27 / 04 / 2024

Merhaba Tur Turizm Organizasyon İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi adresi

Merhaba Tur Turizm Organizasyon İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi adresi

Merhaba Tur Turizm Organizasyon İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, İsmail Şafak Karakan tarafından 10 bin TL sermaye ile 27 Ekim'de Zeytinburnu, S.Nizam Mahallesi'nde kuruldu.

Yükka İnşaat'tan 2.6 milyarlık dev proje! Mersin'e Saturn Palace Tarsus Turizm Konaklama ve Golf tesisi geliyor!

Yükka İnşaat Tur. Tic. A.Ş. yeni projesi için düğmeye bastı. Mersin'de 2 milyar 621 milyon 50 bin TL'ye mal olacak "Saturn Palace Tarsus Turizm Konaklama ve Golf tesisi" için ÇED sürecini başlattı.

Titanic Port Hotel Turizm Konaklama tesisi için start verildi! Giresun'a 5 yıldızlı yeni otel geliyor!

Kerasus Tur. San ve Tic. A.Ş. tarafından, Giresun İli, Bulancak İlçesi, Yalıköy Mahallesi, 114 Ada, 6 No'lu parsel üzerinde turizm konaklama tesisi yapılarak yerli ve yabancı turistlere hizmet verilmesi planlanıyor. Giresun'a 5 yıldızlı yeni otel geliyor. İşte detaylar...

Doğa Tur Deniz Taşımacılığı Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa Tur Deniz Taşımacılığı Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Erdi Seyfettin Üstüner ve Merve Çetintaş ortaklığında kuruldu.

Merhaba Konaklama Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Merhaba Konaklama Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Gülşen Nişancı tarafından kuruldu.

Ünlü turizm firması iflas bayrağını çekti! Tüm çalışanları işten çıkarıldı

Dünya genelinde yayılan işten çıkarma ve iflas haberlerine bir yenisi daha eklendi. Konaklama, tur, uçak bileti ve VIP transfer hizmetleri sunan ünlü turizm şirketinin konkordato ilan ettiği ve bütün çalışanlarını işten çıkardığı açıklandı.

Ferre Tur Turizm Organizasyon Danışmanlık Emlak Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ferre Tur Turizm Organizasyon Danışmanlık Emlak Dış Ticaret Limited Şirketi Kağıthae'de Franco Ferre tarafından kuruldu.

Akbük Kuştur Turizm Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Akbük Kuştur Turizm Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi Kadıköy'de Mehmet Karışan tarafından kuruldu.

Novi Tur Turizm Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Novi Tur Turizm Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da Murat Tamer tarafından kuruldu.

Smy Tur Turizm Eğitim Sağlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smy Tur Turizm Eğitim Sağlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  600 bin TL sermaye bedeli ile Mesut  Yıldırım, Sabahattin Bayrak, Yılmaz Acun tarafından kuruldu.

Akdeniz Tur Turizm İnşaat Ve Reklam Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Akdeniz Tur Turizm İnşaat Ve Reklam Organizasyon Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Gülay Durmuş tarafından kuruldu.

Valero Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Valero Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Tur tarafından kuruldu.

Bunga Tur Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Bunga Tur Turizm Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Tekin ve Şerife Kılıç ortaklığında kuruldu.

Fly Merhaba Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Fly Merhaba Turizm Limited Şirketi Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Khır Marrawı ve Mohammed Alı A Nahas ortaklığında kuruldu.

Merhaba Tur Turizm Organizasyon İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi adresi Haberi

Merhaba Tur Turizm Organizasyon İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi adresi

Merhaba Tur Turizm Organizasyon İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, İsmail Şafak Karakan tarafından 10 bin TL sermaye ile 27 Ekim'de Zeytinburnu, S.Nizam Mahallesi'nde kuruldu. 

Merhaba Tur Turizm Organizasyon İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu;  TURİZM : 1 -Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ,deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting,su kayağı,yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gerekli tesis...