30 / 04 / 2024

Merih Karaaslan biyografi

Merih Karaaslan biyografi

Mimar Merih Karaaslan kimdir? Mimar Merih Karaaslan, yaşadığı süre boyunca hangi işlere imza attı? Merih Karaaslan, hangi ödüllerin sahibi oldu? İşte Mimar Merih Karaaslan'ın biyografisi...

Hükümetten son dakika açıklaması: Artık kentlerimiz gecekondularla anılmıyor, konut çeşitliliği var!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, konut üretimi ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu ve şehirleri inşa ederken dikkat ettikleri unsurları açıkladı. İşte ayrıntılar...

Buy İstanbul Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Buy İstanbul Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sabri Karaaslan tarafından kuruldu.

AK Partili Karaaslan açıkladı! 3 milyon konutun dönüşümü tamamlandı!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan, 3 milyon konutun dönüşümünün tamamlandığını açıkladı. Karaaslan, "Risklerini bilen ve yönetebilen, dirençli, mimarisiyle özgün, bütün kaynaklarını tüketmeden kullanabilen, sürdürülebilir şehirler üzerine çalışmayı ve hayata geçirmeyi sürdüreceğiz” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan duyurdu! Tüm kentlerdeki sağlıksız ve riskli yapı stoku yenilenecek!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, “Dünya Şehircilik Günü” kapsamında düzenlenen basın toplantısında konuştu. Karaaslan, "Tüm kentlerimizdeki sağlıksız ve riskli yapı stokunu yenilemekte kararlıyız” dedi.

Hükümetten son dakika açıklaması: Sene sonuna kadar 41 bin konut ile 5 bin köy evi teslim edilecek!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, sene sonuna kadar 41 bin konut ile 5 bin köy evi teslim edileceğini söyledi.

Çmk İnşaat Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çmk İnşaat Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Karaaslan tarafından kuruldu.

Df Sağlık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Df Sağlık Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Ali Coşkun, Banu Arıcan, Gazi Gencay Karaaslan ve Tuba Tavşanlıoğlu ortaklığında kuruldu.

Pentaverse Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pentaverse Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Merih Çapar, Onur Gürbüz ve Serdar Er ortaklığında kuruldu.

Emm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Emm İnşaat Limited Şirketi Bayrampaşa'da 350 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Karaaslan tarafından kuruldu.

Özkara Grup Hırdavat Organizasyon Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkara Grup Hırdavat Organizasyon Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Uğur Karaaslan tarafından kuruldu.

Engelli memurlardan TOKİ konutları için faizsiz kredi talebi!

Memur-Sen Engelliler Komisyonu Başkanı Eşref Karaaslan, engelli kamu görevlilerine Toplu Konut İdaresi Başkanlığı konutlarından satın almaları durumunda tek konut için faizsiz kredi kullandırılmasını istedi.

Ümt Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Ümt Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Karaaslan tarafından kuruldu.

Zirve Taş Yapı Malzemeleri Madencilik İnşaat Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zirve Taş Yapı Malzemeleri Madencilik İnşaat Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da Ali Karaaslan, Cumalı Kurnaz ve Gökhan Kurnaz tarafından kuruldu.

Merih Karaaslan biyografi Haberi

Merih Karaaslan biyografi

Merih Karaaslan kimdir?

Merih Karaaslan, 1949 yılında Kayseri’de dünyaya gelen Merih Karaaslan, mimarlık eğitimini 1972 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi’nde tamamladı. 


Mezun olduktan sonra birçok üniversitede öğretim görevlisi olarak dersler verdi, aynı zamanda serbest olarak mimarlık mesleğine devam etti. Ayrıca 1985 ile 1990 yılları arasında Mimarlık Dergisi’nde yayın yönetmeni olarak da görev aldı.


Ödül Aldığı Yarışmalar

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası Mimari Proje Yarışması, 3. Mansiyon, 2001

Bursa Uluslararası Fuar Alanı Kongre-Kültür Merkezi ve Ek Tesisleri (Konaklama-Ağırlama) Mimari Proje Yarışması, 1. Ödül

Isparta Çarşamba Pazarı Kentsel Tasarımı ve Mimari Proje Yarışması, Satınalma 3, 1997

Harran Üniversitesi Kampüsü Mimari Proje Yarışması, 3. Mansiyon, 1995

TBMM Genel Kurul Salonu'nun Yeniden Düzenlenmesi Mimari Proje Yarışması, 1. Mansiyon

Marmaris (Höyüktepe) Kültür Merkezi Mimari Proje Yarışması, 5. Mansiyon

250 Yataklı Tip Devlet Hastanesi,...