30 / 04 / 2024

Mermerciler yeni sitelerine kavuşuyor

Mermerciler yeni sitelerine kavuşuyor

Ankara Mamak'ta dağınık durumda bulunan mermerci esnafı, 150 metrekare açık, 150 metrekare kapalı alan olmak üzere 210 dönümlük alanda yapılan 300 metrekarelik dükkanlara taşınmaya hazırlanıyor.

İnşaat ve emlak sektöründe yeni dünya düzeni!

İnşaat firmalarının ve emlak ofislerinin seri ilan sitelerine bağımlı olarak devam ettiği pazarlama şekilleri yeni dünya düzeninde yetersiz kalacağından bahseden Ekonomist Ahmet Yılmaz ‘alternatif satış kanalları yaratan Gayrimenkul PR gibi çözümlere yönelilmeli’ önerisinde bulundu.

Denizli Mermerciler Sanayi Sitesi’ne yeni altyapı!

Denizli Büyükşehir Belediyesi Mermerciler Sanayi Sitesi Üretim ve Ticaret Alanı Geliştirme Bölgesinin içme suyu projesini geçtiğimiz gün tamamladı

Şanlıurfa Yeni Oto Galericiler ve Mermerciler Sitesi'ne yeni yol!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, yapımında sona yaklaşılan Yeni Oto Galericiler ve Mermerciler Sitesi’nde yol yapım çalışmalarını sürdürüyor.

Şanlıurfa Oto Galericiler ve Mermerciler Sitesi’ne yeni yol!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, yapımında sona yaklaşılan Oto Galericiler ve Mermerciler Sitesi’nde yol yapım çalışmaları başlattı.

Erimtur Mermer'den Mermerciler Küçük Sanayi Sitesi'ne yatırım!

Erimtur Mermer Genel Müdürü Ertuğ Erim, Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odası (BESOB) tarafından yapılan Mermerciler Küçük Sanayi Sitesi'nde 2 bin 400 metrekarelik alanda yeni tesis planladıklarını belirtti.

Ispartakule Bizim Evler 6'da anahtar teslimleri başladı!

Ispartakule’de Bizim Evler markalı 5.500 konut üreten İhlas Yapı, gözde projesi Bizim Evler 6’da yatırımcıların öncelikli tercihi olmaya devam ediyor. Bizim Evler 6 Gökkuşağı etabından daire alan aileler bugünlerde yeni sitelerine taşınmanın heyecanını ya

Mamak'ta mermerciler yeni sitelerine kavuşuyor!

Ankara Mamak'ta dağınık durumda bulunan mermerci esnafı, 150 metrekare açık, 150 metrekare kapalı alan olmak üzere 210 dönümlük alanda yapılan 300 metrekarelik dükkanlara taşınmaya hazırlanıyor.

Mermerciler Sitesi altyapı çalışmaları tamamlandığında yeni yerine taşınacak!

Mermerciler sitesi esnafıyla bir araya gelen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, alt yapı eksikliklerin Nisan’a kadar biteceğini ve esnafın yeni yerine taşınacağını söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç Mermerciler Sitesini inceledi!

Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Mermerciler Sitesinde incelemelerde bulundu. İncelemede bulunan Güvenç, yeni yapılacak sitenin kentin ihtiyacını karşılayacak modern bir site olacağını ifade etti.

Kuzey Afrika'daki kaos, mermer ihracatını sekteye uğrattı

Tunus, Mısır ve Libya'da meydana gelen olaylar ve Ortadoğu ülkelerindeki gerilim, mermer sektörünü etkiledi. Her ay düzenli sipariş alan mermerciler yeni sipariş alamazken, bağlantıları yapılmış siparişler ise iptal ediliyor

Ağaoğlu My World'de yeni kampanya!

Ağaoğlu, inşaatı biten ve oturulmaya hazır halde bulunan Ataşehir'deki My World için yeni bir kampanya başlatıyor.

Eczacıbaşı 400 milyon dolara yeni fabrika açıyor

Eczacıbaşı CEO'su Erdal Karamercan ve İpek Kağıt Genel Müdürü Sertaç Nişli, yeni yatırımın dört aşamada tamamlanacağını belirterek, "İlk iki aşama eylülde tamamlanır" dedi.

Yeni Nesil Evleri'nde 130 bin TL'ye!

PLS4M İnşaat'ın Gebze Şekerpınar'da inşa ettiği Yeni Nesil Evleri'nde dairelerin fiyatları 130 bin YTL'den başlıyor, 342 bin YTL'ye kadar çıkıyor.

Mermerciler yeni sitelerine kavuşuyor Haberi

Mermerciler yeni sitelerine kavuşuyor
Kentsel dönüşümde yakaladığı başarılı performansla Mamak'ın çehresini değiştiren Mamak Belediyesi, bölgenin ekonomik yapısına büyük katkılar sağlayacak yatırımların da yapımına devam ediyor. 


Mamak Belediyesi ve Ankara Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle mermercileri bir araya toplamak için yapımı devam eden Ortaköy Mermerciler Sanayi Sitesi'nde iş yerleri hızla yükseliyor. 


Sanayi sitesi kapsamında ilçede dağınık durumda bulunan mermerci esnafı, 150 metrekare açık, 150 metrekare kapalı alan olmak üzere 210 dönümlük alanda yapılan 300 metrekarelik dükkanlara...