06 / 05 / 2024

Merit Lefkoşa Otel 4. yaşını kutladı

Merit Lefkoşa Otel 4. yaşını kutladı

Merit Yönetim Kurulu Başkanı Reha Arar , ''Kktc'deki turizm yatırımlarımız devam edecek'' dedi...

Kıbrıs XRE Airport projesi lansmana özel 475 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Kıbrıs, Lefkoşa'da  X Real Estate Türkiye imzasıyla yükselen XRE Airport Projesi lansmana özel 475 bin liradan başlayan fiyatlarla satılmaya devam ediyor.

Kıbrıs'ta 12 yıldır çözüm bekleyen tapular arsa sahiplerine teslim edildi!

Lefkoşa'nın Kermiya bölgesindeki arazilerinin tapuları bugün 105 kişiye teslim edildi. 12 yıldır çözüm bekleyen tapular bugün arsa sahiplerine kavuştu.

KKTC Ercan Havalimanı'nın yeni terminali yarın açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lefkoşa'da yapım çalışmaları tamamlanan havalimanının açılışını 20 Temmuz Kıbrıs Barış Harekatı'nın yıl dönümünde yapacak.

Akmerkez GYO'nun 473 adet gayrimenkulünün değeri bu yıl ne kadar oldu? 

Akmerkez GYO, İstanbul ili, Beşiktaş İlçesi, Arnavutköy Mahallesi, 83 ada, 1 parselde, Çarşı, A-Otel ve E3 Bloklarda yer alan 473 adet bağımsız bölümün değerini açıkladı. Peki 473 adet gayrimenkulün değeri bu yıl ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Lefkoşa'ya ‘Özel İsrail Hastanesi’ inşa edilecek!

Lefkoşa'nın Rum kesimine ‘Özel İsrail Hastanesi’ inşa edilecek. Hastane kompleksi 150 milyon Euro’yu aşan bir yatırım bedeliyle hayata geçirilecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tatar'a yeni cumhurbaşkanlığı makamı önerisi!

Lefkoşa Acil Durum Hastanesi açılış töreninde konuşma yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,  KKTC Cumhurbaşkanlığı makam inşaatı için açıklamalarda bulundu.

Fahrettin Koca: Lefkoşa'ya 500 yataklı hastane inşa edilecek!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca dün açılışı gerçekleşen KKTC Lefkoşa Acil Durum Hastanesi açılış töreninde açıklamalarda bulundu. Koca açıklamasında yakın zamanda Lefkoşa'da 500 yataklı hastane inşa edileceğini belirtti.

KKTC Lefkoşa Acil Durum Hastanesi açıldı!

KKTC Lefkoşa Acil Durum Hastanesi, önceki gün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşen törenle hizmete açıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan KKTC acil durum hastanesi açıklaması!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lefkoşa Acil Durum Hastanesine ilişkin, "KKTC ile dayanışmanın en önemli nişanesi bu acil durum hastanesidir." diye konuştu.

KKTC Acil Durum Hastanesi için geri sayım başladı!

Türkiye tarafından Kuzey Kıbrıs'ın başkenti Lefkoşa'da inşa edilen KKTC Acil Durum Hastanesi"nin inşaat çalışmaları hızla devam ediyor.

Kıbrıs'a 500 yataklı hastane müjdesi!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Sağlık Bakanı Ali Pilli yaptığı açıklamada "Hedef, önümüzdeki 3 yıl içerisinde Lefkoşa'ya 500 yataklı bir hastanenin yapılmasıdır." diye konuştu.

Manavgat'a otel inşaatı Meclis gündeminde!

Antalya Manavgat'ta bulunan yaklaşık 3 bin dönümlük alanda, golf sahalı dört otel yapılması için Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından onaylanan yeni imar planı Meclis gündemine taşındı

Lefkoşa Türk Belediyesi'nden internetten emlak vergisi ödeme fırsatı!

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) vatandaşlara evden çıkmadan belediye ile ilgili faturaların ödenmesi için internetten ödeme fırsatı sağlanıyor.

Merit Lefkoşa Otel 4. yaşını kutladı Haberi

Merit Lefkoşa Otel 4. yaşını kutladı

Merit Lefkoşa Hotel, 4. kuruluş yıldönümünü bir resepsiyon ile kutladı. KKTC’nin en büyük turizm yatırımı grubu Merit International Yönetim Kurulu Başkanı Reha Arar, “Böylesi bir cennet adada güzel işler yapmak, bize ayrı bir keyif veriyor. Dört yıl önce söylediğim gibi bugün de söylüyorum, biz bu oteli Lefkoşalılar için yaptık. Mutlulukla izliyoruz ki, bu otel artık bugün Lefkoşalılar’a mal olmuştur” dedi.

NET Holding A.Ş. bünyesinde kurulan ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin en yüksek binası olan Merit Lefkoşa Hotel’in, 4. kuruluş yıldönümünü resepsiyonuna KKTC Başbakanı İrsen Küçük, T.C. Kıbrıs Büyükelçisi Halil İbrahim Akça, Meclis Başkanı Hasan Bozer, İçişleri Bakanı, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Ersan Saner, Maliye Bakanı Ersin Tatar, Barış Kuvvetleri Komutanı Korgeneral Serdar Savaş, Güvenlik Kuvvetleri Komutanı Tuna Baki Kavun, 39....