08 / 05 / 2024

Memurlar için Ispartakule Çatalca

Memurlar için Ispartakule Çatalca

Kiptaş'ın 10 bin sosyal konut inşa edeceği yönündeki müjdeli haberin ardından Kiptaş yönetimi kolları sıvadı. Genel Müdür İsmet Yıldırım, Hadımköy'den sonra nisan ve eylül aylarında dev projelere imza atılacağını açıkladı.

1942'de Ankara'da memurlar için mahzenli kâgir binalar yapılmış!

Ankara'da 1942'de Tapu Kadastro Müdürlüğü için Mahzenli kâgir binalar yapılmasına karar verilmiş. 

Emekli maaşında Ocak 2024 için yüzde 25.11, 37.76 ve 39.61’lik zam oranları ortaya çıktı! İşte zamlı yeni emekli maaşlar

Emekli ve memurlar için her yıl ocak ayında gerçekleşen maaş zammı belirlemesi, ülkenin ekonomik şartlarına ve enflasyon oranlarına göre şekilleniyor. Bu kapsamda, yeni yılda yüzde 25.11, 37.76 ve 39.61’lik zam oranları ortaya çıktı. İşte kuruş kuruş hesaplanan yeni maaşlar...

Memur zammı için ek bordro çözümü! Ay başına yetişmiyor

En düşük memur maaşı 22 bin TL’nin üzerine çıktı. Ancak bakanlık genelgesi henüz yayımlanmazken, 15 Temmuz’dan itibaren maaş ödemesi başlayacak memurlar için ödeme sistemi dün itibariyle kapanış yaptı. Yasal düzenleme bu tarihe yetişmediği için fark ek bordro olarak yansıyabilecek.

Emeklilik hesabı yapan milyonları ilgilendiriyor! Erken emeklilik için yargıdan emsal karar çıktı

Bütün gözler EYT düzenlemesine çevrilmişken herkes harıl harıl prim, gün hesabı yaparken yargıdan önemli bir karar geldi. Emeklilik hesabı yapan memurlar için yargıdan önemli bir karar çıktı. Bundan böyle SGK memurlara da işçilerle aynı hakkı tanımak zorunda kalacak.

SSK, Bağkur, 4C'li için sil baştan maaş hesabı! Yüzde 65.2 artışla minimum 10 bin 664 TL!

Emekli ve memurlar Ocak ayında maaşlarında yapılacak zamları araştırırken, SSK, Bağkur, 4C'li için sil baştan maaş hesabı yapıldı! Peki, emekli maaş zammı ne kadar olacak? İşte emekli ve memurların yeni zamlı maaşları..

Opel’den memurlar için dev kampanya! İşte 22 Eylül 2022 fiyat listesi…

Avrupanın en çok tercih edilen modelleri arasında bulunan ve herkesin merakla takip ettiği Opel’in SUV modeli Mokka için eylül ayına özel bir kampanya başlattı. İşte o kampanyanın detayları ve Opel Mokka'nın 22 Eylül 2022 fiyat listesi…

Yüzbinlerce memur bu haberi bekliyor! İşte Bakan Bilgin'in önündeki teklif

Yüzbinlerce memurun yeni haklar elde etmek üzere beklediği teklif bugün Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bilgin'e sunulacak. Memurlar için hayatı öneme sahip teklifte neler var? İşte memurlara yeni haklar kazandıracak teklifteki maddeler...

271 personel alımı için şartlar açıklandı! Başvurmak için son tarih 20 Haziran!

271 personel alımı için başvuracak adaylarda 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48’inci maddesinde belirtilen genel şartlar aranacak.

Memurlar yıllar sonra rahat bir nefes alacak! Yılan hikayesine dönen 3600 ek gösterge için net tarih belli oldu

Polis, din görevlileri ve hemşireler için verilmesi tasarlanan 3600 ek gösterge için tarih belli oldu. Son toplantının ardından 3600 ek gösterge için hazırlanan düzenleme Meclis’e gönderilecek. 3600 ek göstergenin kabul edilmesinin ardından maaş, emekli aylıkları ve ikramiyeler artacak.

Hasanoğlu İnşaat’tan Türkiye için kazanç vakti kampanyasına destek!

Hasanoğlu İnşaat, BANU EVLERİ Ispartakule 2 ve BANU EVLERİ Ispartakule 3 projeleri ile konutta başlatılan Türkiye için kazanç vakti kampanyasına katılıyor.

Sur Yapı Bahçeyaka Ispartakule'de 50 daire için yüzde 25 indirim fırsatı!

Sur Yapı Bahçeyaka Ispartakule projesinde uygulanan Mutlu Evler Türkiye ödeme kampanyası kapsamında 50 daire için peşin yapılan ödemelerde yüzde 25 indirim sağlanıyor...

Ispartakule 5. Etap için Torkam İnşaat'a yer teslimi yapıldı!

Torkam İnşaat 132 milyon TL teklifle kazandığı Emlak Konut Ispartakule 5. Etap arsasında rezidans konut ve ticari birimlerden oluşacak bir proje inşa edecek. Ispartakule 5. Etap için Torkam İnşaat'a bugün yer teslimi yapıldı.

Ispartakule Koza sakinleri tedbir kararı için mahkemeye başvurdu!

Geçtiğimiz günlerde Ispartakule'deki bazı ada ve parsellere mahkeme kararı ile tedbir konmuş ve bazı projelerde satışlar durmuştu. Satışların durduğu projelerden olan Koza 1 ve Koza 2 sakinleri tedbir kararının kalkması için mahkemeye başvurdu.

Memurlar için Ispartakule Çatalca Haberi

Memurlar için Ispartakule Çatalca

İstanbul'da kira öder gibi ev sahibi olmayı bekleyenlere, Kiptaş Genel Müdürü İsmet Yıldırım'dan müjdeli haber geldi. 


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın Şubat 2014'te twitter sayfasından yaptığı Kiptaş'ın 10 bin sosyal konut inşa edeceği yönündeki müjdeli haberinin ardından kolları sıvayan Kiptaş yönetimi, Hadımköy'den sonra nisan ve eylül aylarında dev projelere imza atacak. 

Mehmet Canıtatlı'nın sorularını cevaplandıran Kiptaş Genel Müdürü İsmet Yıldırım, ilk adımı nisan ayı içinde atacaklarını söyledi. 


Dar gelirli vatandaşlar için planlanan ilk konut projesini Çatalca'nın girişindeki arazileri üzerinde inşa edeceklerini dile getiren Yıldırım, 2.200 konutluk projemizle ilgili tüm hazırlıkları tamamladık. Satış sürecine nisan ayında başlayacağız. Önceliği ev sahibi olamayan dar gelirli vatandaşlarımıza vereceğiz. 

Söz konusu proje Kiptaş'ın kuruluş gayesine uygun bir şekilde hayat bulacak. Kura yöntemiyle gerçekleştireceğimiz satışlar için kayıt dönemini...