28 / 04 / 2024

menderes türel boğaçayı projesi

menderes türel boğaçayı projesi

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, geçmişte Konyaaaltı Sahil Projesi’ne yönelik de itibarsızlaştırma çalışmaları yapıldığını söyledi.

Reşat Oktay, Menderes Türel’in projesini eleştirdi!

CHP’li Büyükşehir Meclis Üyesi Reşat Oktay, Menderes Türel’in ‘çılgın projem’ dediği Boğaçay’ı projesinin“cambaza bak” projesi olduğunu iddia ederek, “Burada niyet bir rant yaratma projesidir” dedi

Menderes Türel Boğaçayı Projesi için kolları sıvadı!

Antalya'da 2004-2009 yılları arasında başkanlık yapan Türel, Boğaçayı Projesi'ni şöyle anlattı: Boğaçayı Projesi'yle nehrin debisini derinleştirip denizi içeri alarak Antalya'da 40 kilometrelik yeni bir sahil oluşturmayı planlıyoruz"...

Dolarda boğa ayı geliyor! Yatırımcılar fırtınaya şimdiden hazır olsun! Kırmızı alarm...

Fed ve Hazine Bakanlığı kararlarına odaklanan piyasalar, dolarda boğa piyasası beklentisi ile pozisyon aldı. Dolar ne olacak? Yatırımcılar şimdiden hazır olun...

Menderes Türel'den Konyaaltı Sahili projesi açıklaması!

Antalya'nın eski Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, AK Parti Antalya İl Başkanlığı'nda basın toplantısı düzenledi. Türel, Konyaaltı Sahili Projesi işletme ihalesinin iptali ve yürütmeyi durdurma kararıyla ilgili açıklamalarda bulundu...

Konyaaltı Sahili ihalesinde Menderes Türel'in imzası yok mu?

31 Mart tarihinden önce Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini yapan Menderes Türel, Konyaaltı Sahili ihalesinin iptal edilmesiyle ilgili Muhittin Böcek’in neden imzasının olmadığını sorarken, kendisinin de 15 milyon lira zarara sebep olan ihalede imzasının olmadığı ortaya çıktı.

Boğaçay Özel Proje Alanı'nın yapılaşmaya açılmasına iptal kararı!

Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından Boğaçay Özel Proje Alanı (ÖPA) olarak belirlenen bölgenin yapılaşmaya açılmasıyla ilgili geçtiğimiz yıl aldığı karar, mahkemece iptal edildi.

Antalya Boğaçayı Projesi masaya yatırıldı!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı ve Başkan Sözcüsü Dr. Cem Oğuz, Bilim Kurulu ile beraber Boğaçayı projesinde meydana gelen rüsubat birikimi ve buna bağlı olarak ortaya çıkan sorunları değerlendirdi.

Menderes Türel: Antalya 359 projeyle marka şehir olacak!

Gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin mevcut belediye başkanı ve bu seçimde AK Parti'den tekrar aday gösterilen Menderes Türel, dev projelerle Antalya'nın marka şehir olacağını söyledi.

Menderes Türel'den Antalya'ya metro müjdesi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel yaptığı açıklamada bir daha ki dönem Antalya’ya toplu ulaşımda yer altı metrosu geleceğini müjdeledi.

Menderes Türel: Antalya'yı imar ederken, gönülleri ihya ettik!

Din Görevlileri Buluşması'na katılan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya'yı imar ederken gönülleri de ihya etmeye çalıştıklarını söyledi.

Menderes Türel: Ucubeleri yıkıp park yapıyoruz!

"Ucubeleri yıkıp park yapan bir belediye başkanıyım" diyen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, önceliklerinin hep Antalya olduğunu söyledi.

Menderes Türel Antalya için 359 projesini açıkladı!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel,  Antalya'yı yarınlara taşıyacak, aralarında metro, safari parkı, Konyaaltı Marina, Tünektepe, Kültür Vadisi, Kruvaziyer Limanı, akıllı kent ve Millet Bahçesi projelerinin de yer aldığı 359 projeyi açıkladı. 

Menderes Türel: Yaptıklarımız birer dünya projesi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel yerel seçimler önemli açıklamalarda bulundu. İddialı projelerini anlatan Türel, ''Bunların hepsi birer dünya projesi'' dedi. 

Menderes Türel Antalya projelerini açıkladı!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel gelecek dönem için 359 proje hazırladıklarını söyledi.

Menderes Türel'den Konyaaltı ve Boğaçayı açıklaması!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, geçmişte Konyaaaltı Sahil Projesi’ne yönelik de itibarsızlaştırma çalışmaları yapıldığını söyledi.

menderes türel boğaçayı projesi Haberi

menderes türel boğaçayı projesi

Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Ocak ayı devam toplantısı Başkan Menderes Türel başkanlığında gerçekleştirildi. Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, yaklaşan yerel seçimler öncesinde itibarsızlaştırma çalışmalarının başladığını belirtti. Türel, geçmişte Konyaaaltı Sahil Projesi’ne yönelik de itibarsızlaştırma çalışmaları yapıldığını belirterek, “Şu anda Cumhuriyet Halk Partisi’nin Konyaaltı Belediye Başkan Adayı il başkanlığı döneminde sizin teşekkür ettiğiniz Boğaçayı projesi için “Ayranı yok içmeye projesi” diye basın toplantısı yaptı. Şimdi de Konyaaltı’na aday oldu” diye konuştu.

39 gündem maddesinin konuşulduğu Meclis toplantısında açıklamalar yapan Başkan Türel, Boğaçayı’ndaki Yat Limanı Projesinin İnşaat Mühendisleri Odası ile yapılan istişareler neticesinde Büyük Limanın mendireğinin oraya taşındığını belirtti. Bu sayede orada kamu kurumlarına ait olan ve halka kapalı olan bir alanın da halka açılacağını dile getiren Başkan Türel, “Halkçılığın en güzel...