20 / 07 / 2024

Merak Eden Çocuk

Merak Eden Çocuk

Boğaziçi Üniversitesi Mezunları Derneği (BÜMED), Efinst Dil Okulları ile anaokulu ve ilköğretim okulları açmak için bir süre önce Merak Eden Çocuk’u (MEÇ) kurmuştu

10 bin, 10 bin 500, 11 bin, 11 bin 500, 12 bin, 12 bin 500, 13 bin TL emekli maaşı olanlar ne kadar maaş alacak? 

Zamlı maaşlarını merak eden milyonlarca emekli ne kadar maaş alacağı ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki 10 bin, 10 bin 500, 11 bin, 11 bin 500, 12 bin, 12 bin 500, 13 bin TL emekli maaşı olanlar ne kadar maaş alacak?

Borsa uzmanı yatırımcıları uyardı! Siz siz olun temel ve teknik analizden vazgeçmeyin!

Borsa yatırımına ilgi her geçen gün artıyor. Yatırımcılar borsadaki gelişmeleri yakından takip ediyor. Hangi hissenin daha çok kazandırdığı merak eden yatırımcılar için Borsa uzmanından kritik açıklama geldi. Yatırımcıları uyaran uzman isimden yatırım tavsiyesi geldi.  

Engelli çocuğu olanlar dikkat! Engelli çocuk annesi nasıl erken emekli olur?

Engelli çocuğu olan anneler nasıl erken emekli olabileceklerini merak ediyor. Engelli çocuk annelerinin emeklilik yaşı öne çekiliyor. Peki engelli çocuk annesi nasıl erken emekli olur?

Çocuk desteği ve SED ödemesi alan hemen baksın! Kimin hesabına kaç TL yatıyor? Çocuk desteği, SED ödemesinde son dakika!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca ihtiyaç sahibi aileler için yapılan çocuk desteği ve SED ödemesi ile ilgili detaylar merak ediliyor. Peki çocuk desteği ve SED ödemesi 2023 Eylül ne kadar? 

Emeklilikten sonra çalışanın maaşı düşer mi, aylığında kesinti olur mu? Merak edenler hemen baksın!

Emekli olduktan sonra çalışma hayatına devam eden milyonlarca kişi maaşlarında kesinti olup olmadığını sorguluyor. İşte çalışma hayatında olan emeklilerin tüm merak ettikleri...

Altın fiyatlarında benzersiz fırtına devam ediyor! Fiyatlar birden kanatlanıp havalandı! 13 Temmuz 2023 altın fiyatları!

Altın, sürekli dalgalanan piyasalarda merak konusu olmaya devam ediyor. Uzmanlar, altının geleceği hakkında sürekli olarak açıklamalarda bulunuyor ve merak eden vatandaşlar araştırmalarına devam ediyor. Peki, altın fiyatlarında son durum ne? 13 Temmuz 2023 altın fiyatları...

Doları olan olmayan dikkat!..Dikkat... 2 Temmuz 2023 pazar dolar, euro ve sterlin kaç TL? Son dakika!

2 Temmuz 2023 tarihli döviz kurları merak eden vatandaşlar, Dolar, Euro ve Sterlin'in Türk Lirası karşısındaki değerlerini öğrenmek için arama motorlarını kullanıyor. Peki 2 Temmuz 2023 Pazar dolar, euro ve sterlin ne kadar? İşte dolar, euro, sterlin kuru...

SON DAKİKA: DEPREM Mİ OLDU? Az önce deprem mi oldu? 18 Haziran 2023 son depremler!

Az önce nerede deprem oldu? Yaşadığı bölgede deprem olup olmadığını merak eden kişiler, illerindeki son depremlere AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından yayınlanan son depremler listesine bakılabilir. İşte son depremler!

İş Bankası'nın bu kampanyası emeklileri tavlayacak!

İş Bankası'nın yaptığı duyuruda emekli promosyon rakamlarını güncellediği açıklandı, milyonlarca emekli en çok promosyon rakamının hangi bankadan geleceğini merak eden emeklilerin yüzünü güldürecek hamle geldi. İşte İş Bankası'nın güncel emekli promosyon kampanyası.

A101’de Fairy bulaşık makinesi parlatıcısı 59,90 TL’ye, bulaşık deterjanı 29,90 TL’ye, kuru fasulye 37,90 TL’ye düştü!

16 Haziran Cuma günü hangi ürünlerin indirimli olacağını merak eden müşteriler için A101, yeni aktüel ürünler kataloğunu paylaştı. Buna göre, A101'de 15 Haziran'da Fairy bulaşık makinesi parlatıcısı 59,90 TL’ye, bulaşık deterjanı 29,90 TL’ye, kuru fasulye 37,90 TL’ye düştü.

Güçlü motoru ile Volkswagen Touareg bayilerde sizi bekliyor! İşte 15 Hazirsan 2023 fiyat listesi

Volkswagen, otomobil endüstrisinde saygın bir markadır. Touareg gibi lüks modellerde herkesin en çok tercih ettiği modellerdendir. Haziran ayı ile araçlarda yapılan zamları merak eden vatandaşlar, Volkswagen Touareg'in 15 Haziran 2023 fiyat listesini merak ediyor.

A101’de Onvo airfryer 2.300 TL’ye, kahve makinesi 1.000 TL’ye, şarjlı doğrayıcı dilimleyici 250 TL’ye düştü!

A101, 15 Haziran itibarıyla hangi ürünlerinin indirime gireceğini merak eden müşterileri için aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Buna göre, A101'de 15 Haziran'da Onvo airfryer 2.300 TL’ye, kahve makinesi 1.000 TL’ye, şarjlı doğrayıcı dilimleyici 250 TL’ye cam kahve bardağı 13 TL’ye düşecek.

13 Haziran Salı deprem listesi! Deprem mi oldu? Bugün nerede deprem oldu? Kandilli Rasathanesi deprem listesi!

Son dakika olan depremler Kandilli Rasathanesi ve AFAD tarafından listelenmeye devam ediyor. Yaşadığı bölgede deprem olup olmadığını merak eden kişiler son depremler listesine bakarak en son nerede ve kaç şiddetinde deprem olduğu görüntüleyebilir. İşte detaylar!

Merak Eden Çocuk Haberi

Merak Eden Çocuk



 MEÇ, eğitim hayatına 2011-2012 öğretim yılında Arnavutköy Büyük Akıntıbumu Rum Okulu Binası’nda açtığı anaokuluyla başladı.


Anaokulu büyük ilgi gördü MEÇ’in. Hali hazırda kura usulü ile yeni kayıtlarını yapıyor. Bu arada ilkokulunu da devreye altlı MEÇ. Kayıtlara da başladı.


MEÇ yönetiminin yakın zamanda spor perakendesinin Türkiye’deki en önemli şirketlerinden biri olan Olgar Grup’a ait Çekmeköy’deki araziyi kiraladığını öğrendik. Olgar, söz konusu anlaşmada sadece mal sahibi olarak yer alıyor.


Sözkonusu arazi üzerinde büyük bir kampüs binası inşa ediliyor. Çekmeköy’deki kurulacak okul, iki yıl sonra hizmete girecek. 10 bin metrekare alana sahip okulun öğrenci kapasitesi ise 750.


Kapalı yüzme havuzu, kapalı basket sahası ve laboratuvarlarıyla okulun İstanbul'un iddialı eğitim kurumlarından biri olması hedefleniyor. MEÇ İlkokulu, bina tamamlanana kadar Arnavutköy'deki binasında hizmet...