18 / 05 / 2024

Mer Geoteknik Proje nerede

Mer Geoteknik Proje nerede

Mer Geoteknik Proje Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Başakşehir’de Erdinç Toplu ve Muammet Riştü Özcan ortaklığında 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Mehmet Kavan Yapı 3 yeni proje için düğmeye bastı!

Hayata geçirdiği markalı konut projeleriyle adından sık sık söz ettiren Mehmet Kavan Yapı 3 yeni proje için düğmeye bastı.  İşte Mehmet Kavan Yapı olarak kaliteli ve güvenilir konutlar sunmayı sürdüreceklerini söyleyen Mehmet Kavan Yapı CEO’su Ömer Eren Kavan'ın konu ile ilgili açıklamaları...

Türk müteahhitler yurt dışında 27,4 milyar dolarlık yeni proje üstlendi!

“Yurt Dışı Müteahhitlik ve Teknik Müşavirlik Hizmetleri Değerlendirme Toplantısı”nda önemli açıklamalar yapan Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat, Türk müteahhitlerin Cumhuriyetin 100. yılında yurt dışında 27,4 milyar dolarlık yeni proje üstlendiğini söyledi.

Ömer Gecek Termal Otel için start verildi! Afyonkarahisar'a 100 odalı yeni otel geliyor!

Ömer Gecek Termal Otel için resmen düğmeye basıldı. 90 milyon 884 bin TL'ye mal olacak proje, Afyonkarahisar İli Merkez ilçesinde hayata geçirilecek.

Mer Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mer Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe'de NSS Group Proje ve Tesis Yön. İnş. San. ve Tc. Ltd. Şti. tarafından kuruldu.

Kam Proje Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kam Proje Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde Yunus Emre Emin, Ömer Yıldırım ve Tanzer Çebi ortaklığında kuruldu.

Korel İnşaat Proje Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Korel İnşaat Proje Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Ömer Dinçel tarafından kuruldu.

Bendis Proje Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bendis Proje Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Burhan Eker, Orhan Kaplan ve Ömer Hacıoğlu ortaklığında kuruldu.

TOKİ Başkanı Ömer Bulut'tan Osmaniye'ye yeni proje müjdesi! 122 konut geliyor!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut, Osmaniye Bahçe Konutları projesinin tesliminde Osmaniyelilere 2. etap müjdesi verdi. İşte detaylar...

TML İnşaat'ın acı günü! Ömer Vedat Hendekli vefat etti!

TML İnşaat Proje Müdürü, Ömer Vedat Hendekli hayatını kaybetti.

Dyd Proje Ve Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dyd Proje Ve Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ergin Demirhan, Ömer Faruk Demirhan, Yaşar Semih Demirhan ve Yılmaz Yüce ortaklığında kuruldu.

Tlg Geoteknik Proje Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tlg Geoteknik Proje Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 100 bin TL sermaye bedeli İle Tolga Yılmaz tarafından kuruldu.

Mertas Grup Proje İnşaat Nakliyat Ve Hafriyat Limited Şirketi kuruldu!

Mertas Grup Proje İnşaat Nakliyat Ve Hafriyat Limited Şirketi Ataşehir’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Mert tarafından kuruldu.

Kartel Proje Danışmanlık Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Kartel Proje Danışmanlık Mühendislik Limited  Şirketi Pendik’te  100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Karadal tarafından kuruldu.

Mer Geoteknik Proje nerede Haberi

Mer Geoteknik Proje nerede

Mer Geoteknik Proje Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Başakşehir’de Erdinç Toplu ve Muammet Riştü Özcan ortaklığında 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Mer Geoteknik Proje Ve İnşaat Limited Şirketi konusu:
-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt işleri ile ilgili zemin etütleri yapmak,zemin güçlendirme, fore kazık, jet grouting çakma kazık ve ankaj imalatları,zemin ve kayalarda muhtelif enjeksiyon işleri yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Mer Geoteknik Proje Ve İnşaat Limited Şirketi adres: İkitelli Osb Mah.Aymakoop Sosyal Tesis A Blok No:1 A/22 Başakşehir