27 / 04 / 2024

Memduh Ceyhan

Memduh Ceyhan

Gençlik ve spor Bakanlığı tarafından düzenlenen “Şehirler ve Kültürler Gezisi” Projesi başladı. Erzurum’dan 40 genç gezi kapsamında Şanlıurfa’ya giderken, Sakarya ve İzmir’den de gençler Erzurum’a geliyor.

TOKİ Adana Ceyhan 499 adet konut ihalesi bugün yapılacak!

TOKİ Adana İli Ceyhan İlçesi 499 adet konut ve 1 adet ticaret bina inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi bugün saat 15:30'da yapılacak.

Memduh Boydak TÜSİAD'dan istifa etti!

TÜSİAD, yönetim kurulu üyelerinden Mehmuh Boydak'ın bu görevinden istifa ettiğini açıkladı.Memduh Boydak'ın istifası nedeniyle boşalan Yönetim Kurulu Üyeliği görevini Yönetim Kurulu Yedek Üyesi Erol Bilecik üstlendi.

TOKİ Ceyhan Konutları'nın ihalesi 26 Nisan'da!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından Adana'nın Ceyhan ilçesinde inşa edilecek 1. Etap 499 adet toplu konutun yapım ihalesinin 26 Nisan Salı günü gerçekleşeceği bildirildi.

Adana Ceyhan Belediye Meclisi'nde imar görüşüldü!

Ceyhan Belediye Meclisi, 5393 Sayılı Belediyeler Kanunu'nun 20.Maddesi gereğince 3 maddelik gündemle Şubat ayı toplantısını yeni meclis salonunda gerçekleştirdi. Toplantıda imar görüşüldü.

Kerkük-Ceyhan boru hattı hafta sonuna kadar onarılacak!

Geçtiğimiz haftalarda saldırılar nedeniyle petrol sevkıyatının durduğu Kerkük-Ceyhan boru hattının hafta sonuna kadar onarılmış olacağı belirtildi.

TOKİ Adana Ceyhan'a 499 adet konut yaptıracak!

TOKİ Adana Ceyhan'a 499 adet konut ve 1 adet ticari bina inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi 26 Nisan 2016 saat 14.30'da gerçekleşecek.

Memduh Büyükkılıç'tan kentsel dönüşüm semineri!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri İmar ve İnşaat Müteahhitleri üyelerinin hazır olduğu toplantıda Küçükali ve Anbar semtlerinde kentsel dönüşüm ile yapılacak binalar hakkında detaylı bilgi verildiğini söyledi.

Şemsettin Ceyhan Eynerce Kavşağı’nı inceledi!

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yapımı gerçekleştirilecek olan Gebze- İzmit arasında ulaşımı sağlayan D-100 karayolu üzerindeki Eynerce (doğu) Kavşağı’nda incelemelerde bulundu.

Ceyhan-Sarımazı Yolu bu yaz açılıyor!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü yapımı devam eden ve ekonomik açıdan stratejik öneme sahip Ceyhan-Sarımazı yolunda incelemelerde bulundu, Ceyhan-Sarımazı yolu, bu yaz hizmete açılacak.

Ceyhan Belediye Meclisi Ocak gündeminde imar var!

Ceyhan Belediye Meclisi 2016 yılının ilk toplantısını gerçekleştirdi.5393 Sayılı Belediyeler Kanununun 20.Maddesi gereğince 7 maddelik gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

Ceyhan'da kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında konuşuldu!

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Adana Şube Başkanı Nazım Biçer, Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk'e nezaket ziyaretinde bulundu.

Kentsel dönüşüm Ceyhan için önemli!

Yaptığı kaliteli inşaatlarla Ceyhan’da en saygın Müteahhitler arasında olan CEYMİD Başkanı ÖVET İnşaat Sahibi Beytullah Övet Gazetemize özel açıklamalarda bulundu.

Ceyhan Belediye Meclisi'nin gündeminde imar var!

Ceyhan Belediye Meclisi 2015 yılının son toplantısını gerçekleştirdi.5393 Sayılı Belediyeler Kanunu’nun 20.Maddesi gereğince 11 maddelik gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

Memduh Ceyhan Haberi

Memduh Ceyhan

Gençlik ve Spor Bakanlığının projelerinden biri olan “Şehirler ve Kültürler Gezisi” başladı. Erzurum’dan 40 genç, Şanlıurfa’ya gitti. Gençlik Liderleri Yaser Taşkesenlioğlu ve Ümran Öztürk yönetiminde Şanlıurfa’ya giden gençler dört gün boyunca Peygamberler Şehri Şanlıurfa’nın tarihi ve kültürel yerlerini gezecek. Palandöken Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü ve “Seyyah Ulu Çınar’ın İzinde” ve “Gençlik Kampları” Erzurum Koordinatörü Köksal Kaçmaz, “Bakanlığımızın başlattığı Şehirler ve Kültürler Gezisi 01 Ağustos’ta başlayıp, devam edecek. Şu anda Şanlıurfa’ya 40 gencimizin yanı sıra iki gençlik liderimizi uğurladık” dedi. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Vekili Memduh Ceyhan ise Erzurum’dan Şanlıurfa’ya gençleri gönderirken, İzmir ve Sakarya’dan dördü gençlik lideri olmak üzere 84 kişinin de Erzurum’a gelerek burada dört gün boyunca konaklayacaklarını söyledi. Ceyhan, Gençlerimiz Erzurum’un tarihi,...