30 / 04 / 2024

Menderes turizm projeleri

Menderes turizm projeleri

63 yıllık tarihinde ilk kez fuarlara katılacak Menderes Belediyesi, ilçenin tanıtımı ve ilçe turizminin gelişmesine yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Ocak ayı sonunda iki turizm fuarında yer alacak Menderes Belediyesi hazırlıklarına hız verdi.

İsra Holding'in AVM ve turizm projeleri bakanlara tanıtıldı!

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği üyesi olan İsra Holding’in alışveriş merkezi ve turizm projelerini tanıttı.

Türk Turizminin Mega Projeleri Turizm Yatırımcıları Forumu 2020’de buluşuyor!

Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği 28-29 Ocak 2020'de hayata geçireceği Turizm Yatırımcıları Forumu-TIF 2020, ülke turizmine yön verecek olan mega projeleri bir araya topluyor...

Antalyalı turizm çalışanlarına 5 bin konut müjdesi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Menderes Türel, turizm çalışanlarıyla bir araya geldi. Türel, ''500 konut yaparak turizm çalışanlarımızı ev sahibi yaptık. 5 bin konut daha yapacağız" dedi.

İkinci 100 Günlük Eylem Planı'nda öncelik ulaşım projelerinde!

Başkan Erdoğan tarafından ilan edilen ikinci 100 günlük icraat programında İstanbul’daki ulaşım, çevre şehircilik ve turizm projeleri ön planda tutuldu. Gebze-Halkalı banliyö hattı açılacak. AKM inşaatına başlanacak. Kanal İstanbul ve Üç Katlı Büyük İstanbul Tüneli projeleri ihaleye çıkarılacak.

TOKİ'den turizm çalışanlarına 2 bin 200 konut!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Serik'te turizm sektöründe çalışan dar gelirli aileler için toplu konut yapılacağını söyledi.

Antalya'nın mega projeleri Katar'da tanıtılacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, “EXPO Turkey by Qatar 2018” Fuarı’na katılmak üzere Katar’agitti. Türel, fuarda Katarlı yatırımcılara Boğaçayı, Kruvaziyer Liman, Tünektepe gibi vizyon projeleri anlatacak.

Antalya'da turizm emekçilerine özel konut geliyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Serik Kocayatak’ta turizm emekçilerine özel olark inşa edilecek konutların inşaatının Nisan ayında başlayacağını söyledi.

Boğaziçi Tuzla Turizm Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Akaryakıt ve Market İşletmeciliği San. ve Tic. A. Ş kuruldu!

Boğaziçi Tuzla Turizm Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Akaryakıt ve Market İşletmeciliği San. ve Tic. A. Ş Banu Hephür, Menderes Alperen ve Şaban Kıraç tarafından 300 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

İzmir Özdere Kesre Turizm Bölgesi çevre düzeni planı askıda!

İzmir Menderes İlçesi ( Kesre ) Mevkii Turizm Bölgesine ait 1/25000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/100000 ölçekli Çevre Düzeni Planı Değişikliği askıda...

Şile devlet hastanesi ve liman yenileme projeleri ile değişecek!

İstanbul'un yaz döneminde en çok tercih edilen turizm merkezlerinden biri olan Şile'de, Yeni Devlet Hastanesi ve Liman Yenileme ve Rekreasyon projeleri hayata geçiyor.

TOKİ'den turizm emekçilerine konut müjdesi!

ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Serik'te turizm emekçilerine TOKİ vasıtasıyla konut yapılacağını, konutların taksitlerinin aylık sigara parasından fazla olmayacağını söyledi.

Antalya'nın vizyon projeleri ticareti canlandıracak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Doğu Garajı, Nekropol, Balbey, Kent Müzesi projeleri ile Boğaçayı, Kruvaziyer Liman, Konyaaltı Sahili vizyon projelerinin esnafın ticaretini canlandıracağını söyledi.

Üsküdar'da markalı konut projeleri tam gaz!

Avrasya Tüneli ve Marmaray gibi dev ulaşım yatırımları sayesinde Avrupa yakasındaki tarihi yarımadaya yakınlaşan Üsküdar, yatırımcıların yeni gözdesi oldu. Üsküdar’da markalı konut projeleri, sağlık ve turizm yatırımları tam gaz sürüyor. Belediye ise, tarihe ve doğaya saygılı bir dönüşüm planlıyor.

Menderes turizm projeleri Haberi

Menderes turizm projeleri


63 yıllık tarihinde ilk kez fuarlara katılacak Menderes Belediyesi, ilçenin tanıtımı ve ilçe turizminin gelişmesine yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Ocak ayı sonunda iki turizm fuarında yer alacak Menderes Belediyesi hazırlıklarına hız verdi. İstanbul'da düzenlenecek EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'na İzmir Kalkınma Ajansı ile birlikte katılacak Menderes Belediyesi, İspanya'nın Madrid şehrinde düzenlenecek FITUR Turizm Fuarı'na da Türkiye'den katılan tek belediye olacak. 

Menderes'in tarihi, kültürü ve turistik alanlarıyla tam bir turizm cenneti olduğunu kaydeden Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, "İlçemizin tanıtımı konusunda ne yazık ki bir eksiklik vardı. Bizim dönemimizde bu eksikliğe son vermek adına önemli çalışmalar başlattık. Bu çalışmalardan biriside fuarlara katılım yönünde oldu. Bugüne kadar hiçbir fuarda yer almayan belediyemiz bizim dönemimizde şimdiye kadar üç fuara katılım gösterdi. 


Turizm...