29 / 04 / 2024

Merkez Kentsel Dönüşüm Projesi

Merkez Kentsel Dönüşüm Projesi

Nevşehir'de uygulamaya konulacak ikinci büyük Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamındaki Merkez Kentsel Dönüşüm Projesi'nin uygulanması yönündeki süreç devam ediyor.

Nevşehir'de kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor!

Nevşehir Belediyesi tarafından 6 mahalleyi kapsayan Merkez Kentsel Dönüşüm projesinde tespit ve ölçüm çalışmaları aralıksız devam ediyor. Çalışmalarda Nevşehir Belediyesi Kentsel Tasarım Müdürlüğü ekipleri de kontrollerini sürdürüyor.

Nevşehir kentsel dönüşümde tespit çalışmaları başladı!

Belediyesi tarafından projelendirilen 'Merkez Kentsel Dönüşüm Projesinde tespit ve ölçüm çalışmalarına başlandı. 300 bin metrekarelik bölgede, hak sahiplerine ait konut, arsa, işyeri ve diğer müştemilatın tespit ve ölçüm çalışmalarına başladı.

Nevşehir'de kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Nevşehir Belediyesi tarafından projelendirilen 'Merkez Kentsel Dönüşüm Projesi'nde tespit ve ölçüm çalışmalarına başlandı. Bölgede, hak sahiplerine ait konut, arsa, işyeri ve diğer müştemilatın tespit ve ölçüm çalışmalarına başladı.

Mersin'de gerçekleştirilen kentsel dönüşüm projesinde inşaat çalışmalarının yüzde 65'i tamamlandı

Mersin'in merkez Akdeniz ilçesi Barış Mahallesi'nde, yapımı devam eden inşaat çalışmalarında yüzde 65'i tamamlanan 415 konut ve 50 dükkanlık yerinde kentsel dönüşüm projesinde ilk anahtarların 2024'te teslim edilmesi amaçlanıyor. İşte haberin detayları...

Kentsel dönüşüm kapsamında yapımı tamamlanan 404 ofis ve 215 dükkan sahiplerini buluyor!

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammed Avcı, kentsel dönüşüm çerçevesinde inşa edilen 404 ofis ve 215 dükkanın, 5 Kasım Pazar günü hak sahiplerine teslim edileceğini ifade etti.

Şanlıurfa Merkez Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi için düğmeye basıldı! 223 yeni dükkan geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Şanlıurfa Merkez Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ihale tarihini açıkladı. İşte merak edilen detaylar...

İzmir Örnekköy 4. Etap kentsel dönüşüm projesinde imzalar atıldı!

İzmir Örnekköy'de alt yapı çalışmaları devam kentsel dönüşüm projesinin dördüncü etabı için S.S. İş İnsanları Örnekköy Konut Yapı Kooperatifi ile sözleşme imzalandı. İmza töreni İZBETON merkez şantiyesinde yapıldı. 

Niğde Merkez'de kentsel dönüşüm kararı!

Bugünkü 31705 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Niğde Merkez'de yer alan bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi...

Şanlıurfa Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi 2. Etap ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa Merkez Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2. Etap ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Gümüşhane Merkez'de kentsel dönüşüm kararı!

Bugünkü 31614 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Gümüşhane Merkez'de yer alan bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi...

Rize Çarşı Mahallesi kentsel dönüşüm projesinin ihalesi yapıldı!

Rize İli Merkez İlçesi Çarşı (Dolgu) Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi ihalesinin, 5 Ekim 2020 tarihinde 21-b usulüyle yapıldığı öğrenildi.

Çorum'da 14 mahalle için kentsel dönüşüm çağrısı!

Cumhuriyet Halk Partisi Çorum Merkez İlçe Başkanı Ulaş Tokgöz, Çorum Belediye Başkanı'na çağrı yaparak kent genelinde 14 mahallede kentsel dönüşüm çalışmalarının başlaması gerektiğini dile getirdi. 

Şırnak'ta kentsel dönüşüm gerginliği!

CHP Şırnak Merkez İlçe Başkanı Osman Yeren, şehirde 6 sene önce hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi ile ilgili çarpıcı iddialarda bulundu. 

Burdur Necatibey Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Burdur Merkez Necatibey Mahallesi kentsel dönüşüm projesinin ihalesini 7 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Yalova Merkez'de kentsel dönüşüm kararı!

Bugünkü 31519 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Yalova Merkez'de yer alan bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi...

Epsilon Otomasyon Kentsel Dönüşüm Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı'nın merkez nakli yapıldı!

Epsilon Otomasyon Kentsel Dönüşüm Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı'nın merkez nakli gerçekleştirildi. Epsilon Otomasyon Kentsel Dönüşüm Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı'nın merkezi Çekmeköy'de yapıldı.

Merkez Kentsel Dönüşüm Projesi Haberi

Merkez Kentsel Dönüşüm Projesi

Son yıllarda şehircilik kavramında, çağdaş ve modern şehir kimliğinin sağlıklı bir altyapı ve üstyapı sistemleri ile birlikte oluşumunda önemli değerler arasında yerini alan Kentsel Dönüşüm Projelerinin ülke genelinde temel esasları ile ortaya koyan yerel yönetimler arasında ilk sıralarda yer alan Nevşehir Belediyesi, ikinci Kentsel Dönüşüm Projesi'nin uygulanmasına yönelik süreci eksiksiz şekilde yürütüyor. Karasoku, İbrahimpaşa, Yeni Mahalle, 20 Temmuz, Hacırüştü, Herikli ve Kapucubaşı Mahallelerinde toplam 300 bin metrekarelik bir alanı kapsayan Merkez Kentsel Dönüşüm Projesi gereğince, bugüne kadar dönüşüm alanında ölçümleme, tespit ve değerlendirme işlemleri tamamlandı. Nevşehir Belediyesi Kentsel Tasarım Müdürlüğü'nün koordinasyonunda gerçekleştirilen Merkez Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında bundan sonraki süreçte , kentsel dönüşüm alanının kentsel tasarım projesi ve mimari avan projeleri hazırlanacak.



Farklı şehir görünümünün ortaya konulması adına da önem...