28 / 04 / 2024

merkez bankası 20 ton altın swap

merkez bankası 20 ton altın swap

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), 20 ton altın tutarında üç ay vadeli altın swap ihalesi açtı. Döviz Karşılığı Altın Swap Piyasası geçen Ekim ayında açılmıştı.

Merkez Bankası rezervleri 31 haftanın en yüksek seviyesine çıktı! 

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası tarafından Haftalık Para ve Banka İstatistiklerine göre, TCMB toplam rezervleri, 20 Ekim haftasında bir önceki haftaya göre 1 milyar 627 milyon dolar artış göstererek, 126 milyar 125 milyon dolara çıktı.

Merkez Bankası faiz kararı öncesi altın kan kaybediyor! Gram altın, çeyrek altın ne kadar? 20 Eylül 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Merkez Bankası faiz kararı öncesi altın kan kaybediyor. Peki bugün gram altın, çeyrek altın ne kadar oldu? 20 Eylül Çarşamba altın fiyatları.

Merkez Bankası faiz artışı: Kredi faizleri ikiye katlandı, ne olacak?

Merkez Bankası'nın politika faizini yüzde 8,5'ten yüzde 25'e yükseltmesi sonucunda, kredi faiz oranlarında büyük bir dalgalanma yaşandı. Özellikle seçim öncesinde yüzde 20 oranında olan taşıt kredi faizleri, yüzde 46'ya fırlayarak iki katından daha fazla artış gösterdi. 

Son dakika: Merkez Bankası'ndan bankalara yeni talimat! 

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), 20 Ağustos tarihinde Kur Korumalı Hesaplarla ilgili Basın Duyurusu ile kamuoyuyla paylaştığı düzenlemelere yönelik uygulama talimatını bankalara gönderdi.

Dolar 20 gün sonra tam olarak böyle olacak! Amerika Merkez Bankası'ndan ilk açıklama geldi!

Amerika Merkez Bankası faiz kararı 26 Temmuz günü açıklayanacak. Piyasalardaki meraklı bekleyiş devam ederken Amerika Merkez Bankası'ndan ilk açıklama geldi. Dolar 20 gün sonra tam olarak böyle olacak! 

Morgan Stanley'den Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB)  faiz tahmini

Morgan Stanley ekonomistleri Pazartesi geçtikleri notta Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB)  politika faizini 11,5 puan yükseltere yüzde 20'ye çıkarmasını beklediklerini ifade etti. İşte detaylar...

Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olacak? Ekonomistler yanıtladı!

Ekonomistler, Merkez Bankası’nın bu ay faizin yüzde 8,50’den yüzde 20,00’ye yükselteceğini öngörüyor. TCMB Para Politikası Kurulu’nun (PPK) bu ayki toplantısına yönelik medyan beklenti, faizin 1.150 baz puan artırılacağı ve yüzde 8,50 bandından yüzde 20,00 bandına yükseltileceği yönünde oluştu.

Merkez Bankası dolar beklentisini resmen açıkladı! Ne 20 TL ne de 35 TL! Dolar yıl sonunda  tam olarak bu kadar olacak

Merkez Bankası dün mayıs ayı piyasa anketini açıkladı. Ankette yıl sonu dolar beklentisinin ne kadar olacağı yer aldı. Ne 20 TL ne de 35 TL! Dolar yıl sonunda  tam olarak bu kadar olacak.

Dolar 11 gün sonra böyle olacak! Amerika Merkez Bankası resmen açıkladı! 1 doları bile olanlar hemen baksın

Dün 20,380 TL'den kapanış yapan dolar kuru bayramın birinci gününe yükselişle başladı. Dolar kurunun ne kadar olacağı yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Dolar 11 gün sonra böyle olacak! Amerika Merkez Bankası resmen açıkladı! 1 doları bile olanlar hemen baksın!

Dolar 16 gün sonra böyle olacak! Amerika Merkez Bankası açıkladı! Kıyıda köşede dolar olanlar hemen baksın

Dün 20,50 TL'den kapanış yapan Dolar kuru bugün güne yükselişle. Dolar/TL kurunda son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Yatırımcılar dolar ne olur? sorusunun yanıtını araştırıyor. Dolar 16 gün sonra böyle olacak! Amerika Merkez Bankası açıkladı!

Avrupa Merkez Bankası temsilcileri resmen açıkladı! Euro 20 gün sonra böyle olacak

Avrupa Merkez Bankası (ECB) Yönetim Konseyinin iki temsilcisi Euro Bölgesi'ndeki enflasyon görünümüne yönelik değerlendirmelerde bulundu. Değerlendirme sonuçlarına göre euronun yönü belli oldu. Euro 20 gün sonra böyle olacak.

Dolar 20 gün sonra böyle olacak! Amerika Merkez Bankası duyurdu! Elinde dolar olanlar hemen baksın

Dün 19,63 TL'den kapanış yapan Dolar kuru bugün güne yatay başladı. Dolar/TL kurunda son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Yatırımcılar dolar ne olur? sorusunun yaıtını araştırıyor. İşte dolar 20 gün sonra böyle olacak! Amerika Merkez Bankası duyurdu.

Avrupa Merkez Bankası açıkladı! Euro 20 gün sonra böyle olacak! Cüzdanında 1 euro bile olanlar hemen baksın

Avrupa Merkez Bankası (ECB) şahinleşmeye devam ediyor. Bankanın faiz oranlarını tüm zamanların zirvesine taşıması bekleniyor. Avrupa Merkez Bankası açıkladı! Euro 20 gün sonra böyle olacak! Cüzdanında 1 euro bile olanlar hemen baksın.

merkez bankası 20 ton altın swap Haberi

merkez bankası 20 ton altın swap

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), bugün miktar yöntemi ile düzenlemiş olduğu 29 Nisan vadeli repo ihalesiyle piyasaya 56 milyar 999 milyon 999 bin lira, 3 Mayıs vadeli repo ihalesiyle de 19 milyar 999 milyon 999 bin 998 lira verdi.

Sputniknews'de yer alan habere göre; ihalelere toplamda 156 milyar 670 milyon liralık teklif geldi. 29 Nisan vadeli ihalede basit faiz yüzde 19, bileşik faiz yüzde 20.88 düzeyinde, 3 Mayıs vadeli ihalede basit faiz yüzde 19, bileşik faiz yüzde 20.86 düzeyinde gerçekleşti.

Merkez Bankası swap verilerini günlük yayımlayacak!

Merkez Bankası swap faizlerini...