05 / 05 / 2024

mersin 2015 belediye çalışmaları

mersin 2015 belediye çalışmaları

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin, 2015 yılında kaynakların verimli kullanılması adına yaptığı çalışmalar ve hayata geçirdiği projelerle hizmet dolu bir yıl geçirdiği ve bu çalışmalarla kentin çehresinin değiştiği bildirildi.

Ev alacaklar bu tarihi aman kaçırmayın! Tam 103 adet 1+1 konut uygun fiyatla satılıyor!

Mersin Tarsus Belediye Başkanlığı, Mersin Tarsus'ta yer alan 103 adet 1+1 konutu satıyor. Peki Tarsus'ta yer alan 1+1'lerin fiyatları ne kadar? Brüt alanları kaç metrekare? 

Mustafa Gültak'tan kentsel dönüşüm tepkisi!

Mersin Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısında kentsel dönüşüm çalışmalarına yönelik tepkilerini dile getirdi. 

Mersin Akdeniz'de ilk temel atma 2022'de!

Mersin Akdeniz Belediye Meclisi Ekim ayı ilk toplantısında ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmaları ele alındı.

Mustafa Gültak'tan imar planları için çağrı!

Mersin Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, imar çalışmaları için çağrıda bulundu.

Mustafa Gültak: Mersin'in en büyük sorunu imar!

Yerel bir televizyon kanalında açıklamalarda bulunan Mersin Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Mersin'in kentsel dönüşüm çalışmaları ve imar sorunlarına yönelik çağrıda bulundu.

Mustafa Gültak: Mersin'de 5 binlik imar planı acilen hazırlanmalı!

Mithat Paşa Mahallesi'nde ziyarette bulunan Mersin Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, kentte imar planlarının acilen hazırlanması gerektiğini dile getirdi. 

Mersin'de 86.7 milyon TL'ye satılık 11 arsa!

Mersin Toroslar Belediye Başkanlığı, Mersin'de yer alan 11 adet arsayı 86 milyon 768 bin 606 TL'ye satışa çıkardı.

Mersin Akdeniz'de kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Mersin Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, ilçe halkının uzun süredir beklediği kentsel dönüşüm çalışmalarının başladığını açıkladı.

 Mersin Akdeniz için kentsel dönüşüm çağrısı! 

Mersin Akdeniz Belediye Başbakanı M. Mustafa Gültak, ilçe için kentsel dönüşüm çalışmalarının bir an önce hayata geçmesi gerektiğini dile getirdi. 

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi Yenice’deki arazinin statüsünü değiştirdi!

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi, Yenice Cemevi’nin olduğu arazinin imar planlarına ibadethane olarak işaretlenmesini oy çokluğuyla onayladı.

Silifke Belediyesi'nden 'dar gelirliler için ucuz konut' müjdesi!

Mersin Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, dar gelirli aileler için sosyal ve ucuz konut müjdesi verdi.

Toroslar'ın yeni imar planı için çalışmalar başlıyor!

Mersin Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, 1’nci etap 1/1000 ölçekli imar planıyla ilgili görüş alışverişi yapmak için meclis üyeleriyle buluştu.

Mersin'in imar sorunu çözülüyor!

Mersin Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Mersin’in kent planı ile ilgili en önemli sorunlarından olan 1/5000 ölçekli nazım imar planının ilk aşamasının çözüldüğü müjdeledi.

mersin 2015 belediye çalışmaları Haberi

mersin 2015 belediye çalışmaları

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin, 2015 yılında kaynakların verimli kullanılması adına yaptığı çalışmalar ve hayata geçirdiği projelerle hizmet dolu bir yıl geçirdiği ve bu çalışmalarla kentin çehresinin değiştiği bildirildi.


Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, geride bıraktığımız 2015 yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Mersinliler Mersin’e sahip çıkınız’ sözünden hareketle başlattığı merkez ve kırsalda kalkınma hamlesiyle kenti geleceğe hazırladığı belirtildi. Mersin’in kültürel, coğrafi ve sanatsal güzelliklerini yurt içinde ve yurt dışında tanıtmak için kültürel etkinliklerden festivallere uzanan geniş bir yelpazede organizasyonlar gerçekleştiren Mersin Büyükşehir Belediyesi, merkez ve kırsalda başlattığı kalkınma hamlesinde uzun yollar kat etti.


"ULAŞIMDA BÜYÜK ATILIM"

Mersin’in ulaşım sorununa çözüm bulmak ve Mersin’in ulaşım altyapısını oluşturmak amacıyla 2015’te Ulaşım Master Planı’nı tamamladıklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, “Bu projelerden en önemlisi olan Tulumba...