17 / 05 / 2024

mersin arıtma tesisleri

mersin arıtma tesisleri

Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, îller Bankası ve Anamur Belediyesi işbirliği ile yapılan İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi, Anamur'da törenle açıldı.

Anamur Biyolojik atıksu arıtma tesisi açıldı!

Mersin Su ve Kanalizasyon daresi (MESK) Genel Müdürlüğü, İller Bankası ve Anamur Belediyesi iş birliği ile yapılan Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi, Anamur'da törenle açıldı.

Mersin Mezitli Arıtma Tesisi ile mavi bayrak almayı hedefliyor!

Mersin ile Erdemli arasındaki sahile mavi bayrak aldırmayı hedefleyen Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Karaduvar'ın ardından Mezitli Arıtma Tesisi'ni de devreye almak için harekete geçti.

Ergene 1 ve Çorlu 1 OSB arıtma tesisleri Ağustos'ta açılacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Biz kötü gidişatı durdurmak için Ergene Havzası Eylem Planı'nı devreye aldık dedi ve Ergene 1 ve Çorlu 1 OSB arıtma tesislerinin Ağustos'ta açılacağını belirtti...

Sates Yapı İnşaat Ve Su Arıtma Tesisleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sates Yapı İnşaat Ve Su Arıtma Tesisleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Yahya Karım Ahmed tarafından kuruldu.

Mezitli Atıksu Arıtma Tesisi 2018'de tamamlanacak!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Mezitli Atıksu Arıtma Tesisi inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

Konya Akşehir ve Zengen'deki arıtma tesisleri tamamlandı!

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, Akşehir Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi yapımına devam ederken Ereğli’ye bağlı Zengen Mahallesinde ise Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisinin yapımını tamamladı.

Ankara İvedik Arıtma Tesisleri önüne yeni köprü!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Anadolu Bulvarı üzerinde trafik yoğunluğunun yaşandığı ASKİ İvedik Arıtma Tesisleri önüne yeni bir “U” dönüş köprüsü inşa ediyor.

İstanbul'a 4 yeni arıtma tesisi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İSKİ’nin inşa ettiği, toplam 1,2 milyonluk bir havzaya hizmet verecek Büyükçekmece, Silivri, Selimpaşa ve Çanta İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisleri açıldı...

İZSU'nun arıtma tesislerine bakanlık teşviği!

İZSU Genel Müdürlüğü tarafından Avrupa standartlarında işletilen ve kalitesiyle Türkiye’ye örnek olan arıtma tesisleri, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan 7.2 milyon TL.’lik “enerji teşvik” hakkı kazandı.

Manisa Kıranşeyh İçme Suyu Arıtma Tesisi yükseliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, sondaj kuyusu açtıktan sonra ihtiyaç duyulan noktalara içme suyu arıtma tesisleri inşa ederek vatandaşlara ulaşan suyun kalitesini artırıyor.

Mersin Mezitli Atıksu Arıtma Tesisi’nin temeli atıldı!

Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü tarafından yaptırılacak olan Mezitli Atıksu Arıtma Tesisi’nin temel atma töreni gerçekleştirildi.

Mersin Mezitli Atıksu Arıtma Tesisi'nin temeli atılıyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü tarafından yaptırılacak olan Mezitli Atıksu Arıtma Tesisi’nin temeli 27 Eylül 2016 Salı günü atılıyor.

Kızkalesi Atıksu Arıtma Tesisi'nin kapasitesi artırılıyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, Erdemli ilçesindeki Kızkalesi Atıksu Arıtma Tesisi’nin mevcut kapasitesini bin metreküp/günden 7 bin 920 metreküp/güne çıkaracak.

Manisa Selendi’ye içme suyu arıtma tesisleri geliyor!

İçme suyu arıtma tesisleri ile vatandaşlara ulaşan suyun kalitesini daha da artıran Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Selendi’de yapılacak tesisler için düğmeye bastı.

Mersin Kapızlı'ya arıtma tesisi yapılacak!

Mersin Belediye Meclisi, Kapızlı Mahallesi’ne arıtma tesisi yapılmasını onayladı. CHP’li Meclis Üyesi Tuba, Mersin’in en güzel kıyısına arıtma tesisi yapılmasının doğru olmadığını belirtti.

mersin arıtma tesisleri Haberi

mersin arıtma tesisleri

Törene Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Anamur Belediye Başkam Mehmet Türe, Bozyazı Belediye Başkanı Mehmet Ballı, Gülnar Belediye Başkam Ahmet Günel ve MEŞKİ Genel Müdürü Turgut Aybak...