27 / 04 / 2024

Menemen icra

Menemen icra

Menemen İcra Dairesi; Menemen ilçesi, Kesik köyü, Panaz mevkiinde yer alan deri fabrikasını 1 milyon 58 bin 901 TL'den 24 Kasım 2014 tarihinde satışa çıkarıyor.

Menemen Plastik İhtisas OSB sanayi tesisleri inşa edecek!

Menemen Plastik İhtisas OSB Yönetim Kurulu Başkanı Salih Esen, en yeni tekniklerle donatılmış altyapısı ile plastik sanayinin hizmetine girecek olan MPİOSB'de sanayi tesisleri inşaatlarına yoğun bir şekilde başlandığını açıkladı.

İzmir Menemen'de 17 mahallenin su şebekesi yenilenecek!

İZSU Genel Müdürlüğü, Menemen ilçesinde mahalleye dönüşen 17 köyün içme suyu şebekelerini yenilemeye hazırlanıyor. Bu yatırımın da tamamlanmasıyla ilçede döşenen içme suyu şebekesi uzunluğu 400 kilometreye ulaşacak.

İzmir Menemen'de icradan 4.3 milyon TL'ye satılık bina!

Menemen İcra Dairesi tarafından, İzmir İli, Menemen İlçesi'nde bulunan bina 4 milyon 302 bin 381 TL bedelle 26 Ağustos günü açık artırma suretiyle ihale edilecek.

İzmir Menemen'de 15 milyon TL'ye gölet yapılacak!

İZMİR'İN kıdemli Belediye Başkanı Tahir Şahin, 4. döneminde Menemen'in çehresini değiştirecek olan prestij projelerini uygulamaya koyuyor.

Koyundere Nest Menemen'de yaşam başlıyor!

Nestyap Genel Müdürü Okan Koç, Koyundere'de yükselen projede her şeyin en ince ayrıntısına kadar tasarlandığını söyledi. Nestyap'nın projesi Nest Menemen'de hayatın başlamasına az kaldı.

Menemen Gazi Mustafa Kemal Mahallesi çevre düzeni planı askıda!

İzmir Menemen İlçesi, Gazi Mustafa Kemal Mahallesi, Tarım Alanı olarak belirlenmesine ilişkin İÇDP-5169,5 plan işlem nolu 1/25000 ölçekli Çevre Düzeni Planı Değişikliği bugün askıya çıktı...

Menemen’e yeni köprülü kavşak!

Asteğmen Mustafa Fehmi Kubilay’ın adının verildiği kavşak, TCDD’nin şehirlerarası tren yolu hattı ile İZBAN hattının üzerinden aşarak Menemen 1211 Sokak ile Atatürk Caddesi’ni birbirine bağlayacak.

Tahliye taahhütnamesi icra takibi nasıl yapılır?

Tahliye taahhütnamesi ile kiracı kiraladığı taşınmazı tahliye edeceği tarihi bildirmiş oluyor. Peki, tahliye taahhütnamesi icra takibi nasıl yapılır? Tahliye taahhütnamesi ile kiracı nasıl tahliye edilir?

Menemen Medusa Plastik'e inşaat ruhsatı verildi!

Plastik alanında Türkiye'nin tek İhtisas organize sanayi bölgesi olan Menemen Plastik İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nde ilk inşaat ruhsatı Medusa Plastik'e verildi.

İcra satış isteme süresi!

Hacizli taşınmazın satışı için her alacaklı, hacizli malın satış talebinde bulunabiliyor. Peki, icradaki malın satışı ne zaman istenebiliyor. Satış isteme hakkı ne zaman düşüyor? İşte icra satış isteme süresi..

İcra mahkemesine başvuru dilekçesi!

Borçlunun alacaklıya olan borcunu ödememesi durumunda alacaklı bazı haklara sahip oluyor. Borcun tahsili için alacaklı icra mahkemesine bir dilekçe il müracaat edebiliyor. İşte icra mahkemesine başvuru dilekçesi...

İcra mahkemesine nasıl başvurulur?

Borçlu olan kişi borcunu ödeyemeyecek durumda ise alacaklı, icra mahkemesi aracılığıyla borçlunun mallarından kendi alacaklarının ödenmesini sağlayabiliyor. Peki, icra mahkemesine nasıl başvurulur?

Menemen Plastik OSB'nin inşaatında sona yaklaşılıyor!

Menemen Plastik İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nde ilk inşaat ruhsatı Medusa Plastik'e verildi. 41 sanayi parselinin yer aldığı OSB'de altyapı inşaat ve tesisat işlerinin büyük bölümü tamamlandı.

Menemen icra Haberi

Menemen icra

Menemen İcra Dairesi; Menemen ilçesi, Kesik köyü, Panaz mevkiinde yer alan deri fabrikasını satışa çıkarıyor. Deri fabrikasının toplam bedeli 1 milyon 58 bin 901 TL olarak belirlendi. 


İhalesi; 24 Kasım 2014 günü 09:30 - 09:40 arasında Menemen Adliyesi Zemin Kat Mezat Salonu'nda açık artırma suretiyle yapılacak.



İhale ilanı:


GM.SATIŞ 

İCRA MÜDÜRLÜĞÜ - Evrak No: 2014/271T


t.c. menemen İcra dairesi


2014/271 tlmt.


taşınmazın açık artırma ilanı


Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri:


1 NO'LU TAŞINMAZIN


Özellikleri : İzmir ili, Menemen ilçesi, Kesik köyü, Panaz mevki, 178 ada, 3 parsel sayılı taşınmaz 3.760,00 m2 alana sahip olup arsa vasfı ile tapuda kayıtlıdır. Taşınmaz üzerinde hali hazırda 


ticari faaliyette bulunmayan bir şirkete ait deri fabrikası binası bulunmaktadır. İnşaat ruhsatı ve proje verilerine göre fabrikanın taban alanı 1.880,00 m2 olup...