kapsamındaki konutların belediyeye maliyeti 2,2 milyar lira olduğu açıklandı.

Ankara'da kentsel dönüşüm mağduru aile 17 yıldır tapularını alamadı!

2004 yılında eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in başlattığı kentsel dönüşüm çerçevesinde kendilerine tapu sözü verilen Şeremet ailesi, henüz tapularını alamadı.

16 yıldır kentsel dönüşümle hak sahibi olduğu evin tapusunu alamadı! 

Melih Gökçek’in başlattığı kentsel dönüşüm kapsamında yapılan çekilişte evi bodrum katından çıkan Ankaralı Hüseyin Şeremet, 16 yıldır verilen sözün tutulmasını bekliyor.

Bağdat Caddesi'nden kentsel dönüşüm 2020'de yüzde 30 artacak!

AYİDER Başkanı Melih Tavukçuoğlu, İnşaat Zirvesi'ndeki konuşmasında 2020 yılında Bağdat Caddesi’nde ve çevresinde, kentsel dönüşüm çalışmalarının yüzde 30 artacağını söyledi...

Ferko İstanbul'da 4 kentsel dönüşüm projesine hazırlanıyor!

Ferko Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Meriçten "3’ü Göktürk’te biri Seyrantepe’de olmak üzere 4 yeni kentsel dönüşüm projesi için ciddi bir hazırlık sürecimiz var. Bu projelerde önemli marka birlikteliklerimiz olacak." dedi. Ayrıca Ferko, Türk bayrağını Londra’da ve New York'ta dalgalandıracak.

Melih Gökçek: Kentsel dönüşümde bir numarayız!

ANKARA Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, kentsel dönüşüm projelerinde tartışmasız Türkiye'de bir numara olduklarını, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin bazı konularda dünyadaki ve Türkiye'deki belediyeler içerisinde tartışmasız bir numara olduğunu belirtti.

Melih Meriç: Dolar kuru inşaat sektörünü vurdu!

Son dönemde rekor bir yükseliş gösteren dolar kuru inşaat ekonomimin lokomotifi olarak kabul edilen inşaat sektörünü de vurdu. Metropol İnşaat yönetim Kurulu Başkanı Melih Meriç, dolar kurundaki yükselişin demir fiyatlarında yüzde 40 oranında artış gösterdiğini belirtti.

İzmir'in geleceği kentsel dönüşümde!

Sistem Grup İnşaat Genel Müdürü Melih Göktanır, İzmir'in geleceğinin kentsel dönüşümde olduğunun altını çizdi. Göktanır, konut kredisi faiz oranlarının düşürülmesi gerektiğini de belirtiyor.

Melih Gökçek: Dönüşüm projelerinde 1 numarayız!

“Başkan Gökçek Gençlerle Buluşuyor, Ankara’yı tartışıyor” programının son gününde “Kentsel Dönüşüm Projeleri” ele alındı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, dönüşüm projelerinde Türkiye’de bir numara olduklarını söyledi.

Melih Meriç: Gaziantep kadar imarla oynayan şehir yok!

İnşaat Mühendisleri eski Başkanı, Metropol İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Melih Meriç, şehri bütünsel olarak ele almadan hiç bir sorunun çözülemeyeceğini belirtirken, bunun için metropol ilçelerin kaldırılması gerektiğini söyledi.

Melih Meriç: Gaziantep'teki kentsel dönüşümde yanlışlar var!

Gaziantep İnşaat Mühendisleri Oda Başkanı Melih Meriç, görev süresi boyunca yerel yönetimlerin iyi yaptıklarını takdir ederken, yapılan yanlış uygulamalara da gerekli itirazları yaptıklarını ve bu süreçte doğruları da kamuoyu ile paylaşmaktan çekinmedikl

Melih Meriç kentsel dönüşüm yanlışları Haberi

Melih Meriç kentsel dönüşüm yanlışları


Gaziantep İnşaat Mühendisleri Oda Başkanı Melih Meriç, görev süresi boyunca yerel yönetimlerin iyi yaptıklarını takdir ederken, yapılan yanlış uygulamalara da gerekli itirazları yaptıklarını ve bu süreçte  doğruları da kamuoyu ile paylaşmaktan çekinmediklerini söyledi. Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay ise, kentteki meslek örgütlerinde bayrak değişimleri yaşandığını ve bu değişimlerin kent adına hayırlı olması temennisinde bulundu.


10 ve 11. Dönem Gaziantep İnşaat Mühendisleri Oda Başkanlığını yapan Melih Meriç Gazeteciler Cemyeti’nde düzenlenen basın toplantısıyla tekrar aday olmayacağını açıkladı. Toplantıya hafta sonu yapılacak genel kurulda başkanlığa aday olacak olan Gökhan Çeliktürk ile gelen Başkan Meriç, makamların zamanında bırakılmasının verimlilik adına önemli olduğuna dikkat çekti. Toplantının açılış konuşmasını yapan Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay ise, meslek örgütlerinin kent yaşamındaki önemine dikkat çekerken, genç...