03 / 05 / 2024

meltem turgan

meltem turgan

“Mutlaka Başarmalıyız” mottosuyla iletişim danışmanlığı sektörüne giriş yapan Data İletişim, iletişim alanında kurum ve markalara çözüm ortaklığı sunmak amacıyla hizmet veren bir halkla ilişkiler ve iletişim danışmanlığı firması olarak kuruldu.

Meltem Taylan Aydın kimdir? Meltem Taylan Aydın eğitim durumu nedir?

Meltem Taylan Aydın kimdir? Meltem Taylan Aydın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Meltem Taylan Aydın'ın kim olduğu ve Meltem Taylan Aydın'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilen detaylar. Meltem Taylan Aydın'ın eğitim durumu ve kariyeri ve tüm ayrıntılar...

Güzide Meltem Kökden kimdir? Güzide Meltem Kökden nerelerde görev almıştır?

Güzide Meltem Kökden ne iş yapar? Hangi görevlerde bulunup çalışmıştır? Hangi alanlarda göre aldı ve çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Güzide Meltem Kökden hakkında merak edilen tüm ayrıntılar...

Vestel elektrikli süpürgede kaçırılmayacak fırsat! Fiyatı 1.399 TL'ye düştü! 15 Haziran 2023 fiyat listesi...

Uygun fiyatıyla dikkat çeken Vestel Meltem T4500 elektrikli süpürge, güçlü performansı, kullanışlı özellikleri ve geniş temizlik yarıçapıyla evinizin her köşesini pırıl pırıl yapar. İşte Vestel Meltem T4500'ü 1.399 TL'ye alabileceğiniz adres...

Maraton Vinç Platform Ve Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maraton Vinç Platform Ve Lojistik Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Meltem Kaygusuz tarafından kuruldu.

Meltem Taylan Aydın kimdir?

Halkbank Yönetim Kurulu Üyesi Meltem Taylan Aydın kimdir? Meltem Taylan Aydın kaç yaşında? Meltem Taylan Aydın daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte ayrıntılar...

Ymt Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ymt Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Yıldırım Demirören, Meltem Demirören, Aslan Sinan Oktay ve Erdoğan Demirören ortaklığında kuruldu.

Alissha İnşaat Yapı Malzemeleri Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alissha İnşaat Yapı Malzemeleri Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 340 bin TL sermaye bedeli ile Meltem Yılmaz tarafından kuruldu.

Zem Grup Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zem Grup Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Meltem Ak tarafından kuruldu.

Zendor İnşaat Taahhüt Ve Yapı Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zendor İnşaat Taahhüt Ve Yapı Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Meltem Kaya tarafından kuruldu.

Mande Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Mande Mimarlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Esma Dilara Ertürk ve Meltem Ekşioğlu ortaklığında kuruldu.

Emtaş Nakliye Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Emtaş Nakliye Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da Ebru Meltem Kocataş tarafından kuruldu.

Emmolar İnşaat Metal Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emmolar İnşaat Metal Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de Meltem Özdemir tarafından kuruldu.

Kısmet Internatıonal Tradıng Group Organizasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Kısmet Internatıonal Tradıng Group Organizasyon Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Meltem Görür ve  Cem Üzel Yalçın tarafından kuruldu.

meltem turgan Haberi

meltem turgan


“Mutlaka Başarmalıyız” mottosuyla iletişim danışmanlığı sektörüne giriş yapan  Data İletişim,  iletişim alanında kurum ve markalara çözüm ortaklığı sunmak amacıyla hizmet veren bir halkla ilişkiler ve iletişim danışmanlığı firması olarak kuruldu.


Öncelikli prensibi kurum ve markaların satış ve pazarlama hedeflerine ulaşma yolunda ihtiyaçları olan ‘iletişim rotasını’ belirlemek olan Data İletişim, Pazarlama İletişimi, Medya İlişkileri Yönetimi, Proje Yönetimi, Liderlik İletişimi, Kurum İçi İletişim, Kriz Yönetimi, Sosyal Medya Yönetimi ve Sponsorluk Yönetimi gibi halkla ilişkiler hizmetleri veriyor. Bu bağlamda Data İletişim, kurumlar ve markalar için güçlü ve güvenilir bir iş ortağı olma hedefiyle ilerliyor.


Sektördeki 15 yıllık birikimleri ve çalışma hayatının her safhasında bulunarak edindikleri tecrübeleri sermaye edinerek bu işe girişen Meltem Turgan ve Fülay Yaşa yöneticiliğinde Data İletişim, profesyonel hizmet anlayışıyla kurum ve...