28 / 04 / 2024

Meram tapu dağıtmı

Meram tapu dağıtmı

Meram Belediye Başkam Fatma Toru, mahalle istişare toplantıları kapsamında Kaybahçe, Yaylapınar (Y.) Kaş, Y. Uhud ve Y. Süleymaniye mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm 5. Etap'ta tapu dağıtımı ve anahtar teslimi yapıldı! 

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 5. Etap 52681 Ada 1 Parselde tamamlanan, 166 adet konut için tapu dağıtımı ve anahtar teslim töreni bugün yapıldı. 

e-Devlet'ten onaylayamayan tapu sahiplerine kötü haber! 100 bin lira cezası var

Fahiş konut ve araba fiyat artışlarının önüne geçilmesi amacıyla hayata geçirilen yeni karar 1 Kasım'da yürürlüğe girecek. Bu durumda E-Devlet veya Web Tapu'da kimlik doğrulaması dönemine geçiliyor.

Ortak tapu nedir?

Ortak tapu, gayrimenkul alanında sıkça kullanılan önemli kavramlardan biridir. Gayrimenkul sahipliği, tapu belgeleri aracılığıyla belirlendiği için tapu türlerinin ne anlama geldiğini bilmek önemlidir. Ortak tapu da bazı hakları temsil eden bir belge türüdür. Peki ortak tapu nedir?

Web Tapu'da değerleme işlemi nasıl yapılır? Tapu ve Kadastro Müdürlüğü tek tek açıkladı!

Web Tapu'da değerleme işlemi nasıl yapılır sorusunun yanıtı pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Merak edilen o soruya Tapu ve Kadastro Müdürlüğü yanıt verdi. İşte detaylar...

Tapu belgesi nasıl çıkarılır?

Tapu belgesi nasıl çıkarılır? Tapu belgesi e-Devletten çıkarılır mı? soruları tapu da işi olan ve tapu belgesi çıkarılması gerekli kılan durumlar bulunmaktadır. Peki Tapu belgesi nasıl çıkarılır?

Tapu kaydı dökümü nasıl alınır? İşte tapu parsel sorgulama detayları!

Tapu kaydı dökümüne dair detaylar, tapu da işi olan kişilerce araştırılıyor. İşte tapu kadastro parsel sorgulama detayları!

Ankara Gölbaşı Boyalık Mahallesi’nde tapu sevinci!

Çalışmalarına hız kesmeden Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek imarı biten mahallelerin sakinleri ile bir araya gelen tapu dağıtımlarını gerçekleştirdi.

Konya'da 11.5 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Konya İli Meram Belediye Başkanlığı, Konya Meram Alavardı'da yer alan 2 adet gayrimenkulü 11 milyon 500 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Arazisi kamulaştırılanlar dikkat!

Posta köşe yazarı Tamer Heper, '1978’de 300 metrekare arsa aldım. BOTAŞ, 1996’da Enerji Bakanlığı kamulaştırmış, arsam 147 metrekare olmuş. Tapu da arsamı 300 metrekare olarak düzeltebilir miyim? Hukuken sonuç ne olur?' sorusunu yanıtladı.

Kartepe Rahmiye 30 No'lu bölgede tapular dağıtılıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kartepe Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün Rahmiye Mahallesi 30 nolu düzenleme bölgesinde yapılan çalışmaları tamamlaması sonrasında tapu dağıtımlarına başlandı.

Tapu devredilirken harç ödenir mi?

Posta yazarı Tamer Heper, '2 ağabeyimle birlikte banka kredisi kullanarak 3 daire 1 dükkandan oluşan bir bina satın aldık. Kredi benim adıma çıktı, dolayısıyla tapu da benim üstüme oldu. Onlara devir yapabilir miyim? Bunun masrafı satıştaki gibi mi olur?' sorusunu yanıtladı.

Mehmet Ay'dan Çukurova Belediyesinin tapu dağıtım törenine tepki!

Siyasi parti ayrımı gözetmeksizin kente hizmet etme amacı içerisinde olduklarını belirten Ak Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, belediye tarafından yapılacak tapu dağıtım töreninin son derece yanlış olduğunu söyledi. 

Aydın Çine TOKİ projesi Bakanlık'tan onay aldı!

Aydın’ın ilçesi Çine’de tapu dağıtım törenine katılan AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Çinelilere müjde verdi. Savaş, Çine'de TOKİ projesinin Bakanlık tarafından onaylandığını duyurdu...

Meram tapu dağıtmı Haberi

Meram tapu dağıtmı

Meram'da 18 uygulamasının devam ettiği dört mahallede vatandaşlara 2016'da yeni tapuları verilecek. Meram Belediye Başkam Fatma Toru, mahalle istişare toplantıları kapsamında Kaybahçe, Yaylapınar (Y.) Kaş, Y. Uhud ve Y. Süleymaniye mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Bu bölgelerin uzun yıllardır tarımsal vasıflı bölge olduğuna dikkat çeken Başkan Toru, "Bunun çözümü için imar planlarım yeniledik ve tüm parsellerimizin imar yoğunluğunu aynı seviyeye getirdik. Şu anda 18 uygulamamız devam ediyor, inşallah önümüzdeki yıl vatandaşlanmızayeni tapularım vermeyi hedefliyoruz" dedi. 


Anadolu'da...