02 / 05 / 2024

Menderes Özdere Yat Limanı ihalesi

Menderes Özdere Yat Limanı ihalesi

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'nın Menderes'e bağlı Özdere'de hayata geçireceği 450 yat kapasiteli marina projesinde iptal şoku yaşanıyor. Bakanlık, proje ihalesinde beklediği teklifleri bulamayınca iptal kararı aldı.

İzmir Özdere'de KDV'den muaf arsa fırsatı! Yazlık bölgede arsa arayanlar dikkat!

İzmir İli Menderes Belediye Başkanlığı, Özdere'de yer alan arsayı satışa çıkardı. KDV'den muaf arsanın satış ihalesi 1 Şubat 2023 tarihinde yapılacak.

İzmir Özdere'de satılık arsa fırsatı! Yazlık bölgede arsa arayanlar sakın kaçırmayın!

İzmir İli Menderes Belediye Başkanlığı, İzmir Özdere'de yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor.

TOKİ İstanbul ve İzmir'de 4 arsayı bugün satıyor!

TOKİ İzmir Menderes Özdere'de bulunan otel nitelikli 3 arsayı ve İstanbul Şile Çayırbaşı'ndaki 1 arsayı bugün satıyor...

TOKİ İstanbul ve İzmir'de 4 arsayı yarın satışa çıkarıyor!

TOKİ İzmir Menderes Özdere'de otel nitelikli 3 arsayı ve İstanbul Şile Çayırbaşı'nda 1 arsayı yarın satışa çıkarıyor. 

TOKİ İstanbul ve İzmir'de 4 arsayı satıyor!

TOKİ İzmir Menderes Özdere'de otel nitelikli 3 arsayı ve İstanbul Şile Çayırbaşı'nda 1 arsayı satışa sundu.

İzmir'de 17 yılda 56 milyar liralık yatırıma destek!

İZTO’nun Menderes’te hayata geçirdiği İTOB OSB’de bulunan İTOB Ticaret Merkezi’nin temeli atıldı. Bakan Varank, “İzmir’de 17 yılda 56 milyar liralık yatırımı destekledik” şeklinde konuştu.

İzmir Özdere Gençlik Kampı'nın inşaatı başladı!

Menderes'in Özdere bölgesinde inşaatına başlanan Gençlik Kampı’yla önemli bir ihtiyaç daha karşılanacak. Futbol, voleybol, basketbol ve tenis sahaları ile konaklamak için 55 konteyner binanın hayata geçirileceği 40 dönümlük tesis, kültür-sanat etkinlikleri  için de ideal bir merkez olacak.

Antalya'da inşaata yatırım yapılıyor!

Kepez Müteahhitler Derneği Üyeleri ile bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya’nın inşaat sektöründe en büyük yatırımcılarından birinin Büyükşehir Belediyesi olduğunu ifade etti. 

Alanya'ya 880 milyon TL'nin üzerinde yatırım!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Alanya'ya 880 milyon TL'nin üzerinde yatırım yaptıklarını söyledi.

Antalya Büyükşehir’den Kepez’e 2.2 milyar TL’lik yatırım!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin 4.5 yılda Kepez’e 2.2 Milyar TL’lik yatırım yaptığını dile getiren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel,  Kepez’in Antalya’nın arka bahçesi olmaktan çıkıp Antalya’nın ön bahçesi haline geldiğini söyledi

Menderes Kültürel, Yeşil GYO'dan ayrıldı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu üyesi Menderes Kültürel, kurulu üyeliğinden ayrıldı...

Reysaş GYO Menderes'teki deposunu 1.2 milyon TL'ye kiraya verdi!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İzmir Menderes'te yer alan deposunu Jan Mobilya'ya 1 seneliğine KDV dahil 1 milyon 200 bin TL'ye kiraya verdi...

Menderes'e 70 milyon TL'lik yatırım!

Menderes Belediyesi tarafından ilçeye 4 yılda 70 milyon liralık yatırım gerçekleştirildi.

Menderes Özdere Yat Limanı ihalesi Haberi

Menderes Özdere Yat Limanı ihalesi

Geçtiğimiz yılki seçimlerde Binali Yıldırım'ın seçim bildirgesinde de yer alan yat limanında iptal şoku yaşanıyor. 1414 proje arasında yer alan Özdere Yat Limanı, ihalenin iptal edilmesi nedeniyle ertelendi.


YAT LİMANI İHALESİ İPTAL EDİLDİ

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın geçtiğimiz yerel seçimlerde İzmir'de 14 ilçeye 18 ayrı yat limanı sözünün ardından bakanlık Menderes ilçesinde yapılması planlanan yeni marina için ihale hazırlıklarına başladı. Ürkmez Yat Limanı projesinin ardından çalışmalarına hız katan Ulaştırma Bakanlığı, bu kapsamda Özdere'deki 450 kapasiteli marina için 7 Ocak 2016 tarihinde proje ihalesine çıktı. Projeye esas zemin etütleri, fizibilite raporu, imar planları, jeolojik ve jeoteknik raporlar ile ÇED dosyası hazırlayacak olan Ulaştırma Bakanlığı, çalışmalarını 2017 başında tamamlamayı hedefliyordu. Ancak iki firmanın katılım sağladığı ihale şirketlerden birinin belgelerinde eksik...