01 / 05 / 2024

melikgazi caferbey yeni yol

melikgazi caferbey yeni yol

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Caferbey Mahallesi'ne yapılan çalışmalar neticesinde yeni binaların yükseldiğini belirterek gelişen ve büyüyen bu mahallede imar planında yer alan yolların açılmaya başlanıldığını söyledi.

Melikgazi Aydınlıkevler'de kentsel dönüşüm müjdesi: 2 bloklu 160 daire için imzalar atılıyor!

Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, Aydınlıkevler Mahallesi’nde yeni bir modelle 2 Blok 160 dairelik proje için ilk adımı attıklarını belirtti. İşte detaylar...

Kayseri Melikgazi'ye 78 odalı yeni otel geliyor! 97 milyon TL'ye mal olacak!

Kayseri Melikgazi'de 78 odalı yeni otel için düğmeye basıldı. Eti Girişim Yatırım tarafından inşa edilecek olan otelin maliyeti 97 milyon TL olarak açıklandı. İşte ayrıntılar...

TOKİ Kayseri Melikgazi 55 konut ihalesi yarın!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kayseri Melikgazi'de 55 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Kayseri Melikgazi'de 770 yeni konut inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kayseri Melikgazi Mimarsinan Mahallesi'nde 770 yeni konut hayata geçirecek.

TOKİ'den Kayseri'ye 770 yeni konut!

Dar gelirli ailelerin yüzünü güldüren TOKİ, Kayseri Melikgazi'de 770 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Isparta'ya 1002 yeni konut müjdesi!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kayseri Melikgazi projesinin ihalesini 15 Mart tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ'den Kayseri Melikgazi'ye 770 yeni konut müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kayseri Melikgazi projesinin ihalesini 9 Mart tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ'den Kayseri Melikgazi'ye 521 yeni konut!

Kayseri İli, Melikgazi İlçesi, Tavlusun Mahallesi 521 Adet Konut , 5 Dükkânlı Ticaret ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 29 Aralık 2020 tarihinde saat 10:30'da yapılacak.

TOKİ Kayseri Melikgazi Mimarsinan 2020 kuraları çekildi!

TOKİ'nin dar gelirli vatandaşlara yönelik yürüttüğü "100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi" kapsamında Kayseri Melikgazi Mimarsinan kuraları çekildi. Projeye 17 bin 844 başvuru yapıldı...

Kayseri Kazancılar Çarşısı yeni ve modern bir görünüme kavuşacak!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu Kazancılar Çarşı’nda gerçekleştirilecek projeleri anlattı. Yapılacak çalışmalarla, çarşı yeni ve modern bir görünüme kavuşacak.

Melikgazi Türbesi'nde yapılan restorasyon tepki çekti!

Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde bulunan Melikgazi Türbesi'de yapılan restorasyon çalışması türbenin tarihi dokusunu yok ettiği gerekçesi ile eleştirildi. Türbenin yeni haline ziyaretçiler tepki gösterdi.

Kayseri Melikgazi'ye 50 yeni okul inşa edilecek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, ilçede hayırsever desteği ile 50 okul yapımı planladıklarını açıkladı.

Melikgazi Belediyesi 2018'de 8 yeni cami inşa etti!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Melikgazi Belediyesi, 2018 yılında 8 yeni cami inşa etti.

melikgazi caferbey yeni yol Haberi

melikgazi caferbey yeni yol


Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Caferbey Mahallesi'ne yapılan çalışmalar neticesinde yeni binaların yükseldiğini belirterek gelişen ve büyüyen bu mahallede imar planında yer alan yolların açılmaya başlanıldığını söyledi. 

Başkan Büyükkılıç, Nazım Bey Caddesi ile Necip Fazıl Caddelerini birbirine bağlayacak olan 1300 metre uzunluğunda ve 20 metre genişliğindeki caddenin açılması ile Caferbey semtinin daha da hızla gelişeceğini ifade etti. 

Büyükkılıç. "Melikgazi Belediyesi olarak şehircilik ilkeleri gereği imar planında yer alan yolların açılmasına büyük önem veriyoruz. 

Çünkü yolların açılması ile hızlı bir imarlaşma ve ticaret hacmi genişliyor. 

Dolayısı ile bir semtte açılan yol aslında o şehre yeni bir ekonomik damar eklenmiş oluyor. Şehir içinde alternatif yol olarak açılacak olan 1300 metre uzunluğundaki bu yol ile güvenli ve seri ulaşım sağlanacaktır. Melikgazi belediyesi olarak biz yolları...