18 / 05 / 2024

mersin arena açıldı mı

mersin arena açıldı mı

Mersin Arena Stadı 'nın bir protokolle Mersin İdmanyurdu’na verilmesi ve Kasım ayında ilk resmi maçların oynanması düşünülüyordu. Kasım ayının sonlarına geldiğimiz bu günlerde stadın açılmasıyla ilgili hiçbir gelişme yok

BN Hotel Thermal Mersin'de açıldı!

BN Hotel Thermal Mersin'in İçmeler bölgesinde hizmete açıldı.  Otel Adana Havalimanı'na 45 dakika mesafede bulunuyor. 

Mersin Millet Bahçesi açıldı!

Mersin’de üç ayrı bölüm halinde hayata geçirilen Mersin Millet Bahçesi, dün hizmete açıldı. Yatırım bedeli 100 milyon TL'yi aşan millet bahçesi Türkiye'nin en büyük millet bahçelerinden biri oldu.

Mersin Üniversitesi Onkoloji Hastanesi açıldı!

Mersin'de 14 bin 500 metrekare kapalı alan üzerine kurulu 150 yatak kapasiteli Mersin Üniversitesi Onkoloji Hastanesi açıldı. Açılış törenine katılan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, hastanenin Mersin'in değil, çevre illerin de ihtiyacını gidereceğini belirtti...

Barbaros Merkez Camii hizmete açıldı!

Mersin Tarsus Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Barbaros Mahallesi Merkez Cami gerçekleşen törenle hizmete açıldı.

İMOB Mersin Mobilya Fuarı ziyarete açıldı!

CNR Holding tarafından düzenlenen "İMOB Mersin Mobilya Fuarı" açıldı. Mersin Valiliği, Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) tarafından desteklenen fuarın 50 binden fazla ziyaretçi ağırlaması bekleniyor.

Tarsus'ta yapılaşmanın önü açıldı!

Mersin Tarsus Belediyesi Başkanı Şevket Can, Bağlar, Gaziler ve Yeni Mahalle’nin imar durumunun düzeltilerek, gelişiminin önünün açıldığını söyledi.

Eximbank'ın Senegal'deki Dakar Arena projesi açıldı!

Senegal’de Summa Turizm tarafından hayata geçirilen ve Eximbank'ın finanse ettiği Dakar Arena projesi açıldı. Dakar Arena'nın içerisinde Cicad İş Oteli, Cicad Sergi Sarayı ve Diamniadio Çok Amaçlı Spor Salonu projeleri bulunuyor.

Erdemli Sağlıklı Yaşam Merkezi açıldı!

Mersin Erdemli ilçesinde Erdemli Sağlıklı Yaşam Merkezi açıldı. Sağlık Merkezi, ücretsiz hizmet verecek...

Mersin Arkeoloji Müzesi açıldı!

Yapımı 3 yıl süren ve bünyesinde, Soli-Pompeipolis Antik Kenti, Elaiussa-Sebaste Antik Kenti ve Yumuktepe Höyüğü'nden çıkan eserlerin de aralarında olduğu Mersin Arkeoloji Müzesi, açıldı.

Mersin Tarsus'ta yeni taziye evi açıldı!

Mersin Tarsus'ta inşa edilen taziye evi törenle hizmete açıldı. Açılışta konuşan Tarsus Belediye Başkanı Şeveket Can, bugüne kadar 17 hizmetin açılışını gerçekleştirdiklerini söyledi.

TÜGVA Mersin İl Temsilciliği binası açıldı!

Mersin Yenişehir ilçesi İnönü Mahallesi'nde inşa edilen Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) İl Temsilciliği binası hizmete açıldı. Açılışa, Bilal Erdoğan katıldı.

ERA Gayrimenkul Mersin Ofisi açıldı!

ERA Gayrimenkul'ün güney kesimlerdeki 3. ofisi Mersin’de açıldı. Toros Belediye Başkanı Hamit Tuna ve ERA Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan açılışı birlikte yaptı.

Vakıf Katılım Mersin Şubesi açıldı!

Vakıf Katılım Mersin Şubesi açıldı. Vakıf Katılım Genel Müdürü Göktaş: "Öncelikli amacımız sektörü büyütmek, hem yurt içi hem de yurt dışında daha fazla fonu sisteme dahil etmek ve daha fazla kişiye ulaşmak" dedi.

mersin arena açıldı mı Haberi

mersin arena açıldı mı


Spor medyasına göre, Türk futbolu Avrupa’nın en iyi 4 ligi arasında bulunuyor. Ama Avrupa’dan Türkiye’ye bakınca durum tam tersi gibi görünüyor. Onlara göre Türkiye ligi ikinci, hatta üçüncü lig statüsünde yer alıyor. O yüzden bugün hiçbir Avrupa ülkesinde Türkiye liglerinde oynanan maçların maç özetleri ekranlara gelmiyor..

Türk futbolunun Avrupa’ya rakip olamamasının arkasında taktik ve tekniğin yanında tesisleşememe en önemli faktör olarak karşımıza çıkıyor. Bugün Süper Lig’de mücadele eden takımlarımızın birkaçı hariç, oynadıkları statlar adeta bir gecekonduyu andırıyor. Seyirci kapasitesi 15 bini geçmeyen bu statlarda oynanan maçlar bile tam kapasite ile dolmuyor. Tribünlerdeki boşluklar sahada oynanan futbolu da etkiliyor. Futbol temaşa sanatıdır. Futbolcu yaptığı güzel bir hareketin karşılığı olarak alkış bekler. Boş tribünler futbolcuyu soğutur, mücadele azmini kırar..


Gençlik ve Spor Bakanlığı...