17 / 05 / 2024

memur mesai ücreti zam 2022

memur mesai ücreti zam 2022

TBMM'ye sunulan ek bütçe yasalaşırsa  memurun saatlik ek mesai ücreti zamlanacak. Peki memurların saat başı mesai ücreti kaç lira olacak? İşte ayrıntılar...

Çalışan anneler dikkat! Doğum izin ücreti, süt parası ve çocuk parası ne kadar oldu?

2024 asgari ücret zammı yüzde 49, memur zammı da yüzde 49.25 olarak açıklanırken çalışan anneleri ilgilendiren zam ve iyileştirme haberleri de geldi. Peki doğum izin ücreti, süt parası ve çocuk parası ne kadar oldu?

Milyonların beklediği haber geldi! Memur maaşları ve mesai ücretlerinde ayrıntılar netleşti!

Memur ve memur emeklilerine ocak ayında yapılacak zam yüzde 50'ye ulaşırken, memurların fazla mesai ücreti 5 lira 40 kuruştan 10 lira 10 kuruşa yükseldi.  Memur maaşları ve mesai ücretlerinde ayrıtılar netleşti. İşte ayrıntılar...

Son dakika Memurun fazla mesai ücretine yüzde 87 zam yapılacak! İşte memur 2024 saat başına fazla mesai ücretleri... 

Devlet memurlarının fazla mesai ücretine yüzde 87 zam yapılacak. 2025 yılında 5 lira 40 kuruştan 10 lira 10 kuruşa çıkarılacak. Memurun fazla mesai ücretine yüzde 87 zam geliyor! İşte 2024 saat başına fazla mesai ücretleri... 

Bedelli askerlik ücreti belli oldu! 2023 bedelli askerlik ne kadar oldu?

Memur maaş zammının netleşmesi ile birlikte yeniden hesaplanan bedelli askerlik ücreti belli oldu. Peki, 2023 bedelli askerlik ne kadar oldu?

Yeni kıdem tazminat ücreti ne kadar oldu? İşte memur zam oranına göre hesaplanan yeni rakam...

Asgari ücret ve memur maaş zamlarının netlik kazanmasıyla birlikte kıdem tazminatı da yeniden hesaplanacak. Peki, Yeni kıdem tazminat ücreti ne kadar oldu? İşte memur zam oranına göre hesaplanan yeni rakam...

Bedelli askerlik ücreti ne kadar oldu? Bedelli askerlik ödemelerine zam geldi mi?

Haziran ayı enflasyon rakamlarının belli olmasıyla memur ve emekli maaşları netlik kazanacak. Bu kapsamda memur maaşı ile beraber Temmuz-Aralık dönemi bedelli askerlik ücreti de yeniden hesaplanacak. Peki, bedelli askerlik ücreti ne kadar oldu?

Kamu personellerine tazminat ve fazla mesai ücreti müjdesi! Hesabınızı hemen kontrol edin!

Kamu personeline müjdeli bir haber geldi. 6 Şubat tarihinde yaşanan depremlerden etkilenen bölgelerde görev yapan kamu personeline 6 ay boyunca 2 bin 59 lira tazminat ve fazla çalışma ücreti ödenecek.

Bu illerde yaşıyorsanız kıdem tazminatı ve fazla mesai ücretlerinizde değişiklik var!

O illerde ikamet eden vatandaşlar önemli bir haberle karşılaştı. Resmi Gazete'de yayımlanan bir kararla kamu personeline tazminat ve fazla mesai ücreti ödenmesi kararlaştırıldı. 

Kuruşu kuruşuna hesaplandı! Bayram mesaileri ücreti belli oldu

Ramazan Bayramı sonrası milyonlarca çalışan hesaplarına ne kadar mesai ücreti yatacağını araştırıyor. Bu yıl 21 Nisan'da başlayan bayram 23 Nisan'ın ardından bitti. İşte tüm detaylar...

Bu tarihlerde çalışan asgari ücretliler acilen baksın! 1.168 TL ek ödeme verilecek!

Ramazan Bayramı'nda tatil yapamayan ve çalışmak zorunda kalan bazı vatandaşlar, bu çalışmanın karşılığında mesai ücreti alıp alamayacaklarını merak ediyorlar. Aşağıda konuyla ilgili detaylar yer alıyor.

Bayramda çalışanlar ne kadar mesai ücreti alacak? İlave çalışma ücreti hesaplama yöntemi nasıl olur?

Bayramda kamu kurum ve kuruluşlarının resmi tatil sebebiyle kapalı olduğu biliniyor. Fakat özel sektör çalışanları bayramda mesailerini sürdürüyor. Peki Bayramda çalışanlar ne kadar mesai ücreti alacak? İlave çalışma ücreti hesaplama yöntemi nasıl olur? 

2023 bayram mesaisi hesaplama! Mesai ücreti ne kadar?

Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala 3 günlük tatili çalışarak geçirecek olan çalışanlar mesai ücretlerini araştırmaya başladı. Peki, bayram mesaisi nasıl hesaplanır? Mesai ücreti ne kadar? İşte detaylar...

İşte Ramazan Bayramı’nda çalışanların hakları! Fazla mesai ücreti ne kadar? Arife günü çalışan fazla mesai alacak mı?

Ramazan Bayramı’na sayılı günler kalırken, çalışanlar da üç günlük bayram tatilini iple çekiyor. Bayramda çalışmak zorunda olanlar ise haklarını merak ediyor. Peki, köprü izni nedir? Fazla mesai ücreti ne kadar? Arife günü çalışanlar da fazla mesai ücreti alacak mı? Detaylar haberimizde….

memur mesai ücreti zam 2022 Haberi

memur mesai ücreti zam 2022

TBMM'ye sunulan ek bütçe yasa teklifi kapsamında, memurların fazla çalışma ücretleri ve yurt içi harcırahlarına yüzde 61 ile yüzde 63 arasında zam uygulandı. 

Memurların saatlik ek mesai ücreti 2 lira 70 kuruştu. TBMM'ye sunulan ek bütçe yasa teklifiyle bu rakam artacak. 

Peki memurların saat başı mesai ücreti kaç lira olacak? İşte ayrıntılar...

TBMM'ye sunulan ek bütçenin yasalaşması durumunda 2 lira 70 kuruşluk saatlik ek mesai ücreti, 1.7 lira artırılaacak ve 4 lira 40 kuruş olacak. 

Nüfus büyüklüğüne göre aylık 361 Türk Lirası ile 667 Türk Lirası arasında değişiklik gösteren  zabıta ve itfaiye personelinin aylık maktu fazla çalışma ücretleri 584 Türk Lirası ile 1.080 Türk Lirası seviyesine yükseltildi. 

Aynı zamanda mmurların günlük yurt içi harcırahları da derece ve kıdemine...