26 / 05 / 2024

Mersin Barbaros Mahallesi cami

Mersin Barbaros Mahallesi cami

Mersin’in Tarsus ilçesinde belediye öncülüğünde Barbaros Mahallesi’nde cami ve taziye evi çalışmalarına başlanıldı. Belediye Başkanı Şevket Can, önümüzdeki günlerde temelinin atılacağını söyledi.

MHR GYO Ataşehir kentsel dönüşüm projesi için imzalar atılıyor! 

MHR GYO tarafından geçtiğimiz günlerde İstanbul Ataşehir'de Barbaros Mahallesi'nde kentsel dönüşüm projesi yapılacağı açıklanmıştı. MHR GYO Ataşehir projesi ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı...

MHR GYO'dan Ataşehir'e yeni proje!

MHR GYO, İstanbul Ataşehir'de Barbaros Mahallesi'nde kentsel dönüşüm projesine imza atacak. Projenin geliştirilmesine ve sözleşme yapılmasına karar verildi. İşte proje ile ilgili ayrıntılar...

Kentsel dönüşümde 4.5 yıllık çalışmanın sonuna gelindi! 534 konut teslim ediliyor!

Kocaeli, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Barbaros Mahallesi'ndeki kentsel dönüşümü ve İlimtepe konutları hakkında bilgi verdi. 4.5 yıllık çalışmanın sonuna geldiklerini belirten Başkan Şener, konutların teslimlerinin yapılacağını açıkladı. İşte detaylar...

Milli Emlak o ildeki 3 bin 191 metrekarelik arsayı satıyor! Yüzde 20 indirim ve 24 ay taksit fırsatıyla!

Çanakkale Milli Emlak Müdürlüğü, Çanakkale ili, Merkez ilçesi, Barbaros Mahallesi'nde yer alan arsayı yüzde 20 indirim ve 24 ay taksit fırsatıyla satıyor. İşte ayrıntılar...

Mersin Metrosu'nun temeli atıldı!

Mersin Cumhuriyet Mahallesi’nde metro temeli atıldı. Yapılan törene İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katılım sağladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer de temeli atılan metro projesi hakkında bilgi verdi. 

Mersin Barış Mahallesi kentsel dönüşüm için gün sayıyor!

Mersin Barış Mahallesi'nde yapılması planlanan kentsel dönüşüm projesi kapsamında hak sahiplerinin yüzde 90'ını kentsel dönüşüm projesini onayladı. Barış Mahallesi kentsel dönüşüme girmek için gün sayıyor.

Kahramanmaraş Barbaros'a millet bahçesi müjdesi!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Onikişubat’ın Barbaros Mahallesi’ne millet bahçesi kazandırmak için çalışmalara başladı. Millet bahçesi inşaatı için çalışmaların kısa zamanda başlaması bekleniyor. 

Mersin Barış Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Mersin Büyükşehir Belediyesi, Barış Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmalarına başlıyor...

Bağcılar Barbaros Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Bağcılar ilçesi, Barbaros mahallesi, 3304 ada, 8, 9, 10 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli 22.12.2020 tasdik tarihli plan askıya çıktı.

Tekirdağ'da 10.8 milyon TL'ye icradan satılık fabrika binası ve eklentileri!

T.C. Tekirdağ İcra Dairesi, Tekirdağ ili, Süleymanpaşa ilçesi, Barbaros Mahallesi, 8092 parselde yer alan fabrika binası ve eklentilerini 10 milyon 765 bin 984 TL'ye satıyor. 

TOKİ Mersin Çay Mahallesi'nde toplu konut inşa ediyor!

Mersin'in Akdeniz ilçesine bağlı, Çay Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları başlıyor. Bu çalışmalar kapsamında TOKİ mahallede toplu konut inşa edecek. 

Bağcılar'da yıkım esnasında bitişikteki binanın duvarları da yıkıldı!

Bağcılar Barbaros Mahallesi'nde riskli olduğu belirtilen bir binanın yıkımı esnasında bitişikteki binanın iki dairesinin duvarları da yıkıldı, odalar molozla doldu.

Ataşehir'de 25 gecekondu sahibi daha yeni yuvalarına kavuştu!

Emekevler bölgesi ve Barbaros Mahallesi’nde sosyal donatı alanında yer alan gecekondu sahiplerine daire tahsisleri yapıldı.

Mersin Barbaros Mahallesi cami Haberi

Mersin Barbaros Mahallesi cami

Barbaros Mahallesi’nde bulunan sağlık ocağı yanında çalışmalarına başlanılan cami ve taziye evi yerini inceleyen Belediye Başkanı Şevket Can, önümüzdeki günlerde temelinin atılacağını söyledi.

Barbaros Mahalle Muhtarı Salih Başkan ile birlikte çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Can, 1612 m2 üzerinde kurulan alanda zeminin taziye evi ve üstü ise cami olarak planlandığını belirtti.

Sosyal belediyecilik uygulamasının bir gereksinimi olarak gördükleri taziye evlerinin kısa sürede bir bir hizmete gireceğini belirten Başkan Can, hayırseverlerin desteğiyle güzel bir çalışmaya imza attıklarını söyledi.

Tarsus genelinde çok sayıda taziye evi projesini hayata geçireceklerinin altını çizen Başkan Can, “Tarsus’umuzda taziye evlerinin sayısını arttırarak aynı zamanda güzel bir sosyal projeye faaliyete geçiyoruz. Hayırseverlerin desteği ile Taziye Evleri çalışmalarımız hızla devam ediyor. İhtiyaç duyulan bölgelere taziye evleri yapacağız. Vatandaşlarımız kalıcı ve daha temiz...