06 / 05 / 2024

Melisa Aslin Süme

Melisa Aslin Süme

Boğaz Danışmanlık Organizasyon Gayrimenkul İnşaat ve Otomotiv Pazarlama Ticaret Limited Şirketi, Melisa Aslin Süme tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Temmuz'da Sarıyer'de kuruldu.

Smn 2023 İnşaat Metal Reklam Kimya Nakliye Limited Şirketi kuruldu!

Smn 2023 İnşaat Metal Reklam Kimya Nakliye Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Halil Süme tarafından kuruldu.

İS-ME'den inşaat sektörüne uyarı!

Havalandırma sektöründe AVM'ler, oteller, restoranlar, gıda endüstrisi, fabrikalar, havaalanları, terminaller gibi birçok marka yapıya 56 yıldır hizmet veren İS-ME, mimarlara, müteahhitlere ve makine mühendislerine teknik kolaylıklar da sağlıyor.

Doğalgaz sözleşme feshi nasıl yapılır?

Doğal gaz kullanıcısının bulunduğu adresten taşınması sebebiyle doğal gaz kullanım sözleşmesini fesh edebiliyor. Peki, doğal gaz sözleşme feshi nasıl yapılır? İşte doğalgaz sözleşme feshi işlemleri...

Ev sahibi sözleşme yapmazsa ne olur?

Ev sahibi ile kiracı arasında imzalanan, taşınmaz ile ilgili bilgilerin yer aldığı ve resmi bir nitelik taşıyan belge kira kontratı olarak tanımlanıyor. Peki, ev sahibi sözleşme yapmazsa ne olur?

Müteahhitlik ile kat karşılığı sözleşme nasıl yapılır?

Arsası üzerinde ev yapmak isteyen mal sahipleri, müteahhit ile anlaşma yaparak, kat karşılığında inşaat sözleşmesi imzalayabiliyor. Peki, müteahhitlik ile kat karşılığı sözleşme nasıl yapılır? Sözleşme şekil şartı nedir?

Çemaş toplu iş sözleşme görüşmeleri başlangıç tarihini yayınladı!

Çemaş Döküm Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Çemaş Döküm Sanayi A.Ş. toplu iş sözleşme görüşmeleri başlangıç tarihini yayınladı.

Müteahhit sözleşme feshi!

Müteahhit ile yapılan sözleşmeye rağmen tarafların sözleşme hükümlerine uymaması halinde sözleşmenin iptal edilmesi ve zararın karşılanması için dava açılabiliyor. Peki, müteahhit sözleşme feshi nasıl olur?

Aselsan, Kazakhstan Aselsan Engineering ile 2.9 milyon dolarlık sözleşme imzaladı!

Aselsan Elektronik, Kazakhstan Aselsan Engineering (KAE) ile elektro-optik cihazların satışına yönelik toplam bedeli 2.9 milyon dolar olan bir sözleşme imzaladı. Sözleşme kapsamında teslimatlar 2015 yılında gerçekleştirilecek.

Adnan Bali: Gayrimenkul piyasasındaki cazibe, sürekli bir büyüme modeli olamaz

Türkiye İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali, "Gayrimenkul piyasasındaki, özellikle de kentlerin nüfus hareketlerine bağlı yaratılan cazibe sürekli bir büyüme modeli olamaz" dedi. İşte Bali'nin açıklamaları...

Altınyunus Çeşme yönetimde söz sahibi olan personelini yayınladı!

Altınyunus Çeşme Turistik Tesisler A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Altınyunus Çeşme Turistik Tesisler yönetimde söz sahibi olan personelini yayınladı.

Odaş Elektrik, Çan ve Türkiye Kömür İşletmeleri arasında sözleşme imzaladı!

Odaş Elektrik Üretim Sanayi Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Odaş Elektrik, Çan ve Türkiye Kömür İşletmeleri arasında sözleşme imzaladı.

Geda-Majör: Torun Center'da asansörün işletilmesi sözleşme kapsamında değildi!

Geda-Majör Limited Şirketi: "Şirketimiz Torunlar İnşaat’a kiralanan asansörlerin güvenli şekilde montajı, periyodik bakım/onarımları ve demontajından sorumludur. Asansör sisteminin işletilmesi ise sözleşme kapsamında değildir " dedi.

1945 yılında Söğütlü Çeşme Caddesi'nde iki arsa metrekaresi 40 liraya satılacakmış!

1945 yılında Kadıköy Söğütlü Çeşme Caddesi'nde bulunan iki arsa İstanbul Belediyesi tarafından, metrekaresi 40 liraya satılacakmış. 432 metrekare arsa 454 altın parasına, 17 bin 280 liraya satılacakmış.

Melisa Aslin Süme Haberi

Melisa Aslin Süme

Boğaz Danışmanlık Organizasyon Gayrimenkul İnşaat ve Otomotiv Pazarlama Ticaret Limited Şirketi, Melisa Aslin Süme tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 23 Temmuz'da kuruldu. 


Boğaz Danışmanlık Organizasyon Gayrimenkul İnşaat ve Otomotiv Pazarlama Ticaret Limited Şirketi iş konusu; ORGANİZASYON Her türlü düğün, nişan, yemekli toplantı, piknik gezileri, seminerler, kapalı salon toplantıları, yurt içi  ve yurt dışı gezi organizasyonları yapmak, gezi  turları düzenleme ve bu işler ile ilgili danışmanlık hizmetleri vermek. EMLAK MÜŞAVİRLİĞİ    Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla...