18 / 07 / 2024

merdivenler boyandı

merdivenler boyandı

Etlik Beydağı Sokak'taki 71 basamaklı merdivenin doğa desenleriyle buluşması ve merdivenlerin bir tabloya dönüşmesi beğeni toplayınca bu çalışmanın yaygınlaştırılmasına karar verildi.

İzmit körfezinde ne oldu? Neden turkuaz renginde?

İzmit’in göz bebeği olan İzmir Körfezi turkuaz renge boyandı. Körfezin rengi dikkat çekerken merak uyandırdı. Körfez rengi için açıklamalar ve araştırmalar yapıldı. İşte İzmit körfezine ne olduğunun açıklaması burada.

Yeni AKM'de ikonik merdivenler görüntülendi!

Çalışmalarında son aşamaya gelen yeni AKM'de detaylar belli olmaya başladı. Yeni fotoğrafların paylaşıldığı AKM'de ikonik merdivenler görüntülendi.

Taksim Cami için geri sayım başladı!

Taksim'de yapımı devam eden Taksim Cami'de genel işçiliğin yüzde 99'luk kısmı tamamlanırken caminin içinin boyandığı belirtildi. 

Aydın'da yıkım kararı çıkan binalar boyandı!

Aydın'da 'Yolsuzluk binaları' başlığıyla gündeme gelen binalarda bulunan kaçak yapılar mühürlenip firmaya ceza verildi.

Silivri'deki binalar rengarenk boyandı!

İstanbul Silivri Belediyesi’nin Sokak İyileştirme Projesi'ne göre Boğluca Deresi etrafında bulunan sokak ve caddelerdeki binalar rengarenk boyandı.

Denizli Babadağ'da 100 ev restore edildi!

Denizli’nin Babadağ ilçesinde, turizm potansiyeli oluşturmak için 100 evin dış cepheleri orijinaline uygun restore edilip, çeşitli renklere boyandı. Rengarenk evler, adeta doğal stüdyo haline döndü.

Fatih Cundi'nin çehresi değişti!

Fatih Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü’nün yaptığı cephe sağlıklaştırma projesi ile Küçük Ayasofya Mahallesi’nde ahşap binalar ile betonerme binalar bölgenin tarihi dokusuna uygun bir şekilde onarıldı ve dış cepheleri boyandı.

MetroCity'de icra nedeniyle sökülen merdivenler geri döndü!

İstanbul Levent’te bulunan MetroCity AVM’nin yürüyen merdivenlerinin bazılarının paletleri alacaklı firmanın aldırdığı haciz kararından dolayı sökülmüştü. MetroCity'de icra nedeniyle sökülen merdivenler geri döndü.

Asansör ve yürüyen merdiven seminerleri başlıyor!

Konut, AVM ve ofis gibi yaşam alanlarında sıklıkla kullandığımız asansörler ve yürüyen merdivenler için seminerler başlıyor.

Ordu Mesudiye'de Safranbolu Evleri örnek oldu!

Ordu'nun Mesudiye ilçesine bağlı Yeşilce Mahallesi'ndeki binalar evler Safranbolu evleri örnek alınarak boyandı. Bin 600 nüfuslu Yeşilce Mahallesi, turistlerin ilgi odağı oldu.

Samsun'da binaların dış cepheleri olimpiyat renklerine boyandı!

18-30 Temmuz tarihleri arasında Samsunda yapılacak ’23’üncü İşitme Engelliler Olimpiyatı’ hazırlıkları son aşamaya geldi. Olimpiyat kapsamında Samsun'daki binaların dış cepheleri olimpiyat renklerine boyandı.

Altındağ'daki okulların duvarları boyandı!

İlçe genelinde gerçekleştirdiği temizlik faaliyetleri ile Altındağlılara daha temiz bir hayat sunan Altındağ Belediyesi, ilçedeki okullarda da titiz bir bakım ve temizlik çalışması gerçekleştirdi.

Narlıdere'de rekreasyon alanında boyama tartışması!

İzmir’in Narlıdere ilçesinde rekreasyon alanının ağaçlandırma yerine yeşile boyandığı iddiası tartışma yarattı. Belediye Başkanı Abdül Batur “Orada boyama değil ‘Hydroseeding’ sistemi kullanıldı” diyerek kendini savundu

merdivenler boyandı Haberi

merdivenler boyandı

Şefkat Mahallesi Erciyes Sokak ile Kavacık Subayevleri Mahallesindeki merpenler de sanat eserine dönüştü. Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak uygulamanın insanların merpenleri kullanmasını daha cazip hale getirdiğini söyledi.


Sabah...