01 / 06 / 2024

melikgazi cami yenileme çalışmaları

melikgazi cami yenileme çalışmaları

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, yaptığı açıklamada, Melikgazi'deki 4 caminin yenilendiğini söyledi.

TOKİ Melikgazi 521 konut ihalesi bugün!

Kayseri İli, Melikgazi İlçesi, Tavlusun Mahallesi 521 Adet Konut , 5 Dükkânlı Ticaret ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Kayseri Melikgazi 521 konut ihalesi yarın!

Kayseri İli, Melikgazi İlçesi, Tavlusun Mahallesi 521 Adet Konut , 5 Dükkânlı Ticaret ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 10:30'da yapılacak.

TOKİ'den Kayseri Melikgazi'ye 521 yeni konut!

Kayseri İli, Melikgazi İlçesi, Tavlusun Mahallesi 521 Adet Konut , 5 Dükkânlı Ticaret ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 29 Aralık 2020 tarihinde saat 10:30'da yapılacak.

Kayseri Kahraman Çelebi Cami'nin temeli atıldı!

Kayseri Melikgazi Belediyesi, hayırsevere tarafından yaptırılacak Kahraman Çelebi Cami ve Hatice Çelebi Kur’an Kursu’nun temelini attı.

TOKİ Yozgat Cephe Yenileme İnşaatı ihalesi yarın!

Yozgat İli, Merkez İlçesi, Büyük Cami Etrafı Kentsel Tasarım İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi ve Sarraflar Caddesi Cephe Yenileme İnşaatı İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Kayseri'de yenileme alanı kararı!

Kayseri Melikgazi ilçesini kapsayan bazı alanlar Yenileme Alanı olarak belirlendi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı...

Kayseri Cami Kebir Kentsel Dönüşüm Projesi tam gaz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Cami Kebir kentsel dönüşüm projesini hızlı bir şekilde yürütüyoruz. Millet bahçesi noktasında Melikgazi ve Kocasinan millet bahçelerinde projelendirme çalışmalarında son safhaya geldik" dedi.

Melikgazi Poyraz Gençlik Merkezi açıldı!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde inşaatı tamamlanan Poyraz Cami Gençlik Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi.

Kayseri Melikgazi'deki 4 cami yenilendi!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, yaptığı açıklamada, Melikgazi'deki 4 caminin yenilendiğini söyledi.

Melikgazi Belediyesi 2018'de 8 yeni cami inşa etti!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Melikgazi Belediyesi, 2018 yılında 8 yeni cami inşa etti.

İzmit Yeşil Cami yenilendi!

İzmit Belediyesi cami yenileme çalışmalarına devam ediyor. Belediye bu kapsamda Yeşil Cami'deki tadilat çalışmalarını kısa sürede tamamlayarak camiyi hizmete açtı

TOKİ Melikgazi 834 konut ihalesi bugün!

TOKİ Kayseri, Melikgazi, Bahçelievler Mahallesi, Mimarsinan Mevkiinde 834 adet konut, 2 adet ticaret merkezi ve 2 adet cami İnşaatları İle altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Bursa Gemlik'te cami ve okul çevreleri yenileniyor!

Bursa’nın gemlik ilçesinde cami ve okulların çevreleri güzelleştiriliyor. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, ilçedeki bütün okul, cami ve sağlık ocaklarının çehresini değiştirdiklerini belirterek, kamu kurum ve kuruluş binalarında da yenileme çalışmalarını sürdürdüklerini bildirdi.

melikgazi cami yenileme çalışmaları Haberi

melikgazi cami yenileme çalışmaları

Çalışmalarına devam eden Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Meclis Kararı ile ilçe sınırları içerisinde bulunan dört camide yenileme çalışmaları yapıldığını söyledi.

Melikgazi Belediyesi'nde yer alan habere göre, Mim-Sin, Eres, Kocatepe ile Eser camilerinde yerine getirilen hizmetler ile cami cemaatinin daha rahat ibadet yapmasına imkân tanındığını söyleyen Başkan Dr. Palancıoğlu, Melikgazi İlçe sınırları içerisinde 293 caminin yer aldığını belirtti.

Başkan Dr. Palancıoğlu, ilçe sınırları içerisinde bulunan  35 caminin ise KAYSERİ KÜLTÜR MİRASI arasında yer aldığını yani tarihi eser kapsamında bulunduğunu sözlerine...