02 / 05 / 2024

meral akşener iyi parti

meral akşener iyi parti

Meral Akşener öncülüğünde kurulan İyi Parti'nin kurucular kurulunda inşaat sektöründen Ac Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Coşkun da yer alıyor...

Yatırımcılar için pasif gelir elde etmenin en iyi 6 yolu: Gayrimenkul de var!

ABD’li yatırımcı Steve Burns’ün New Trader U’da yer alan makalesinde akıllı yatırım ve iş kurma yoluyla servet oluşturmanın tanınmış bir savunucusu olan Robert Kiyosaki'nin pasif gelir akışları ile ilgili tavsiyeleri bulunuyor. İşte pasif gelir elde etmenin en iyi 6 yolu...

Gram altın, euro ve gümüş almak için iyi zaman diyen İslam Memiş dolar için uyardı! Bu günlere aman dikkat

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş altın, euro ve gümüş almanın iyi zaman olduğunu söyleyerek, bu akşam açıklanacak Fed faiz kararı sonrası için dolar konusunda uyardı.

Meral Akşener'den çiftçilere müjde: Ödeyemediğiniz kredileri dert etmeyin!

İYİ Parti Lideri Meral Akşener, Karapınar'da bir vatandaşın endişesini dinledi. Kredilerin tahsil edileceği algısından dolayı insanların endişeli olduğunu belirten vatandaşa, Tarım Kredi Kooperatiflerinden alınan kredilerin yeniden yapılandırılacağını söyledi.

Siyasetteki olumlu tablo borsaya da yansıdı. BİST 100 endeksi 5.479 puana yükseldi

İYİ Parti lideri Meral Akşener’in yeniden altılı masaya dönmesi ile başlayan olumlu hava bu sabahki rakamlara da yansıdı. Borsa İstanbul’da BIST 100 endeksi açılışta, önceki kapanışa göre 87 puan birden yükselerek 5.479 puana yükseldi.

6 lider Kılıçdaroğlu’nun adaylığı konusunda uzlaşınca borsa coştu! Seçim öncesi borsa nasıl bir seyir izleyecek?

Geçen hafta İyi Parti lideri Akşener’in altılı masadan ayrılmasıyla siyasi arenada tansiyonun yükselmesi borsayı olumsuz etkilemişti. Bugün yeniden uzlaşma ortamının doğması ve CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda 6 liderin anlaşması borsayı yeniden hareketlendirdi.

2023’ün en iyi akıllı telefonu belli oldu!

2023 yılının en iyi akıllı telefonu ortaya çıktı? iPhone 14  mü yoksa Samsung Galaxy S23 mü daha başarılı? İşte 2023’ün en iyi akıllı telefonu...

2023’ün en iyi akıllı telefonu belli oldu! 4 Mart 2023 fiyat listesi...

2023'ün en iyi akıllı telefonu hangisi, iPhone 14 mü yoksa Samsung Galaxy S23 ailesi mi daha başarılı? Daha fazlasını buradan öğrenin.

Seçim öncesi dolar TL kuru ne olur? İşte uzmanların tahminleri

Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde TL'deki değer kaybının daha da hızlanması bekleniyor. İyi Parti lideri Akşener’in bugün altılı masadan ayrılmasının ardından iç piyasalar dalgalı bir seyir izlerken, analistler TL’deki değer kaybının önümüzdeki süreçte devam edeceğini öngörüyor.

Meral Akşener: Yabancılara konut satışı durdurulmalı!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener yaptığı açıklamada Hatay’dan başlayarak, tüm Türkiye’de, yabancılara konut satışının durdurulması çağrısını tekrarlayarak, "Artık sığınmacı problemini çözme vakti gelmiştir" dedi.

2023'te alınabilecek en iyi akıllı saatler! 17 Şubat 2023 fiyat listesi...

Doğru akıllı saati seçmekte zorlanıyorsanız, hemen buraya bakın! Tek seçeneğiniz Apple Watch değil! İşte 17 Şubat 2023 fiyat listesi...

Hurda kablo ve akü fiyatları şoke etti! İşte 14 Şubat 2023 fiyat listesi…

Çok sayıda kişiyi doğrudan ve dolaylı olarak ilgilendiren inşaat malzemelerindeki fiyat artışı devam ediyor. Hurda kablo ve akü fiyatları görenleri şoke ediyor. İşte 14 Şubat 2023 fiyat listesi…

Son dakika! EYT nihayet Meclis’e sunuldu! AK Parti’den peş peşe 4 madde açıklaması geldi!

Bu sene emekli olacaklarla birlikte yaklaşık 4 milyon kişiyi ilgilendiren Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili nihai haber nihayet geldi ve düzenleme TBMM’ye sunulurken, AK Parti’den de çok önemli açıklamalar peş peşe geldi.

Satın alabileceğiniz en iyi 20 telefon! İşte 5 Ocak 2023 fiyat listesi...

Akıllı telefon pazarındaki onlarca üretici, her yıl yüzlerce akıllı telefon çıkarıyor. Bu akıllı telefonlardan bazıları rafta "amiral gemisi" olarak biliniyor. Peki satışta olan en iyi telefonlar hangileri ve hangi özellikleriyle diğerlerinden ayrılıyorlar?

meral akşener iyi parti Haberi

meral akşener iyi parti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ile geçen yıl yollarını ayıran Meral Akşener tarafından İyi Parti dün (25 Ekim 2017) Ankara'da kuruldu. Meral Akşener İyi Parti'nin genel başkanlığına seçildi. 


1990 yıllarda siyasete başlayan 61 yaşındaki Akşener, İyi Parti'nin kurucuları, programı, hedefleri ve logosu gibi tüm ayrıntıları Nazım Hikmet Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinlikte paylaştı.


Meral Akşener'in kurduğu İyi Parti'nin kurucuları arasında inşaat sektöründen dikkat çeken bir isim yer alıyor. Ac Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Coşkun İyi Parti'nin 200 kişilik kurucular kurulunda yer alıyor. 


Ac Yapı bugüne kadar bir çok projeyi hayata geçirdi. Özellikle İstanbul'a yoğunlaşan firma Moment İstanbul, Kent Life ve Dore Life gibi projeler yaptı.
 

Ali Coşkun...