15 / 05 / 2024

Merkür Of Desıng İnşaat adres 

Merkür Of Desıng İnşaat adres 

Merkür Of Desıng İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 60 bin TL sermaye bedeli ile Emrullah Bayraktar, Seyfullah Bayraktar ve Şebnem Paliç ortaklığında kuruldu.

Bank of America emin şekilde yeni dolar tahminini açıkladı! 2024'e girmeden bu rakam görülecek!

Bank of America (BofA) dolar için yıl sonu tahmini paylaşarak faiz karayla ilgili öngörülerini açıkladı. İşte Türkiye ekonomisine dair son tahminler...

Merkür Kapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Merkür Kapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yıldıray Aksu tarafından kuruldu.

Cosarc Desıng Mimarlık Ve Mühendislik Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cosarc Desıng Mimarlık Ve Mühendislik Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Engin Yılmaz tarafından kuruldu.

Avrupa'da faiz artırım döngüsünün sonuna geliniyor!

Avrupa Merkez Bankası (ECB) Yönetim Konseyi Üyesi ve Fransa Merkez Bankası Başkanı Francois Villeroy, ECB'nin önümüzdeki toplantı için seçeneklerini açık tuttuğunu belirterek “Avrupa'da faiz artırım döngüsünün sonuna yaklaşılıyor” dedi.

4.500 lira verilecek! Resmi Gazete ‘de yayımlandı: Ücretsiz şehir içi ulaşımda yeni karar

Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından alınan yeni bir karar, ücretsiz şehir içi ulaşım için verilen gelir desteği ödemelerinin artırılmasını öngörüyor.

Otomobil fiyatlarına yeni zam! Tır şoförü sorunu otomobil fiyatlarını artırdı!

Rusya Ukrayna savaşı sonrasında daha da artış gösteren TIR şoförü sorunu otomobil fiyatlarına zam olarak yansıdı. Otomobil fiyatlarına yeni zam geldi.

Dolarda yükseliş son mu buluyor?

Dolarbir ayın en düşük seviyesine düştü, ancak yükseliş trendi henüz bitmemiş olabilir. JP Morgan ve Fivestar Varlık Yönetimi'ne göre, doların "hakimiyetinin" Fed'in faiz artırım döngüsü sona ermeden biteceğini söylemek için çok erken olabilir.

Euro Bölgesi’nde enflasyon yeni bir rekora koşuyor! Avrupa’da enflasyon oranı kaç olacak?

Euro bölgesinde enflasyonun, yüzde 9.1 ile tarihinin en yüksek seviyesini görmesi bekleniyor. Yükselen enflasyon ile mücadele baskısı arttıkça da Avrupa Merkez Bankası’nın büyük bir faiz arttırımı yapması öngörülüyor.

Piyasa Kahini İslam Memiş altının büyük atağı ne zaman yapacağını açıkladı! Altın almayı düşünenler dikkat

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, yatırımcılara öngörülerine devam ediyor. Altının fırlama yapacağı tarihi açıkladı. İşte detaylar…

Konut fiyatlarını gelecekte neler bekliyor? Artışlar hızlanacak mı?

Ev fiyatlarında uzun zamandır yaşanan fahiş seyir, kamuoyunda konuşulanlar arasında ilk sırada yer alıyor ve yerini koruyor. Peki konut fiyatlarını gelecekte neler bekliyor? Konut sektöründe fiyatlar nasıl değişecek? İşte konut sektörüyle ilgili öngörüler...

Add Desıng Mimarlık Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Add Desıng Mimarlık Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Turgut taarfından kuruldu.

İstanbul’da her 3 binadan 1'i depreme dayanıksız!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "İstanbul’da her 3 binadan 1'i depreme dayanıksız. Çok ağır ve ağır hasar alacağı öngörülen bina sayısı 83 bine çıktı" dedi. Ekrem İmamoğlu, İstanbul'un yapı stokunu değerlendirdi.

Tor Desıng Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Tor Desıng Mimarlık Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Torun ve Muhammet Torun ortaklığında kuruldu.

Merkür Of Desıng İnşaat adres  Haberi

Merkür Of Desıng İnşaat adres 

Merkür Of Desıng İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 60 bin TL sermaye bedeli ile Emrullah Bayraktar, Seyfullah Bayraktar ve Şebnem Paliç ortaklığında kuruldu.

Merkür Of Desıng İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve...