14 / 05 / 2024

merkez bankası mart faiz kararı

merkez bankası mart faiz kararı

Merkez Bankası, 2022 yılının ilk faiz kararını ocak ayında açıklamış ve faizi sabit tutmuştu. 17 Mart Perşembe günü saat 14.00'te açıklanacak Merkez Bankası 2022 yılının 3. faiz kararı ne olacak? İşte detaylar...

Kiralar aylık bazda yüzde 6,33 arttı! Merkez Bankası açıkladı! 

TCMB, Mart ayında kiraların aylık bazda yüzde 6,33 arttığını ortaya koydu. İşte Merkez Bankası'nın açıkladığı o rakamlar...

Merkez Bankası'ndan faiz artışı! Son dakika Merkez Bankası faizleri yüzde 50'ye çıkardı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) faiz kararını açıkladı. TCMB, mart ayında politika faizini sürpriz bir kararla 500 baz puan artırarak yüzde 50'ye çıkardı. 

Merkez Bankası faiz kararı öncesi dolar ne kadar? Bugün dolar/TL kaç lira? 21 Mart Perşembe dolar kaç TL?

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararı bugün açıklanacak. Karar öncesi doların kaç lira olduğu merak ediliyor. Bugün dolar ne kadar? Güncel dolar kuru...

Merkez Bankası az önce resmen açıkladı! Dolar kuru yıl sonunda işte tam bu kadar olacak!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası , piyasanın dolar, faiz, enflasyon ve büyüme beklentilerini kapsayan ve merakla beklenen mart ayı anketini yayımladı. Peki dolar kuru yıl sonunda ne kadar olacak? 

Merkez Bankası açıkladı! Mevduatta faiz oranları yüzde 30'un üzerine çıktı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası tarafından açıklanan verilere göre TL mevduat faizlerinde uygulanan azami faiz oranları en son açıklanan Mart 2023 verilerine göre yüzde 40'ı buldu. 

Merkez Bankası resmen açıkladı! Dolar tan anlamıyla bu kadar olacak! Bu rakamı gören yerinde duramayacak

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) Piyasa Katılımcıları Anketi 2023 Mart sonuçları geçtiğimiz ay belli olmuştu. Anket sonuçlarına göre Merkez Bankası dolar beklentisini açıkladı. 

Merkez Bankası rezervleri 2 milyar 271 milyon dolar azarak 122,4 milyar dolar oldu!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Haftalık Para ve Banka İstatistik verilerini açıkladı. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) toplam rezervleri 31 Mart haftasında bir önceki haftaya kıyasla 2 milyar 271 milyon dolar azalışla 122 milyar 423 milyon dolara kadar geriledi. 

Merkez Bankası resmen duyurdu! Dolar tam tamına bu kadar olacak! Elinde avucunda dolar olanlar hemen dövizciye koşacak

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) Piyasa Katılımcıları Anketi 2023 Mart sonuçları belli oldu. Anket sonuçlarına kadar Merkez Bankası doların tam tamına ne kadar olacağını açıkladı. 

Merkez Bankası’nın faiz kararı belli oldu. TCMB faizi yüzde 8,5’da sabit tuttu. Faiz kararı piyasaları nasıl etkileyecek

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası mart ayı faiz kararını açıkladı. Merkez Bankası, politika faizini yüzde 8,5’da sabit tuttuğunu belirterek herhangi bir değişikliğe gitmedi.

Merkez Bankası faiz kararını açıklıyor! Yeni faiz kararı ne olacak? Ekonomistlerden ardı ardına tahminler geldi!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası faiz kararını açıklıyor. Gözler, TCMB'nin 23 Mart’ta açıklayacağı faiz kararına çevrildi. AA Finans'ın karar öncesi gerçekleştirdiği ankete göre ekonomistlerin çoğunun düşüncesi aynı. İşte detaylar...

Merkez Bankası doların ne kadar olacağını resmen açıkladı! Kafanızdan tüm rakamları silin! Dolar tam kadar olacak

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) Piyasa Katılımcıları Anketi Mart ayı sonuçlarını açıkladı. Dolar tam olarak bu kadar olacak! Kafanızdan tüm rakamları silin! 

Merkez Bankası faiz kararını ne zaman açıklayacak? Milyonların göze bu haberde!

2023 Mart dönemine ilişkin Merkez Bankası faiz karının açıklanması bekleniyor. Her ay açıklanan faiz kararları milyonlar tarafından merakla beklenirken mart ayı için yapılacak açıklama için de geri sayım başladı.

Merkez Bankası rezervleri 346 milyon dolar azaldı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) toplam rezervleri 10 Mart 2023 haftasında bir önceki haftaya göre 346 milyon dolar azaldı ve 120 milyar 13 milyon dolara geriledi.

merkez bankası mart faiz kararı Haberi

merkez bankası mart faiz kararı

Merkez Bankası, 2022 yılının ilk faiz kararını ocak ayında açıklamış ve faizi sabit tutmuştu. 17 Mart Perşembe günü saat 14.00'te açıklanacak Merkez Bankası 2022 yılının 3. faiz kararı ne olacak? İşte detaylar...


Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) 2021 yılını seri faiz indirimleriyle kapatmıştı. Merkez Bankası eylül ayında 100 baz puan, ekim ayında 200 baz puan, kasım ayında ise 100 baz puan, aralık ayında ise 100 baz puanlık faiz indirimi yapmıştı. 4 ayda toplam faiz yüzde 14 çekilmişti.

AA Finans anket katılımında 18 ekonomist faiz kararı ile ilgili; politika faizinin yüzde 14'te sabit bırakılacağını öngörüyor. Geçen ay gerçekleştirilen PPK toplantısında politika faizi değiştirilmeyerek yüzde 14'te sabit bırakılmıştı. Ekonomistlerin yıl sonu politika faiz oranına ilişkin beklentilerinin medyanı da yüzde 14 oldu.