05 / 05 / 2024

Melis Yapı sermaye

Melis Yapı sermaye

Kervansaray Yatırım Holding tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Melis Yapı paylarından 0,61 - 0,71 TL fiyat aralığından 9 milyon 300 bin lira adet satış işlemi gerçekleştirdi...

Fuzul Yapı'dan halka arz için ilk adım: Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'na dönüştü!

Türkiye’de markalı konut sektörünün öncüleri arasında yer alan Fuzul Yapı, Sermaye Piyasası Kurulu’ndan Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı iznini aldı ve halk arz sürecinin ilk adımını attı. 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Döner Sermaye İşletmesi Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Döner Sermaye İşletmesi Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31449 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yapı Kredi Koray GYO'nun sermaye tavanının geçerlilik süresi 2025'e uzatıldı!

Yapı Kredi Koray GYO'nun kayıtlı sermaye tavanının geçerlilik süresinin 2025 yılına uzatılmasına ilişkin Esas Sözleşme değişiklik tasarısı onaylandı. 

Eroğlu Yapı 2020 yılı faaliyet raporu!

Eroğlu Yapı, Sermaye Piyasası Kurulu tarafından hazırlanan 1 Ocak 2020 ile 31 Aralık 2020 dönemine ait sorumluluk beyanını, faaliyet raporunu ve finansal raporunu yayınladı. 

Yeşil Yapı 2020 yılı faaliyet raporu!

Yeşil Yapı, Sermaye Piyasası Kurulu tarafından hazırlanan 1 Ocak 2020 ile 31 Aralık 2020 dönemine ait sorumluluk beyanını, faaliyet raporunu ve finansal raporunu yayınladı. 

Yapı Kredi Koray GYO'nun sermaye tavanı geçerlilik süresi 2025'e uzatıldı!

Yapı Kredi Koray GYO'nun kayıtlı sermaye tavanının geçerlilik süresinin 2025 yılına uzatılmasına ilişkin Esas Sözleşme değişiklik tasarısı onaylandı.

Yapı Kredi Koray GYO'nun sermaye tavanı geçerlilik süresi 2025'e uzatıldı!

Yapı Kredi Koray GYO'nun kayıtlı sermaye tavanının geçerlilik süresinin 2025 yılına uzatılmasına ilişkin Esas Sözleşme değişiklik tasarısı, Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylandı.

Yapı Kredi GYO'nun sermaye tavanının geçerlilik süresi 2025'e uzatıldı!

Yapı Kredi GYO, kayıtlı sermaye tavanının geçerlilik süresinin 2025 yılına uzatılmasına ilişkin esas sözleşme değişiklik tasarıları için Sermaye Piyasası Kurulu'na başvurdu.

Milen Yapı Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Milen Yapı Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Melis Toprak tarafından kuruldu.

Yapı Kredi Koray GYO kayıtlı sermaye bildirimlerini yayınladı!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Yapı Kredi Koray GYO kayıtlı sermaye bildirimlerini yayınladı.

Gayrimenkul sermaye iradı hesaplaması nasıl yapılır?

Gelir Vergisi Kanununda belirtilen mal ve hakların kiraya verilmesi karşılığında elde edilen gelirler “gayrimenkul sermaye iradı” olarak vergiye tabi tutuluyor. Peki, gayrimenkul sermaye iradı hesaplaması nasıl yapılır?

Gayrimenkul sermaye iradı beyannamesi girişi nasıl yapılır?

Gayrimenkul sermaye iradı mükellefleri, Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından hazırlanan Önceden hazırlanmış kira beyanname sistemi ile beyannamelerini verebiliyor. Peki, gayrimenkul sermaye iradı beyannamesi girişi nasıl yapılır?

1944 yılında 1 milyon lira sermaye ile Yapı ve Kredi Bankası kurulmuş!

Türkiye'de bireylerin daha uygun şartlarda konut sahibi olmalarını sağlamaya yönelik olarak ilk özel bankası olarak, İstanbul merkezli kurulan Yapı ve Kredi Bankası bir milyon lira sermaye ile 1944 yılında kurulmuş.

Melis Yapı sermaye Haberi

Melis Yapı sermaye

Kervansaray Yatırım Holding tarafından yapılan açıklama şöyle;


Bağlı ortaklığımız Melis Yapı Ticaret ve Sanayi A.Ş., 07.10.2013 tarihinde şirketimiz payları ile ilgili olarak 0,61 - 0,71 TL fiyat aralığından 9.300.000 adet satış işlemi gerçekleştirmiştir.


Bu işlemle birlikte Melis Yapı Ticaret ve Sanayi A.Ş.'nin 07.10.2013 tarihi itibariyle şirketimiz sermayesindeki payı % 1,91'den % 0,33 (Binde 3,3) oranına düşmüştür.


Söz konusu satış işlemi neticesinde Melis Yapı Ticaret ve Sanayi A.Ş.'nin elinde 1.912.943 TL nominal değerli KERVANSARAY YATIRIM HOLDİNG A.Ş. hissesi kalmıştır.


Sayın, Hissedarlarımızın bilgisine...