04 / 05 / 2024

Menteşe Otogarı son durum

Menteşe Otogarı son durum

Tükettiği enerjinin yüzde 80’ini güneş panellerinden meydana gelen çatısından elde eden ve bu özelliği ile Türkiye’de ilklerden olan Menteşe Şehirlerarası Otogarı büyük bir katılımla hizmete açıldı.

Muğla Menteşe Otogarı'nın temeli atıldı!

Menteşe Şehirlerarası Otogarı’nın temeli atıldı. Temel atma törenine Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün de katıldı.

Giderek artan konut krizi sorunu insanı krize neden oluyor! Konut sahibi olmak isteyenlerin sayısı gittikçe azalıyor

Şehir Plancısı ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Yardımcısı Dr. Buğra Gökçe'nin son araştırmasına göre,  konut fiyatlarındaki kriz milyonların dikkatini çekerken, büyük tehlikeye de işaret ediyor.

Muğla Menteşe'de imara aykırı alanlarda yıkım başladı!

Muğla'nın Menteşe ilçesinde imara aykırı inşa edilen konutlar için yıkım kararı alındı. Mahalledeki yıkımlarla ilgili Menteşe Belediyesi tarafından yapılan açıklamada yıkım işlemlerinin bakanlık kontrolünde yapıldığı belirtildi. 

Benzin ve motorine peş peşe zam! SON DAKİKA: Güncel akaryakıt fiyatları ne kadar? Sürücüler şimdi bakın! 

Benzin ve motorin fiyatları, Brent petrol ile dolar kurunda yaşanan artışlardan doğrudan etkileniyor. Akaryakıtta zamlar peş peşe geliyor. Peki güncel akaryakıt fiyatları ne kadar? İşte Opet, PO, Shell, BP, Total 22 Ekim 2023 fiyat listesi...

Menteşe Belediyesi, Muğla'da 2 arsa satacak! Yazlık bölgelerde arsa arayanlar dikkat!

Muğla İli Menteşe Belediye Başkanlığı, Muğla Menteşe'de yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Resmi Gazete'de paylaşılan detaylara göre, söz konusu satış ihalesi 23 Ağustos 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Benzin, motorin, LPG'de peş peşe deprem! Son dakika fiyatlarını görenlerin aklı resmen başından gitti! Hemen bakın! 

Benzin, motorin, LPG'de peş peşe deprem... Son dakika fiyatlarını görenlerin aklı resmen başından gitti... Hemen bakın...

Kıyıyaşam Arka Bahçe'de son iki parsel! Tiny house'a uygun, hemen teslim fırsatı! 

Kıyıyaşam Arka Bahçe'de son iki parsel kaldı. İstanbul Çatalca Celepköy’de hayata geçirilen projede yaşam başladı. Peki Kıyıyaşam Arka Bahçe'de fiyatlar ne kadar? İşte ayrıntılar...

BOTAŞ VE EPDK’dan havalara uçuran haber! Doğalgaza ve elektriğe indirim mi geldi?

BOTAŞ ve EPDK'dan milyonları ilgilendiren büyük müjde geldi. İşte doğal gaza ve elektriğe dair son gelişmeler!

Altın kelepçe bileziklerde çılgın indirim! Herkes bu bilezikleri alıyor! 4 Kasım 2022 Elizi fiyat listesi

Altın kelepçe bilezikler, son zamanların trendleri arasında yer alıyor. Elizi, tüm altın kelepçe bilezik modellerinde çılgın indirim kampanyası başlattı. Peki altın kelepçe bilezik fiyatı ne kadar? 4 Kasım 2022 altın kelepçe bilezik fiyat listesi.

Beko beyaz eşyalarda son 30 günün en düşük fiyatı! İşte 3 Ekim 2022 fiyat listesi…

Kaliteli ve dayanıklı beyaz eşya üreticisi Beko şimdi uygun fiyatlarıyla online satış sitesi Trendyol’da satışta. Peki, Beko beyaz eşyalar Trendyol’da ne kadar? İşte 3 Ekim 2022 fiyat listesi…

Gümüş yükselişe mi geçti? İşte gümüşte son durum

17 Eylül 2022 gümüş fiyatları ne kadar oldu, gümüş günlük değişime uğramaya devam ediyor. Son zamanlarda dalgalı bir seyir izleyen emtia gümüş, 17 Eylül 2022 Cumartesi gününde ne kadar oldu? Gümüşe dair son gelişmeler haberimizde.

Muğla'da son dakika imarlı arsa fırsatı! İhalesi 1 Eylül'de!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Muğla ili, Menteşe ilçesi Salihpaşalar Köyü'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı.

E-Devletten yeni hizmet! Kapı kapı dolaşmaya son…

E-devlet son hizmetiyle vatandaşa eczane bulma konusunda kolaylık sağlıyor. Eczane kullanımına yönelik vatandaşa yeni bir hizmet sunan e-devlet, Nöbetçi Eczane Sorgulama Hizmetini e-Devlet'te hayata geçirdi. Böylelikle vatandaş tek tıkla sisteminden bilgiye kolayca ulaşabilecek.

Ekonomistlerin hocası Mahfi Eğilmez hangi ülkenin merkez bankasını örnek gösterdi? Tüm dünyaya ders verdi

Deneyimli ekonomist Mahfi Eğilmez, son yazısında Rusya Merkez Bankası'nı tüm dünyaya örnek göstererek, para politikalarını anlattı.

Menteşe Otogarı son durum Haberi

Menteşe Otogarı son durum

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından çatısındaki güneş enerjisi santrali ile kendi enerji ihtiyacının yaklaşık yüzde 80’ini karşılayacak olan Menteşe Şehirlerarası Otogarı açıldı. Muğla Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, dev proje 11 milyon 186 bin 400 liraya mal oldu.

Terminal içerisinde yapılan açılış törenine Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, CHP Milletvekilleri Mürsel Alban, Burak Erbay ve Süleyman Girgin, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Ula Belediye Başkanı Ümit Karaarslan, Datça Belediye Başkanı Gürsel Uçar, CHP İl Başkanı Adem Zeybekoğlu, CHP İlçe Başkanı Mustafa Aytaç Kavak, İyi Parti Menteşe İlçe Başkan adayı Ayçin Evgeç Dalgıç ile çok sayıda taşımacı esnaf ve vatandaş katılım gösterdi.

Kooperatif Başkanı; “Yeni Otogarımızdan çok memnunuz”

Törende konuşan Akyaka Kooperatifler Başkanı Serdal Pekmezci, otogarın şehir dışına çıkartılması şehir trafiğini...