05 / 05 / 2024

Menemen Türkelli arıtma tesisi

Menemen Türkelli arıtma tesisi

İZSU Genel Müdürlüğü'nün Menemen Türkelli'de ikincisini yaptığı ileri biyolojik arıtma tesisi işletmeye alındı. Yeni tesis 9.4 milyon TL'ye mal oldu...

Menemen Türkelli kanal hattı ihalesi 30 Eylül'de yapılacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, Menemen Türkelli’ye kurulacak arıtma tesisi için 29 Eylül tarihinde yapım ihalesine çıkıyor. Kanal hattı ihalesi ise 30 Eylül'de yapılacak.

Menemen Türkelli arıtma tesisi yapım ihalesi 29 Eylül'de!

İZMİR Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, Menemen Türkelli'ye kurulacak arıtma tesisi için 29 Eylül tarihinde yapım ihalesine çıkıyor. Arıtma tesisi inşaatı 545 gün, kanal hattı inşaatı ise 180 günde bitecek...

ŞOK’ta Aqua su arıtma cihazı 1499 TL’ye, sünger smart yatak 699 TL’ye, 3’lü bıçak seti 34,95 TL’ye düştü!

ŞOK, 15 Temmuz itibarıyla başlayacak indirim kampanyasına ilişkin bilgi verdi. Bu çerçevede, Aqua su arıtma cihazı 1499 TL’ye, sünger smart yatak 699 TL’ye, 3’lü bıçak seti 34,95 TL’ye düştü. İşte 15 Temmuz Cumartesi ŞOK Market fiyat listesi...

A101'de termosifon 2700 TL’ye, su arıtma cihazı 2 bin TL’ye, şarjlı gıda doğrayıcı 180 TL’ye düştü!

A101’e beklenen dev indirimler geliyor. A101’in yeni indirimli ürünler kataloğu fiyat listesi yayımlanırken, termosifon 2700 TL’ye, su arıtma cihazı 2 bin TL’ye, şarjlı gıda doğrayıcı 180 TL’ye düştü. İşte A101 fiyat listesi 27 Nisan 2023...

Abasu Arıtma Ve Yenilenebilir Enerji Mühendislik İmalat Taahhüt Anonim Şirketi Kuruldu!

Abasu Arıtma Ve Yenilenebilir Enerji Mühendislik İmalat Taahhüt Anonim Şirketi bugün Sarıyer’de Mehmet İzolluoğlu tarafından kuruldu.

Sortem Çevre Arıtma Sistemleri Montaj Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sortem Çevre Arıtma Sistemleri Montaj Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fevzi Coşkun tarafından kuruldu.

İZSU Menemen'de ikinci arıtma tesisini tamamladı!

İZSU Genel Müdürlüğü'nün Menemen Türkelli'de ikincisini yaptığı ileri biyolojik arıtma tesisi işletmeye alındı. Yeni tesis 9.4 milyon TL'ye mal oldu...

Delen Taahhüt İnşaat Yapı Dekorasyon Tekstil Su Arıtma Sis.Elek.Ev Alet.Sn.ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Delen Taahhüt İnşaat Yapı Dekorasyon Tekstil Su Arıtma Sis.Elek.Ev Alet.Sn.ve Tic.Ltd.Şti. Selam Delen tarafından 40 bin TL sermaye ile 2 Haziran'da Kağıthane, Çağlayan Mahallesi'nde kuruldu.

Giresun Atık Su Arıtma Tesisi Projesi halka tanıtıldı!

Giresun Belediyesi tarafından 2013 yılında hazırlanan ve 2015 yılında teknik onay alan AB Altyapı Entegre Su Projeleri kapsamında, Teyyaredüzü Mahallesi Batlama Mevkiinde yapılması planlanan Atık Su Arıtma Tesisi Projesi halka tanıtıldı.

Şanlıurfa'da dev atık su arıtma tesisinin proje tanıtımı yapıldı!

Büyükşehir Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Avrupa Birliği'nin işbirliği ile Şanlıurfa kent merkezinde 100 Milyon Liralık Dev Merkez Atık Su arıtma tesisinin proje tanıtım toplantısı yapıldı.

İzmir Büyükşehir'den arıtma tesislerine dev bütçe!

Kentsel yerleşimlerin en büyük çevre problemlerinden biri olan evsel atık su sorununu kurduğu ileri biyolojik atık su arıtma tesisleriyle çözen İzmir Büyükşehir Belediyesi, arıtma tesislerini işletmek için de ciddi bütçeler ayırıyor.

Batı Atıksu Arıtma Tesisinin temel atma töreni gerçekleştirildi!

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) tarafından Karadeniz Mahallesi’nde yapılacak Batı Atıksu Arıtma Tesisi temel atma törenine katıldı.

Yatağan Atıksu Arıtma Tesisi'nin tanıtımı yapıldı!

Muğla’da 2013 yılında yapımı başlayan Yatağan Atıksu Arıtma Tesisinin tanıtımı yapıldı. 2023 yılı nüfusuna göre projelendirilen tesis yaklaşık 6 milyon TL’ye mal oldu.

Manavgat Atıksu Arıtma Tesisi hizmete açıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilenen ve kapasite artırımına gidilen Manavgat Atıksu Arıtma Tesisi düzenlenlenen tören ile açıldı.

Antalya Serik ve Manvagat'ta atık su arıtma sorunu çözülüyor!

Serik ve Manavgat'ın atıksu arıtma sorunu 60 milyon liralık yatırımla 6 ay gibi kısa sürede çözüldü. Koku ve deniz kirliliği sorunlarını tarihe gömecek olan arıtma tesisleri törenle açıldı

Menemen Türkelli arıtma tesisi Haberi

Menemen Türkelli arıtma tesisi


İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü'nün Menemen Türkelli'de ikincisini yaptığı ileri biyolojik arıtma tesisi işletmeye alındı. Menemen'in ikinci arıtma tesisi 9.4 milyon TL'ye mal oldu.


İZSU, 2010 yılında 100 bin kişi kapasiteli Menemen İleri Biyolojik Arıtma Su Tesisi'ni kurduğunda, bölgeye uzaklık nedeniyle tesisten yararlanamayan Türkelli, Hatundere ve Helvacı yerleşimleri için ikinci tesisi hayata geçirdi.


9,4 kilometre iletim hattına sahip olan yeni arıtma tesisi 20 bin metrekare alanda inşa edildi. 15 bin kişiye hizmet edecek kapasitede olan arıtma tesisi günde günde 3 bin metreküp evsel atığın arıtımını yapıyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi bugüne kadar 10 arıtma tesisi kurdu. 



İzmir Büyükşehir...