17 / 05 / 2024

Men Gayrimenkul adres 

Men Gayrimenkul adres 

Men Gayrimenkul Ve Dahili Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Doğacan Aksöz ve Edip Süreyya Aksöz ortaklığında kuruldu.

Gümüşhane İl Encümen Başkanlığı ticaret alanı imarlı gayrimenkul satıyor!

Gümüşhane İl Encümen Başkanlığı, Gümüşhane Merkez Hasanbey Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu ihale 14 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Keten Grup'tan 4 yeni proje geliyor!

Tüm dünyayı etkisi altına alan COVID-19 salgınına rağmen gayrimenkul yatırımlarına hız kesmeden devam eden Keten Grup, 4 yeni proje için düğmeye bastı.

Markalı projelerde stoklar eridi!

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, ülkemizde konut ihtiyacının yüksek olmasına rağmen gayrimenkul sektöründe yaşanan yavaşlama sonucunda yeni konut üretiminin sınırlı olması nedeniyle toplumda her bütçeye uygun ev bulmakta zorluk yaşandığını değerlendirdi...

Muş'ta 14.6 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Muş İl Özel İdaresi İl Encümen Başkanlığı, Muş Merkez'de yer alan gayrimenkulü 14 milyon 601 bin 884 TL bedelle satışa çıkardı.

Faizlerin yükselmesi konut piyasasını nasıl etkiledi?

Denge Değerlemenin hazırladığı raporda satış oranlarındaki azalışa rağmen gayrimenkul değerlerinin ülke genelinde enflasyon oranının üzerinde arttığı belirtilerek, bu durumun, stokların piyasa normallerine döndüğünü ve ertelenen inşaat maliyetlerinin değerlere yansıdığını kanıtladığı belirtildi.

Türkiye'ye yatırım yapan yabancı yatırımcıların yüzde 93'ü gayrimenkulü elinde tutuyor!

Gayrimenkul Yurt Dışı Tanıtım Derneği (GİGDER), yabancı yatırımcıların eğilim ve beklentilerini ölçümlemek için yeni bir saha araştırması yaptı. Çalışmada yabancıların uluslararası piyasalarda yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen Türkiye gayrimenkul piyasasına güvendiği belirlendi.

Muş'ta 35.7 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Muş İl Özel İdaresi İl Encümen Başkanlığı, Muş Merkez'de yer alan gayrimenkulü 35 milyon 774 bin 998 TL bedelle satışa çıkardı.

Ruslar 2020'de Türkiye'den 60.8 milyon dolarlık gayrimenkul aldı!

Rusya vatandaşlarının Türkiye’deki konutlara olan ilgisi Kovid-19'a rağmen geçen sene de arttı. Turk.Estate sitesinin verilerine göre, Ruslar 2020’nin ikinci yarısında Türkiye’den 4,6 milyar ruble (60,8 milyon dolar) değerinde gayrimenkul satın aldı.  

2021’de gayrimenkul yine lider olacak!

Pandemiye rağmen 2020 yılını rekorlarla kapatan gayrimenkul sektörünün 2021 yılında şaha kalkması planlanıyor. Koronavirüse rağmen gayrimenkul, Türkiye'nin lokomotif sektörü olmaya devam ediyor.

Gayrimenkul sektörü 2020'yi rekorla kapatıyor!

Gayrimenkul sektörü 2020 yılını koronavirüs pandemisine rağmen rekorla kapatıyor. Kamu ve özel bankalarının düşük faizli kampanyası sayesinde 11 ayda yaklaşık 1.4 milyon konut satıldı.

Tahincioğlu Gayrimenkul 2021'de İstanbul dışına açılıyor!

Tüm olumsuzluklara rağmen 2020 yılında cirosunu 2 milyar TL'nin üzerine taşımayı başaran Tahincioğlu Gayrimenkul, aşı sürecine geçilmesiyle birlikte 2021 yılında da bu ciro rakamını geçmeyi hedefliyor. Aynı zamanda Tahincioğlu, 2021'de İstanbul dışına açılmayı da planlıyor.

Gayrimenkul, 2021’de de en iyi yatırım olacak!

Tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs salgını, gayrimenkul sektörünü de şekillendirdi. 2020 yılındaki tüm olumsuzluklara rağmen en iyi yatırım aracı olan gayrimenkulün 2021 yılında da yine gözde olması bekleniyor.

Pandemiye rağmen konut sektörü kazandırdı!

Remax Sonuç Kurucu Ortağı Ufuk Özdamar, pandemiye rağmen gayrimenkul sektöründe yatırımların devam ettiğini bu nedenle konut sektörünün kazandırmaya devam ettiğini dile getirdi. 

Men Gayrimenkul adres  Haberi

Men Gayrimenkul adres 

Men Gayrimenkul Ve Dahili Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Doğacan Aksöz ve Edip Süreyya Aksöz ortaklığında kuruldu.

Men Gayrimenkul Ve Dahili Ticaret Limited Şirketi konusu:
EMLAK MÜŞAVİRLİĞİ a.Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa ,tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler ,organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri ,mesken, ev, apartman, işyeri ,arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; aracılık ve komisyonculuğunu yapmak bahçe, tarla,ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. b.şirket gerektiğinde ulusal yada uluslararası gayrimenkul firmaları...