27 / 04 / 2024

Mercedes esenyurt fabrikası kapasite artışı

Mercedes esenyurt fabrikası kapasite artışı

İstanbul Esenyurt'taki fabrikasında kapasite artırmak için Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü'nden ÇED raporu başvurusunda bulunan Mercedes için onay çıktı. Fabrikanın kapasitesi 4 bin 700'e, çalışanı da 3 bin 400'e çıkacak...

Mercedes-Benz Türk, 350 bininci kamyonunun üretimini gerçekleştirdi

Mercedes-Benz Türk Aksaray Kamyon Fabrikası 350 bininci kamyonunu banttan indirdiğini açıkladı. Türkiye’de üretimi yapılan her 10 kamyondan 6’sına imza atan Mercedes fabrikası, çatı şirketi Daimler Truck’ın dünyadaki en önemli üretim tesislerinden biri konumunda yer almaktadır. İşte haberin ayrıntıl

Mercedes-Benz’den Aksaray’a GES yatırımı! Toplam 22 bin 120 adet ağaç dikimine eş değer yarar sağlanacak!

Mercedes-Benz Türkiye, Aksaray Kamyon Fabrikası'nda 1.3 MWp kurulu gücünün bulunduğu güneş enerjisi santralini devreye aldı. Santral ile yıllık 900 ton karbon salımının önüne geçilmesi amaçlanırken elde edilen enerji ile çevreye 22 bin 120 adet ağaç dikimine eş değer yarar sağlanacak.

Ülker Esenyurt'taki fabrikasını satışa çıkardı!

Gıda ürünlerinde faaliyet gösteren Ülker Bisküvi Sanayi A.Ş Esenyurt'ta kek üretimi yaptığı fabrikasını satışa çıkardı.

Hisar'ın Esenyurt'taki fabrikası 94 milyon TL'ye satışa sunuldu!

Türkiye’nin en büyük mutfak eşyası üreticilerinden Hisar’ın Esenyurt’taki fabrikası satışa sunuldu. Hisar Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Erdoğan, “Borçlarımıza karşılık fabrikayı bankaya bıraktık. Temiz bir sayfa açıyoruz, üretime Çerkezköy’de yeni kuracağımız fabrikada devam edeceğiz” dedi.

Mercedes'in Rusya'daki ilk fabrikası 3 Nisan'da açılıyor!

250 Milyon Euro yatırıma sahip Türk inşaat şirketi ESTA Construction tarafından 18 ayda tamamamlan Mercedes Benz'in Rusya'daki ilk fabrikası Nisan ayının ilk haftasında açılıyor.

ESTA Construction, Mercedes-Benz fabrikasının temelini attı!

ESTA Construction tarafından inşa edilecek Mercedes-Benz fabrikasının temelleri 20 Haziran tarihinde atıldı. 250 milyon avronun üzerinde bir yatırımla hayata geçirilen fabrikanın temel atma törenine, Rusya Sanayi ve Ticaret Bakanı Denis Manturov ve Moskova Bölge Valisi Andrey Vorobyov da katıldı.

Mercedes-Benz yeni Ar-Ge merkezinin temelini attı!

Mercedes-Benz Türk Kamyon Fabrikası, yeni Ar-Ge Merkezinin temelini attı. Firma, dünyanın 10 büyük ekonomisi olma yolunda hızla ilerliyor.

Mercedes Benz'den Aksaray'a kamyon test merkezi!

Kamyon fabrikasına 113 milyon euroluk yatırımla Türkiye’den ihracatı 1 milyar euro artırmayı planlayan Mercedes Benz Türk, Aksaray’daki fabrikaya test amaçlı Ar-Ge merkezi kuracağını açıkladı.

Mercedes-Benz Hoşdere'de otobüs fabrikası kuracak!

Aksaray kamyon fabrikasında 113 milyon euroluk yatırımın startını veren Mercedes-Benz’in gündeminde benzer bir yatırımı Hoşdere otobüs fabrikasına yapmak var. Bu plan hayata geçerse yurtdışına otobüs satışları hızlanacak.

Mercedes-Benz Türk Aksaray Kamyon Fabrikası'nın temeli atıldı!

Mercedes-Benz Türk Aksaray Kamyon Fabrikası’nda yeni yatırıma yönelik temel atma töreni düzenlendi. Bakan Fikri Işık, törende yaptığı konuşmada Aksaray’da Mercedes-Benz Türk’ün yeni yatırımının temelini atmaktan heyecan duyduğunu söyledi.

Mercedes-Benz Türk Hoşdere Otobüs Fabrikası 20. yaşını kutluyor!

1995 yılında kurulan, 2005 yılında ikinci yatırım aşaması tamamlanan ve 2010 yılında yeniden yapılandırılan Mercedes-Benz Türk Hoşdere Otobüs Fabrikası 20. yılını kutluyor.

Esenyurt'taki takı fabrikasında yangın!

Esenyurt'ta, altın takı imal eden bir fabrikada çıkan yangın sonucu büyük çapta hasar meydana geldi Yangın, İstiklal Mahallesi, Büyük Ayazma Caddesi üzerinde bulunan fabrika binasında saat 20.00 sıralarında başladı.

Mercedes, Esenyurt'taki fabrikasının kapasitesini artıracak!

İstanbul Esenyurt'taki fabrikasında kapasite artırmak için Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü'nden ÇED raporu başvurusunda bulunan Mercedes için onay çıktı. Fabrikanın kapasitesi 4 bin 700'e, çalışanı da 3 bin 400'e çıkacak...

Mercedes esenyurt fabrikası kapasite artışı Haberi

Mercedes esenyurt fabrikası kapasite artışı

Mercedes, Esenyurt'taki fabrikasında kapasite artırmak için onay aldı. Bir yılda tamamlanacak fabrikanın kapasitesi 4 bin 700'e, çalışanı da 3 bin 400'e çıkacak. 


İstanbul Esenyurt'taki fabrikasında kapasite artırmak için Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü'nden ÇED raporu başvurusunda bulunan Mercedes için onay çıktı. Fabrika alanı içerisindeki hizmet ve depolama binaları da üretim bandına eklenerek üretim kapasitesi artırılacak. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı kapasite artırımı için ÇED raporunun gerekli olmadığına karar verdi. Bu karar üzerine 2008'de yıllık araç üretimi 3 binden 4 bine çıkarılan Esenyurt'taki fabrikanın kapasitesi 4 bin 700'e çıkacak. Karoser binasının ambar kısmı kaldırılarak üretim bandına eklenecek. Çift vardiya ile üretim yapılan tesiste, 3 bin 200 olan personel sayısı da 3 bin 400'e çıkacak. Özel donanımlı şehiriçi ve şehirlerarası otobüs imalatı yapılan fabrikanın...