02 / 05 / 2024

Melikgazi Belediyesi kent projeleri

Melikgazi Belediyesi kent projeleri

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi belediyesi olarak geri dönüşümde yeni bir uygulama başlatarak bundan böyle adresten mobilya atıklarını alacaklarını söyledi.

Kayseri Melikgazi Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptıracak! 28.7 milyon TL'ye! 

Kayseri ili Melikgazi Belediyesi, Kayseri ili, Melikgazi ilçesi, 'Battalgazi Mah. Geçici 4. Ada C Blok 48 adet daire, 3 adet dükkan kentsel dönüşüm konutu yapılması işi'ni 28.7 milyon TL'ye ihale ediyor...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi kent lokantası açıyor! Yemek fiyatları nasıl olacak? İşte detaylar… 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ilk kent lokantasını Fatih Çapa’da açacak. Tabldot usulü hizmet verecek lokantada yemeklerin uygun fiyatlı olacağı belirtildi.

Kayseri Melikgazi Belediyesi 31 adet 2+1 ve 3+1 daireyi satıyor! 390 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Kayseri Melikgazi Belediyesi, Kayseri ili, Merkez ilçesi, Kazımkarabekir, Battalgazi, Anbar, Talas ve Köşk mahallelerinde yer alan 31 daireyi 390 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuyor...

Kayseri Melikgazi'de kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Kayseri Melikgazi Belediyesi Battalgazi Mahallesi'nde kentsel dönüşüm projesinde ikinci etap çalışmalarını başlattı.

Kayseri Melikgazi Belediyesi kira ücretlerine zam yapmayacak! 

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, pandemi süreci boyunca belediyeye ait iş yerlerinde kira ücretlerine zam yapılmayacağını dile getirdi. 

Kayseri Melikgazi Belediyesi 41 daireyi açık artırmayla sattı! 

Kayseri Melikgazi Belediyesi, mülkiyetinde bulunan 41 daireyi açık artırmayla sattı.  

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden kentsel dönüşüm toplantısı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmalarına bütüncül yaklaşmak adına kentsel dönüşüm toplantısı düzenledi.

Kayseri Melikgazi Belediyesi 50 daireyi satışa çıkardı!

Kayseri Melikgazi Belediyesi, mülkiyeti kendisine ait 50 dairenin satışı için ihale düzenleyecek. Satışa çıkarılan dairelerin fiyatı 200 bin TL'den başlıyor.

Melikgazi Belediyesi 50 konutu 15.2 milyon TL'ye satışa çıkardı!

Melikgazi Belediye Başkanlığı, Kayseri Melikgazi'de yer alan 50 adet konutu satışa çıkardı. Konutların toplam satış bedeli 15 milyon 200 bin TL olarak belirlendi.

Kırıkkale Belediyesi, 11 metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi!

Kırıkkale Belediyesi, kent genelinde çevre halkı için tehlike arz eden ve görüntü kirliliğine neden olan yapıları ortadan kaldırıyor. Belediye ekipleri ilde, 11 metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi. 

Kayseri Melikgazi Belediyesi'nden sağlık merkezi için arsa tahsisi!

Kayseri Melikgazi Belediyesi, ilçeye sağlık merkezi kazandırılması için belediyeye ait arsanın tahsisini gerçekleştirdi 

İzmir Büyükşehir Belediyesi yapı stoku için çalışmalara başlıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde bulunan yapıların envanterini çıkarmak için çalışmalara başladı.

Aydın Büyükşehir Belediyesi depreme karşı binaları güçlendirecek!

Aydın Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde bulunan binaları depreme karşı güçlendirme çalışmaları yapmak için çalışmalara başladı. 

Melikgazi Belediyesi kent projeleri Haberi

Melikgazi Belediyesi kent projeleri

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi belediyesi olarak geri dönüşümde yeni bir uygulama başlatarak bundan böyle adresten mobilya atıklarını alacaklarını söyledi. Kağıt, cam ve metal ile başlayan atık malzeme toplamanın atık yemeklik yağ, araba lastiğini, elektronik atık gibi genişlettiklerini şimdi mobilya atıklarına talip olduklarını ifade eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, ‘ALO ATIK 0352 3551431’ nolu telefon hattını arayan Melikgazililer çekyat, koltuk, masa, sandalye, kanepe, gardolap gibi mobilya atıkların ekipler tarafından ücretsiz alınacağını kaydetti. İri hacimli atıklar olarak adlandırılan bu tür malzemelerin genellikle çöp konteynırlarına sığmadığını ve vatandaşlar tarafından kapı önüne bırakıldığını hatırlatan Dr. Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili olarak şu açıklamalarda bulundu;

"Melikgazi Belediyesi’nin geri dönüşüm hizmetinin örnek ve referans gösterilmektedir. Birçok belediye bizim bu çalışmamızın projesini talep etmektedir....