28 / 07 / 2024

mersin akdenizde metruk bina yıkımı

mersin akdenizde metruk bina yıkımı

Akdeniz Belediyesi ekipleri Hamidiye Mahallesinde bulunan terk edilmiş bir binanın yıkımını gerçekleştirdi. Akdeniz Belediye Başkanı M. Fazıl Türk, sahipleri tarafından terk edilen binaların çevre için tehlike oluşturduğuna dikkat çekti...

Mersin Erdemli'de metruk binalar yıkılıyor!

Mersin'in Erdemli ilçesinde çevre halkının sağlığını tehdit eden yapılar, Erdemli Belediyesi ekibi tarafından yıkılıyor. 

Mersin Akdeniz'de 2 katlı metruk bina yıkıldı!

Akdeniz Belediyesi, Bahçe Mahallesi'nde yer alan 2 katlı metruk binanın yıkımını kontrollü bir şekilde gerçekleştirdi. 

Mersin Akdeniz'de metruk yapılar ortadan kaldırılıyor!

Mersin Akdeniz Belediyesi, ilçe genelinde metruk binaların yıkımını kontrollü bir şekilde gerçekleştiriyor. 

Mersin’deki metruk binalar yıkılıyor!

Mersin Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından terk edilmiş metruk binaların yıkım çalışmaları başladı.

Mersin Silifke'de metruk binalar yıkılıyor!

Mersin’in Silifke ilçesinde, ilçe sınırları içerisinde bulunan, emniyet ve sağlık açısından risk taşıyan metruk binalar yıkılıyor.

Mersin Sinap Kalesi için restorasyon talebi!

Mersin'in Çamlıyayla ilçesinde metruk halde bulunan Sinap Kalesi'nin restore edilmesi isteniyor.

Akdeniz’de metruk binalara yıkım!

Mersin’de Akdeniz Belediyesi, çökme riski taşıdığı için can güvenliğini tehdit eden metruk yapıları yıkıyor.

Mersin'de metruk binalar yıkılıyor!

Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Mersin'de çökme riski bulunan harebe yapılar yıkılıyor. Çalışmalar kapsamında terk edilmiş 3 metruk binanın daha yıkımı gerçekleştirildi.

Mersin Akdeniz metruk evlerden kurtuluyor!

KHK kapsamında görevlendirme yapılan Mersin'in Akdeniz Belediyesi, kentteki harabe durumdaki evleri de yıkarak ilçenin çehresini değiştiriyor

Mersin Toroslar'daki metruk binalar yıkılıyor!

Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediyesi, ilçede tehlike arz eden ve kötü görüntü oluşturan metruk binaların yıkımlarını sürdürüyor.

Mersin Akdeniz'deki eski binalar yıkılmalı!

Mersin Akdeniz ilçesi Bahçe Muhtarı Mehmet Dane, mahallesindeki metruk binaları, altyapı sorunlarını, belediye ile beraber yürüttükleri hizmetleri anlattı.

Mersin'de metruk binalar yıkılıyor!

MERSİN Büyükşehir Belediyesi’nin kent genelinde yürüttüğü yeni yol açma çalışmaları kapsamında metruk binaların yıkımı sürüyor. Ekipler yeni bulvar yapımına başladı.

Mersin'de terk edilmiş binalar yıkılıyor!

Mersin’in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi, ilçenin farklı mahallelerinde kullanım ömrünü tamamlamış, terk edilmiş ve metruk durumdaki binaların yıkım çalışmalarına devam ediyor.

mersin akdenizde metruk bina yıkımı Haberi

mersin akdenizde metruk bina yıkımı


Mersin merkez Akdeniz Belediyesi ekipleri tarafından Hamidiye Mahallesinde bulunan terk edilmiş bir binanın yıkımını gerçekleştirdi. 


Akdeniz Belediye Başkanı M. Fazıl Türk, sahipleri tarafından terk edilen binaların çevre için tehlike oluşturduğuna dikkat çekti. Metruk binaların mahalle sakinlerinin huzurunu bozacak şekilde kullanılmasının kabul edilemez olduğunu ifade eden Türk, bu tür yapıların belediye ekiplerince de tespitinin yapıldığını kaydetti. Ekiplerin son olarak Hamidiye Mahallesi 4214 Sokakta bulunan ve harabe haline gelmiş bir yapının yıkımını yaptığını anlatan Türk, vatandaşları bu tür binalar konusunda duyarlı olmalarını istedi.


Kırıkhan...