02 / 10 / 2024

merdiven altı emlakçılar

merdiven altı emlakçılar

Köksal Ünal, birikimlerini emlakta değerlendirmek isteyen Başkentli yatırımcılara önerilerde bulunurken, Bağlıca semtini mutlaka değerlendirmelerini istedi. Ünal, ' Bu bölgelerde fiyatlar da doyma noktasına ulaştı' dedi.

Emlakçılar komisyonlarda fatura kesiyor mu? Bakanlık araştırsın önerisi!

Sosyal medyada emlakçıların komisyonları da araştırılsın önerisi gündeme geldi. İşte ayrıntılar...

Bankaların faizleri indireceği söylentisi fırsatçı emlakçıları harekete geçirdi!

Son günlerde bankaların faizleri düşüreceğine yönelik oluşan beklenti fırsatçı emlakçıları ve ev sahiplerini harekete geçti. Bu haberin ardından konut fiyatlarındaki artış hız kazandı. 

Emlakçılar 15 Eylül için hazır! 20 bin emlakçı yetki belgesi için başvuru yaptı!

Türkiye Emlak Müşavirleri Federasyonu Başkanı Hacı Ali Taylan, emlakçıların, 15 Eylül'de uygulamaya alınacak olan doğrulanmış ilan düzenlemesi için hazırlıklarını tamamladığını açıkladı. 

Emlakçılar, Özcan Deniz'in villalarının peşine düştü! Satmak ve kiralamak için birbirleri ile yarışıyorlar...

Emlakçılar, şarkıcı Özcan Deniz’in iki yıl önce Zekeriyaköy’de 120 milyon liraya satın aldığı, geniş bahçeli ve havuzlu dört villasını satmak ve kiralama için adeta yarışa girdi. 

Emlakçılar arsa yetiştiremiyor! Hangi ilçelerde boş arsa bulanlar hemen alıyor...

Memurundan emeklisine herkes burada ev, arsa almak istiyor emlakçılar yetişmekte zorlanıyorlar. Bu ilçelerde herkes boş bulduğu arsayı kapıyor. Emekli olan soluğu burada alıyor son zamanların gözde ilçeleri arasında yer alıyor. 

Emlakçılar konut piyasasında fiyatların yükselmesine neden oluyor iddiası!

Kiralık konut piyasasında sular durulmuyor. Şimdi de emlakçıların, konut piyasasında fiyatları yukarı çektiği ifade ediliyor. İşte ayrıntılar...

Sahte emlakçıların hedefinde şimdi de üniversiteliler var! Kapora tuzağına dikkat!

Üniversite eğitimi için farklı şehirlerdeki eğitim kurumlarına yerleşmeye hazırlanan öğrencilerin kiralık ev arayışları başladı. Adana Emlakçılar Odası Başkanı Ülkü Uçar, öğrencileri sahte emlakçılara karşı uyarıyor. 

Emekliler bu ilçelere akın akın gidiyor! Emlakçılar arsa tarla yetiştiremiyorlar...

Emekli vatandaşların gözdesi olan ilçelerde emlakçılar adeta arsa tarla yetiştiremiyorlar. Türkiye’de Ege ve Akdeniz Bölgeleri emekli vatandaşlar için adeta vazgeçilmez bölgeler arasında. Emeklilik dilekçesini veren vatandaşlar akın akın bu iki bölgenin ilçelerine gidiyorlar.

Emlakçılar ilan siteleri için tek yetki talep ediyor: 'Ben daha iyi fiyata kiralarım'cılar piyasayı yükseltir! 

Gayrimenkul ilan sitelerinde hayata geçen yeni uygulamalara, 'sektörden eksik var' açıklaması geldi. Emlakçılar ilan siteleri için tek yetki talep ediyor. İşte ayrıntılar...

Konutta vergi oyunu! Emlakçılar; gayrimenkul, emlak ve arsa işlerinden zengin olmanın yolunu böyle buluyor...

Kredi ile emlak, gayrimenkul ve arsa almak isteyenlere emlakçıların yaptığı vergi oyunu ortaya çıktı.. Bazı emlakçılar, vergiden dolayı, gayrimenkullerin fiyatlarını yükseltiyor ya da kredi ile çekilecek tutarın miktarını azaltıyor. İşte detaylar..

Emlakçılar neden ağlıyor? 

Profesör Dr. Soner Gökten Para Medya'da kaleme aldığı yazısında son dönemde en çok ağlayan emlakçıları ve galericileri yazdı. İşte Prof. Dr. Soner Gökten'in o yazısı...

Konut satışlarının durması emlakçıları işsiz bıraktı! Emlakçılar isyanda! Her ay 85 emlak dükkanı kapanıyor!

Konut kredi faizlerinin yüksek olmasıyla konut satışları durma noktasına geldi. Satışlardaki bu düşüş en çok emlakçıları etkiledi. İstanbul'da her ay 85 emlak dükkanın kapandığını söyleyen emlakçılar isyan etti. 

ATEM'den Ticaret Bakanlığı'na çağrı: Yetki verin sekiz ay da kaçak emlakçıları bitirelim!

Ticaret Bakanlığı'nın gayrimenkul sektöründeki çalışmaları ve denetimleri devam ediyor. Bakanlık, sahte ilan dolandırıcılığının önüne geçebilmek için yeni kararını duyurmasının ardından Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası Bakanlıktan yetki istedi.

merdiven altı emlakçılar Haberi

merdiven altı emlakçılar

Köksal Ünal, kamu binalarının Eskişehir Yolu’na taşınması, Çayyolu metrosunun hizmete girmesiyle birlikte Ankara’nın batı aksındaki gayrimenkul fiyatlarında çok ciddi değişimler yaşandığını anlattı 

Ümitköy, Çayyolu, Yaşamkent’te 3-4 yıl önce 350-500 bin TL aralığında olan 4+1 dairelerin bugün 700-900 bin TL’ye alıcı bulduğunu kaydeden Ünal, şunları söyledi:

‘’Bu bölgelerde fiyatlar doyma noktasına ulaştı. Yine de prim yapabilir mi? Yapar. Ama hem sosyal donatıları olan A plus bir binada uygun fiyatlarla konut sahibi olmak, hem de satarken kazanmak isteyenlere yolun karşı tarafını öneriyoruz. Bağlıca ile Çayyolu ve Yaşamkent’in şehir merkezine uzaklığı aynı. Tek fark yolun solunda değil de sağında yer alması. Ümitköy, Çayyolu, Yaşamkent’teki 700-900 bin TL’lik daireler ile aynı kalitedeki bir daireyi Bağlıca’da 300-450 bin TL aralığında satın almak mümkün. Bağlıca’da da fiyatlar...