07 / 05 / 2024

Merlin

Merlin

Merlin; Doğu Avrupa ve Türkiye’nin ilk Legoland Discovery Center’ını 40 milyonTL yatırım ve 3 milyon Lego parçası ile İstanbul’da açacak. 2015 yazında ilk ziyaretçiler beklenecek

Merlin İstanbul Eye açacak!

Turkuazoo akvaryumunu alıp Sea Life yapan Merlin, Legoland de açacak. London Eye’ın sahibi şirketin Avrupa Bölüm Direktörü, “Türkiye’ye yatırım sürecek. İstanbul Eye neden olmasın” dedi

London Eye ve Dungeons konseptleri Türkiye'ye geliyor!

Merlin Entertainments, London Eye ve Dungeons konseptlerini Türkiye’ye getirmek için çalışmalara başladı. Şehrin manzarasının izlendiği dönme dolap konseptli seyir platformu için uygun bir yer araştırılıyor.

45 soruda Arwen Merlin projesi!

Arwen Merlin projesi, iş ve aile yaşamını birbirinden tamamen ayıran, günlük temel ihtiyaçları eksiksiz karşılayabilecek bir modern yaşam projesi olarak İstanbul Pendik'te hayata geçiriliyor. Sabiha Gökçen Havalimanına 1 kilometre uzaklıkta bulunan projede teslimler 2018 yılında yapılacak.

Arwen Merlin Rezidans Kurtköy fiyat!

Arwen Merlin Rezidans Kurtköy fiyat listesi dairelerde 440 bin TL'den başlıyor. Arwen Merlin Kurtköy projesinde konut, ofis ve ticaret alanları yer alıyor...

Kurtköy Arwen Merlin'de ön satışlar başladı!

Pendik Kurtköy'de Arwen Yapı imzasıyla hayata geçirilen Kurtköy Arwen Merlin'de ön satışlar başladı. Arwen Merlin'de daire fiyatları 440 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Arwen Merlin Kurtköy'de fiyatlar 440 bin TL'den başlıyor!

Arwen Merlin Kurtköy projesinde 2+1'lerin fiyatları 440 bin TL'den başlıyor. Arwen Merlin Kurtköy projesi Mayıs 2018 yılında teslim ediliyor...

Dam, Madame Tussauds ekibini ağırlayacak!

Girişimcilerin ve sanatseverlerin ortak noktası Dam, dünyada 21’inci merkezini açmaya hazırlanan Merlin Entertainments'in çalışanlarını ağırlayacak.

Perakende sektöründe darbe girişimi sonrası mağaza atağı!

Perakende sektöründe yatırımcılar, mağaza ve şubeleşmeyi sürdürerek Türk ekonomisine güven mesajı veriyor. Son dönemde Under Armour, Merlin, Aigner, Kahve Dünyası ve Kaşıbeyaz yeni yatırımlarıyla adlarından söz ettiriyorlar.

Madame Tussauds yıl sonunda İstanbul'da açılıyor!

Dünyanın önde gelen eğlence yatırımları şirketi Merlin Entertainments’ın yeni açılışlardan sorumlu direktörü John Jakobsen, 2016 sonunda Madame Tussauds Balmumu Heykel Müzesi’ni İstanbul’da hayata geçireceklerini belirtti.

Beyoğlu'na Madame Tussauds Balmumu Heykel Müzesi geliyor!

Dünyanın önde gelen eğlence yatırımları şirketi Merlin Entertainments'ın yeni açılışlardan sorumlu direktörü John Jakobsen, 2016 sonunda Madame Tussauds Balmumu Heykel Müzesi'ni İstanbul'da hayata geçireceklerin söyledi.

Legoland İstanbul'a geldi!

Turkuazoo'yu satın alarak Türkiye'ye giriş yapan İngiliz Merlin Entertainments Group, Legoland Discovery Centre'ı da İstanbul'a getirdi. Şirket yakın zamanda Madame Tussauds'yu da Türkiye'ye getirecek.

Madame Tussauds İstanbul'da şube açmak istiyor!

Madame Tussauds’nun işletmecisi olan Merlin Grup’un, müzenin bir şubesini İstanbul’da açmak için yerli yatırımcılarla görüştüğü öğrenildi.

Madame Tussauds İstanbul’da yer arıyor!

Balmumu heykel müzesi Madame Tussauds’nun işletmecisi olan Merlin Grup’un, müzenin bir şubesini İstanbul’da açmak için yerli yatırımcılarla görüştüğü öğrenildi. Müzede onlarca ünlü ismin heykeli bulunuyor.

Legoland 40 milyon TL yatırımla açılacak!

Merlin; Doğu Avrupa ve Türkiye’nin ilk Legoland Discovery Center’ını 40 milyonTL yatırım ve 3 milyon Lego parçası ile İstanbul’da açacak. 2015 yazında ilk ziyaretçiler beklenecek

Merlin Haberi

Merlin

MERLIN Entertainments Group, Doğu Avrupa’nın ve Türkiye’nin ilk Legoland Discovery Center’ının kapılarını 40 milyon TL yatırım ve 3 milyon LEGO parçası ile 3 bin metrekare alanda, İstanbul’da açmaya hazırlanıyor. 5 Mart’ta temeli atılan Legoland Discovery Center İstanbul, ziyaretçilerini 2015 yazında kabul etmeye başlayacak. 

İstanbullular seçecek

Legoland Discovery Centre Istanbul’da LEGO gezileri, 4 boyutlu sinema, Lego parçalarının yapım sırrının anlatıldığı Lego Fabrika Turu, Master Model Builder tarafından yönetilen atölye çalışmaları, temalı oyun alanları, doğum günleri ve kutlamalar için özel parti odaları ve İstanbul’un simgelerinin inşa edildiği LEGO MINILAND sergisi yer alacak. İstanbul’un sembolik yapıları, Lego parçalarından inşa edilerek MINILAND’de sergilenecek. MINILAND’in inşa edilmesinde ise İstanbul severlere iş düşüyor. MINILAND oylaması ile İstanbul severler, Legoland Discovery Center’da Lego parçaları ile ölümsüzleştirilmesini istedikleri favori...