29 / 04 / 2024

mersin antalya karayolu

mersin antalya karayolu

Mersin Antalya karayolunun, Anamur şehir merkezinden geçen Alparslan Türkeş Bulvarı'nda sıcak asfaltlama ve yol çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Mersin-Antalya arası 5 saate düşüyor!

Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, gerçekleştirilen yol çalışmalarıyla Antalya – Mersin arasının 8 saatten 5 saate düşeceğini ve çalışmaların bir ay sonra tamamlanacağını ifade etti...

Antalya'da konut yüzde 551 arttı! Ruslar ve Ukraynalılar'ın yeni durağı Mersin oldu!

Yabancıların ülkemizde en çok konut satın aldıkları bölgelerin başında gelen Antalya'da konut fiyatları uçtu. Yüzde 551 artan fiyatlar karşısında Ruslar ve Ukraynalılar, Mersin'e yönelmeye başladı. İşte detaylar...

10 ilde 21 bölge kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Ankara, Samsun, Konya, Mersin, Antalya, Muğla, Van, Bitlis, Muş, Kayseri'de yer alan bazı bölgeler, kesin korunacak hassas alan ilan edildi.

Korkuteli-Antalya karayolu surların altından inşa edilecek alt geçitle bağlanacak!

Büyük İskender'in geçemediği, Korkuteli-Antalya karayolu nedeniyle 1950'lerde yıkılan surlar yeniden inşa edilip, birleştirilecek. Karayolu ise surların altından inşa edilecek alt geçitle bağlanacak.

Antalya Termessos Antik Kenti'nin surları yeniden inşa ediliyor!

Antalya Termessos Antik Kenti'nin, Korkuteli  Antalya Karayolu nedeniyle 1950 yılında yıkılan surları, yeniden inşa edilecek...

Bodrum-Antalya karayolu çalışmasına ilişkin 2 soru mecliste!

Bodrum-Antalya karayolu çalışmasına ilişkin soru önergesi hazırlandı. CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, hazırladığı soruları Bakan Turhan'a sordu...

Akdeniz Sahil Yolu projesiyle Mersin-Antalya arası 4 saate düşecek!

Akdeniz Sahil Yolu Projesi kapsamında yapımı süren tünel ve viyadükleri inceleyen Mersin Valisi Ali İhsan Su, projenin tamamlanmasıyla Mersin-Antalya arasının 4 saate düşeceğini söyledi..

Kıyı şehirleri beyaz yakalıların merceğinde!

Özellikle İzmir, Mersin, Antalya, Çanakkale gibi kıyı şehirleri beyaz yakalı orta ve üst düzey yöneticilerin merceğine girdi.

Mersin-Antalya yolu çalışmalarında son durum!

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, 'Akdeniz Sahil Yolu'nu tamamladığımızda Mersin'den Antalya'ya olan süre 4-5 saate, hatta 4 saate bile düşebilecek." dedi.

Konya Beyşehir'de ikinci tünel yapımı başladı!

Yeni Konya-Antalya Karayolu yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Proje kapsamında yapımı tamamlanan Demirkapı Tüneli'nden sonra ikinci tünel yapım çalışmaları da başladı.

Yeşilovacık-Aydıncık ile Aydıncık-Gözce arasındaki 6 tünel açıldı!

Mersin-Antalya arasındaki Akdeniz Sahil Yolu, Yeşilovacık-Aydıncık/Aydıncık-Gözce arasındaki 6 tünel ile 1 viyadüğün açılışı düzenlenen törenle gerçekleştirildi.

Akdeniz Sahil Yolu 2020'de tamamlanacak!

Akdeniz Sahil Yolu projesi etap etap tamamlanırken Mersin-Antalya arasını 5 saate indirecek. Akdeniz Sahil Yolu projesinin 2020 yılında tamamlanması planlanıyor.

Adana-Antalya yolu 1 yılda tamamlanacak!

Mersin’in Silifke ilçesi ile Antalya’nın Gazipaşa ilçesi arasında tüneller açılıyor viyadükler yükseliyor. Yol bir yılda bitecek.

Konya Alacabel Tüneli 3 ayda tamamlanacak!

Seydişehir- Antalya karayolu üzerinde yapımına başlanan 7 bin 300 metre uzunluğundaki Alacabel Tüneli için yapım çalışmaları sürüyor.

mersin antalya karayolu Haberi

mersin antalya karayolu

Son iki aydır tünellerin girişi başta olmak üzere sürdürülen yol asfaltlama çalışmaları yoğun bir ekip ve ekipman gücü ile Anamur Sanayi - BP arası ve Anamur İtfaiyesi üzerinde devam ediyor. Asfaltlamanın Anamur başta olmak üzere bölgeye faydasının kaçınılmaz olduğunu dile getiren vatandaşlar, çalışmaların bu denli hızlı devam etmesinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.


Sabah...