02 / 10 / 2024

merkez bankası tl mevduat

merkez bankası tl mevduat

Döviz ve altın hesaplarından TL mevduat ve katılma hesaplarına çevrilmesinde Merkez Bankası'nın her gün saat 11:00'de kur belirleme uygulaması kaldırılmıştır.

Merkez Bankası tam 3 yıl önce bugün faiz indirimi yapmasaydı ortalama konut fiyatı 300 bin TL olacaktı!

Tam 3 sene önce bugün Merkez Bankası faiz indirimine gitmeseydi ortalama bir konutun fiyatının 300 bin TL olacağını söyleyen Analist Fatih Kılınç, yapılan hataların faturasının ağır olduğunu söyledi.  

Merkez Bankası resmen açıkladı! Dolar yıl sonunda 37,16 TL olacak!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) anketinde piyasa katılımcılarının yıl sonu dolar/TL kuru beklentisi belli oldu. Dolar yıl sonunda 37,16 TL olacak.

Dolar için flaş 120 TL açıklaması. Merkez Bankası kararından sonra dikkat

Dolardaki hareketliliğin devam etmesi nedeniyle vatandaşların son dönemde araştırdığı dolar fiyatlar hakkında dünyaca ünlü kurumdan 120 TL açıklaması geldi. Merkez Bankası'nın faiz kararını açıkladığı dönemde bu tahmin bir hayli dikkat çekti.

Merkez Bankası şimdi açıkladı! 12 ay sonra dolar tam 42,0348 TL olacak!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Piyasa Katılımcıları Anketi'nin sonuçları açıklandı. Verilere göre Merkez Bankası'nın 12 ay sonra dolardaki beklentisi 42,0348 TL oldu.

Dolar için 89,02 TL açıklaması... Merkez Bankası bile

Dolar için 89, 02 TL açıklaması geldi... Merkez Bankası bile bu tahmin karşısında şaşıp kalacak.

Merkez Bankası 37 TL olarak açıklamıştı. Dolarda resmen flaş gelişme

Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar tahminini 37 TL bandında açıklamasının ardından dolarla ilgili flaş bir gelişme daha yaşandı.

Merkez Bankası da 37 TL... Dolarda 1,2,3,4,5,6,7 tanesi peşe peşe açıkladı. Açıklama resmi

Dolarda ne olup biteceği vatandaşlar tarafından merak edilmeye devam ediyor... Merkez Bankası'nın dolar hakkındaki 37 TL açıklamasının ardından dolar konusunda bomba bir gelişme daha yaşandı. 1,2,3,4,5,6,7 tanesi peşe peşe açıkladı. Açıklama resmi.

Merkez Bankası resmen 37 TL açıklamıştı... Dolarda 7 gelişmesi

Merkez Bankası'nın yılsonu dolar için 37 TL'yi işaret etmesinin ardından dolarla ilgili flaş bir gelişme yaşandı... Dolarda 7 açıklama birden geldi...

Merkez Bankası resmen 37 TL olarak açıklamıştı... Dolar için 36 TL...

Merkez Bankası'nın geçtiğimiz hafta açıkladığı temmuz beklenti anketinde dolar hakkında 37 TL detayına yer verilmişti. 7 ayrı kurumdan dikkat çeken dolar açıklaması geldi.

Merkez Bankası bile resmen... Dolar için 45 TL

Merkez Bankası'nın geçtiğimiz günlerde yaptığı resmi anket açıklamasının ardından dolar hakkında şaşırtan bir açıklama geldi. Dolar için 45 TL açıklaması.

Merkez Bankası resmen 37,75 olarak açıklamıştı. Dolar için 32,5 TL...

Merkez Bankası'nın geçtiğimiz günlerde yayınladığı dolar anketi bir hayli konuşuldu. Söz konusu ankette dolar için 37, 75 TL bandında bir rakam verilmişti. Ancak dolar için dikkat çeken bir 32, 5 TL açıklaması geldi.

Merkez Bankası resmen açıkladı deprem... Dolar 37 TL...

Merkez Bankası'ndan dolarla ilgili flaş temmuz açıklaması geldi... Binlerce vatandaşımız bunu bekliyordu... Dolar 37 TL...

Merkez Bankası dolar 37 TL falan değil... 1 milyon TL'si olana otomatik 40 bin TL maaş...

Merkez Bankası'nın dolar açıklamaları ve doların 37 TL'ye ilerleyip ilerlemeyeceği tartışılırken, 1 milyon TL gelişmesi yaşandı. 40 bin TL maaş bağlanmış gibi olacak.

merkez bankası tl mevduat Haberi

merkez bankası tl mevduat

Döviz ve altın hesaplarından TL mevduat ve katılma hesaplarına çevrilmesinde Merkez Bankası'nın her gün saat 11:00'de kur belirleme uygulaması kaldırıldı. Uygulamada, Merkez Bankası tarafından her gün rutin olarak belirlenen döviz alış kuru esas alınacak.

Sputniknews'de yer alan habere göre; Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayınlanan konuyla ilgili değişiklikleri içeren iki ayrı Merkez Bankası tebliğine göre, söz konusu uygulama nihai döviz kurunun belirlenmesinde de geçerli olacak. Tebliğle, TL mevduat ve katılma hesaplarına dönüşümün desteklenmesi hakkında tebliğin 4. maddesine eklenen ibareye göre, katılma hesabına sağlanacak getiri, Merkez Bankası'nın katılım bankaları ile açık piyasa işlemleri kapsamında yaptığı bir hafta vadeli geri satım vaadi ile alım işlemlerinde oluşan maliyetten düşük olması halinde aradaki fark, katılım bankacılığı esasları çerçevesinde katılım bankasınca karşılanabilecek. Karşılanmayan kısım için...