02 / 10 / 2024

memeur ve emekli maaşı zammı

memeur ve emekli maaşı zammı

TÜİK’in dün açıklamış olduğu yeni enflasyon verileri ile birlikte memur ve emekli maaşlarına ocak ayında gelecek olan tahmini zam belli oldu. İşte detaylar…

Her tahmini tutan Özgür Erdursun hem asgari ücret hem de memur ve emekli maaşlarının ne kadar olacağını açıkladı!

Yaptığı her tahmin tutan Sosyal güvenlik uzmanı Özgür Erdursun, 2025 yılı için memur, asgari ücret ve emekli maaşı tahminlerini  tek tek açıkladı. Peki 2025 yılının Ocak ayında asgari ücret ne kadar olacak?

Emekli maaşlarında beklenen 4 zam oranı ortaya çıktı! SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı 2025 emekli maaşları hesaplandı!

Milyonlarca SSK ve Bağ-Kur emeklisinin Ocak ayında yapılacak zammı bekliyor. Peki Ocakta emekliler ne kadar zam gelecek? Emekli maaşlarında beklenen 4 zam oranı ortaya çıktı.

Memur ve emekli zammı için 4'lü hesap ortaya çıktı! Emekli zammında oranlar değişti!

Güncellenmiş Orta Vadeli Program ile beraber Merkez Bankası'nın, hükümetin ve piyasanın güncel enflasyon beklentileri belli oldu. Peki bu beklentilere göre memur ve emekli maaşları 2025 yılının Ocak ayında ne kadar olacak? 

SSK, Bağ-Kur ve emekli sandığı emekli maaşları hesaplandı! Emekliler dikkat! 2025 emekli maaş zammı son dakika!

Milyonlarca emeklinin merakla beklediği Ocak 2025 maaş zammı hesaplandı. Enflasyon rakamlarının açıklamasıyla SSK, Bağ-Kur ve emekli sandığı emekli maaş zamları ortaya çıktı. İşte 2025 emekli maaş zammı.

Memur ve emekli zammı için yeni rakam geldi!

Milyonlarca kişi emekli ve memur zammının ne kadar olacağını merak ederken, söz konusu zamlar için yeni rakam da geldi. İşte emekli ve memur zammında son dakika… 

Emekliler en düşük emekli maaşını 13 bin TL istiyor! Uzman isimler umutsuz konuştu ve zam tarihini verdi!

Memur ve emekli zam oranlarının açıklanmasının ardından 'En düşük emekli maaşına zam yapılacak mı?' sorusunun yanıtı merak ediliyor. Uzman isimler umutsuz konuştu ve zam tarihini verdi. İşte ayrıntılar...

Memur maaşları bayramdan önce yatar mı? Emekli ve memur Haziran 2024 maaşlarında son dakika! 

'Memur ve emekli maaşları ne zaman yatacak, bayramdan önce yatar mı?' sorularının yanıtları merak ediliyor. İşte 2024 haziran ayı SSK, Bağkur ve Emekli Sandığı maaş tarihleri... 

Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Meslek meslek zamlı maaşlar...

Memur ve emeklinin gözü Temmuz'da yapılacak olan zam oranlarına çevrilmiş durumda. Temmuz-Aralık döneminde emekli ve memur zam oranı için 5 aylık enflasyon farkı da belirlendi. Geriye sadece son bir veri kalırken memur maaş zammı da hesaplanmış durumda.

Emekli ve memur maaşına ne kadar zam yapılacak?

Milyonlarca memur ve emekli temmuz ayındaki maaş artışı için zam oranlarını merakla bekliyor. Mayıs ayı için aylık enflasyon beklentisi yukarı yönlü değişti. Fakat senelik enflasyon tahmini ise geriledi. Memur ve emeklinin zam oranı için nihai 2 aylık enflasyon verisi beklendiği belirtildi.

Bakan Işıkhan'dan asgari ücrete ara zam ve emekli Temmuz zammı için net cevap! 

Bakan Vedat Işıkhan, asgari ücrete ara zam ve emekli Temmuz zammı ile ilgili konuştu. Bakan Işıkhan, asgari ücrete ek zam kapısını resmen kapattı. İşte Işıkhan'ın o son dakika açıklaması...

SSK, Bağkur ve Emekli Sandığı emekli maaş zammı: 4 tabloda yeni ücretler! En düşük emekli maaşında ilk rakam açıklandı !

Son dakika emekli maaş zammı haberi geldi. SSK, Bağ-kur ve Emekli Sandığı emekli maaş zammı için dört tablo oluşturuldu. Emeklilere ne kadar zam gelecek? En düşük emekli maaşı ne olacak?  Temmuzda emekli maaşları ne kadar olacak sondakika?

Memur ve emekli zammı şimdiden ne kadar olacak? Memur maaş farkı! Emekli maaş zammı ve memur maaş hesaplama 2024!

Mart ayına ilişkin enflasyon verileri bugün açıklandı. Açıklanan son dakika rakamlarının ardından 'Memur ve emekli zammı şimdiden ne kadar olacak?' sorusunun yanıtı ortaya çıktı. İşte emekli maaş zammı ve memur maaş hesaplama 2024! 

SSK, Bağ-kur ve emekli maaşında yeni zam tablosu! Emeklilerin dört gözle beklediği haber geldi!

Emeklilerin dört gözle beklediği ek zam gündemden uzaklaşırken gözler temmuz zammına çevrildi. Memur ve emekli maaşı ne kadar olacak?

memeur ve emekli maaşı zammı Haberi

memeur ve emekli maaşı zammı

Yeni maaş hesaplamaları gündemdeki yerini hala koruyor. Geçtiğimiz temmuz ayında memura yüzde 41,69 şeklinde zam yapılmış ve en düşük memur maaşı da 3500 lirayı bulmuştu.

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) ise eylül ayı enflasyon verileri 3 Ekim 2022 Pazartesi günü saat 10.00'da açıkladı.

TÜİK Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) senelik bazda yüzde 83,45 olurken aylık yüzde 3,08 oldu.

TÜFE'deki (2003 = 100) değişim 2022 senesi eylül ayında bir önceki aya göre de yüzde 3,08, bir önceki senenin aralık ayına göre yüzde 52,40, bir önceki senenin aynı ayına göre de yüzde 83,45 ve on iki aylık ortalamalara göre yüzde 59,91 olarak kayıtlara geçti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamalarda bulunurken, şu ifadeleri kullandı:

"Küresel ekonomik krizin ülkemize olan etkileri sebebi...