24 / 07 / 2024

Meral Akşener kira açıklaması

Meral Akşener kira açıklaması

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte Dudullu Metro Hattı Kayışdağı Durağı'nda yaptığı incelemelerden sonra dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Meral Akşener'den esnaf kiraları açıklaması!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Kiralar pahalı, stopaj çok yüksek, cumartesi ve pazar günleri dükkanların kapanması müthiş bir kaygı yaratmış durumda" dedi.

Ev kiralayacaklar dikkat! Başkent Ankara'nın en ucuz semtleri ATEM Başkanı Hakan Akçam açıkladı!

Yaptığı açıklamada başkent Ankara’da konut açığından kaynaklı kira fiyatlarının yüksek olduğunu dile getiren Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, Ankara'nın en ucuz semtlerini açıkladı.

Üniversitelerde ikinci öğretim programları kapatıldı: Kira fiyatları etkilenebilir

Yüksek Öğretim Kurumu tarafından alınan kararlar devlet üniversitelerdeki ikinci öğretim programları kapatıldı. Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam ikinci öğretim programlarının kapatılmasıyla bu şehirlerdeki kira fiyatlarının da etkileneceğini söyledi. 

ATEM Başkanı Akçam: YÖK kararı kira bedellerini etkileyecek! Öğrenciler için kiralar yüksek tutuluyordu...

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) devlet üniversitelerindeki ikinci öğretim programlarının kaldırıldığını duyurdu. Bu karar ile şehirlerdeki öğrenci sayısının azalması ise kira bedellerinin düşmesi bekleniyor. 

Konut sektörü temsilcileri 'bunu yapmazsak herkes için çok geç olabilir' dedi: 2 yıl boyunca kira artışları durdurulsun!

Ankara Tüm Emlakçılar Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, konut ve kira bedelleri ile ilgili konuştu ve fahiş fiyatlara karşı önerilerini sıraladı. İşte o açıklama...

ATEM Başkanı Akçam: Zam sınırının kalkması ile kiralar yüzde 20 arttı!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, 1 Temmuz itibarıyla kira fiyatlarında uygulanan yüzde 25 zam sınırının kalkması ile kira fiyatlarında fahiş artışlar meydana geldiğini açıkladı.

Yüzde 25 kira sınırlaması bitti, fırsatçılar harekete geçti!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, yüzde 25 kira sınırlaması bittikten sonra, emlak kiralamak ve satmak isteyen fırsatçıların hemen harekete geçtiğini söyledi. 

ATEM Başkanı Akçam: Kirada stopajın artması kira fiyatlarını da artırır!

Kira gelirlerinden yüzde 20 stopaj kesilmesi ve birden fazla evi olandan daha fazla vergi alınması planlanırken son dakika maddelerin taslaktan çıkarıldığı iddia edildi. Konuyla ilgili ATEM Başkanı'ndan önemli açıklamalar geldi. 

Depremzedelere kira yardımı kesilmedi!

AK Parti Grup Başkanvekili Leyla Şahin Usta, depremzedelere verilen kira yardımının kesilmediğini, evini teslim almayanların kira yardımı almaya devam edeceklerini duyurdu.

AK Parti Milletvekili Altınsoy'dan kira fiyatlarına ilişkin açıklama: Kira artışları sınırlanabilir!

AK Parti Aksaray Milletvekili Hüseyin Altınsoy, enflasyondaki düşüşün kira artışlarını sınırlayabileceğinin altını çizdi. İşte o açıklama...

Kiracılara kötü haber! 1 Temmuz’dan sonra kira fiyatları artabilir!

Emlak sektöründe yaşanan gelişmeleri değerlendiren ATEM Başkanı Hakan Akçam 1 Temmuz’dan sonra kira artışındaki yüzde 25 sınırının kalkma ihtimalinin olduğuna dikkat çekerek konut açığını kapatmak için yapılması gerekenlere değindi.

CHP'den üniversite öğrencileri için kira yardımı önerisi! 

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, üniversite öğrencileri için kira yardımı önerisini Meclis'e taşıdı. İşte ayrıntılar...

Kiralarda yüzde 25 belirsizliği sürüyor! Fahiş kira bedelleri bu şekilde önlenebilir! 

Kirada 1 Temmuz’dan sonra yüzde 25 zam sınırının sürüp sürmeyeceği merak konusu. ATEM Başkanı Hakan Akçam, konuyu değerlendirdi ve fahiş kira bedellerinin önlenmesi için yapılabilecekleri sıraladı. 

Kira fiyatlarında normale dönüş başladı mı? 

Rusya-Ukrayna savaşı sonrası yabancı akınına uğrayan Antalya şehrinde artan konut kira rakamları, geri dönüşlerin başlaması ve yabancıların kiraları yüksek bulması ile beraber normale döndüğü kaydedildi. 

Meral Akşener kira açıklaması Haberi

Meral Akşener kira açıklaması

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte Dudullu Metro Hattı Kayışdağı Durağı'nda yaptığı incelemelerden sonra dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Sputnik News'te yer alan habere göre; Akşener, "İBB'nin İstanbul'a yaptığı projeler, hizmetler, ben, milletvekili arkadaşlarımız, il başkanımız dahil, partimizin yöneticileri dahil bilgi sahibi olmak üzere sayın başkanın daveti ile buradayız" diyen Akşener, "Gündelik, siyasi mutlaka pek çok sorunu var ama bu gördüğümüz, göreceğimiz hizmetlerin gölgelenmesine sebep olur. Onun için proje dışı bir konuda bir şey konuşmayacağım. Vatandaşımızın ilgisinin bilgisinin olması gereken alanlar buraları" diye konuştu. 

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken'in bayramdan önce esnafın açılması çağrısının sorulmasını şöyle yanıtladı:

"Aynı fikirdeyim de esnaf çok başından beri yanlış yönetildi. Demin bu metro...