25 / 07 / 2024

Merkez Bankası işçi alımı

Merkez Bankası işçi alımı

Merkez Bankası 178 personel alımı yapacağını duyurdu. İŞKUR üzerinden yayımlanan ilana göre, Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası Naim Talu Eğitim, Seminer ve Dinlenme Tesisi’nde istihdam edilecek personeller için başvuru şartlarını açıkladı. İşte tüm detaylar...

Merkez Bankası'ndan acil dolar uyarısı! 1 dolarla bile işlem yapacaklar baksın

Merkez Bankası'ndan vatandaşların dövizde en çok merak ettiği konular arasında yer alan bir konu hakkında uyarı verildi. 1 dolarla bile işlem yapacakların bakması gerekiyor...

Merkez Bankası için tarih verildi... Altın 2.416, 58 dolar...

Merkez Bankası'nın yapacağı açıklama için bomba tarih de kısa süre önce verildi... Altın son olarak 2.416,58 TL'den işlem görüyordu...

Merkez Bankası duyunca donakaldı. Dolar için 43 TL...

Merkez Bankası yetkililerini bile duyunca dona bırakacak bir dolar açıklaması geldi. Dolar için 43 TL açıklamasını duyan vatandaşlar şaştı kaldı.

Dolar için flaş 38 TL açıklaması. Merkez Bankası bile şaşıp kalacak

Dolar için flaş bir 38 TL açıklaması geldi... Yapılan açıklamadan sonra Merkez Bankası bile şaşırıp kalacak.

Merkez Bankası 50'ye yükseltmişti. Dolar için flaş 35 TL açıklaması

Dolar için dikkat çeken flaş bir 35 TL açıklaması gerçekleştirildi. Bilindiği üzere Merkez Bankası geçtiğimiz günlerde 50 kararını açıklamıştı.

Merkez Bankası doların yükseleceği tarihi açıkladı!

31 Mart tarihinde gerçekleştirilen yerel seçimlerden sonra yatay seyir izleyen dolar kuru, birikimini dövizde değerlendiren yatırımcılarda tedirginliğe sebep olurken, Merkez Bankası da doların yükseleceği tarihi açıkladı.

Merkez Bankası Başkanı Karahan'dan şaşırtan açıklama: Asgari ücrette tek artış dillendirildiği için bunu varsaydık!

Ekonomi dünyası ve piyasalarda tüm gözlerin çevrildiği asgari ücrete ara zam konusu ile ilgili Merkez Bankası Başkanı Karahan'dan çarpıcı bir son dakika açıklaması geldi. Karahan, tek artışın varsayıldığını belirtti. İşte o son dakika açıklaması... 

Merkez Bankası faiz kararının ardından altın ve dolarda yön değişti

Merkez Bankası’nın 500 baz puanlık sürpriz faiz artırımının ardından piyasalardaki hareket yön değiştirdi.  Faiz artışı altın ve dolar kurunu da etkiledi. İşte faiz artırımı sonrası piyasanın durumu...

Merkez Bankası’ndan krediler için yeni karar geldi!

Merkez Bankası sıkı para politikası duruşunu destekleyici ek sıkılaşmalar için düğmeye bastı. Merkez Bankası tarafından atılan bu adımlara göre, TL ticari krediler için yüzde 2,5 olan aylık büyüme sınırı yüzde 2’ye, ihtiyaç kredilerinde yüzde 3 olan aylık büyüme sınırı yüzde 2’ye indirildi.

Ünlü ekonomist açıkladı: Merkez Bankası kuru kontrol etmek için iki ayda 10 milyar dolardan fazla sattı

Dolarda yükseliş sürerken, ünlü ekonomist Hakan Kara Merkez Bankası’nın sene başından bu yana kuru kontrol etmek için 10 milyar dolardan fazla sattığı söyledi.  Bu açıklamanın ardından seçimden sonra dolar kuru ile ilgili tahminler geldi.

Merkez Bankası Başkanı değişti, faiz artırımı gelebilir! Hem gayrimenkul hem otomobil piyasası olumsuz etkilenir!

Merkez Bankası Başkanının değişmesinin ekonomiye yansımaları merak ediliyor. Kripto fenomeni Murat Ali Calman, faiz artırımına gidilirse gayrimenkul ile otomobil sektörünün ve enflasyonun nasıl etkileneceğine ilişkin bir paylaşımda bulundu. İşte o paylaşım ve vatandaşlardan gelen yorumlar...

Çin Merkez Bankası'nın sosyal konut inşası için finansmanı artırması bekleniyor!

Goldman Sachs analistleri, Çin Merkez Bankası'nın Aralık ayında program aracılığıyla politika bankalarına 350 milyar CNY fon enjekte etmesinden sonra yayımladıkları araştırma notunda, Çin'in rehinli ek krediler yoluyla sosyal konut inşası için finansmanı artırabileceğini öngördü.

Merkez Bankası açıkladı: Kredi kartı azami faizinde değişiklik yok!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankasının (TCMB) internet sitesinde kredi kartı azami faiz oranlarına ilişkin basın duyurusu yayınlandı. Bu kapsamda TCMB değişiklik olmayacağını duyurdu.

Merkez Bankası işçi alımı Haberi

Merkez Bankası işçi alımı

Merkez Bankası İŞKUR üzerinden yayınladığı ilan kapsamında 178 personel alacağını duyurdu. Yayınlanan ilana göre, Merkez Bankası Naim Talu Eğitim, Seminer ve Dinlenme Tesisi’nde istihdam edilecek olan personeller için başvurular belirtilen adrese en geç 11 Mayıs 2022 tarihine kadar yapılabilecek.  

Merkez Bankası bünyesinde çalıştırılacak personeller için kadrolar da açıklandı. Bu kapsamda; 2 kantinci, 3 garson, 8 mutfak birim şefi, 10 aşçı, 18 bulaşıkçı, 6 çamaşırhane görevlisi, 5 bahçıvan, 3 çevre temizlik görevlisi, 4 cankurtaran, 6 aşçı yardımcısı, 7 resepsiyonist, 12 garson birim sorumlusu, 3 teknisyen, 3 şoför. 50 garson, 2 valiz taşıma personeli, 8 komi, 13 kat hizmetler görevlisi, 1diyetisyen, 1 marangoz, 5 animatör alımı gerçekleştirilecek.
 

MERKAZ BANKASI PERSONEL ALIM BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Animatör alımı için ilana başvuru yapacak olan adayların...