14 / 05 / 2024

Mersin Belediyesi son durum

Mersin Belediyesi son durum

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın, Mersin Büyükşehir Belediyesi’nce yaptırılan 1/50 bin ölçekli Çevre Düzeni Planı’nı, bakanlık yetkililerinin belediye yöneticilerine ‘Bakanlığın yaptırdığı planı deldirmeyiz’ dediği iddia edildi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi yüksek maaşla çalışacak personel alacak! Başvuru şartları ve son başvuru tarihi açıklandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi bünyesinde istihdam etmek üzere 4 adet müfettiş yardımcısı alacağını açıkladı. Başvuru koşulları ve sınav yeri belli olurken, son başvuru tarihinin ise 3 Kasım olduğu duyuruldu.

TOKİ Mersin 2023 projesi için son dakika müjdesi geldi! Bakın hangi ilçeye kaç konutluk proje geliyor!

TOKİ Mersin 2023 projesi için son dakika müjdesi geldi... Bakın hangi ilçeye kaç konutluk proje geliyor... İşte TOKİ Mersin projesi detayları...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tamı tamına 403 personel alacak! Son 4 gün!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 403 personel alımı gerçekleştireceğini paylaştı. KPSS şartının aranmadığı başvurularda son başvuru tarihinin 14 Mayıs 2023 olduğu duyuruldu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi sürpriz bir kararla personel alacak! Son başvuru tarihi 5 Mayıs!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu. İlgili kadrolara başvuru yapacak adaylarda aranan başvuru şartları ve kadro bilgisi de belli olurken, son başvuru tarihinin 5 Mayıs olduğu öğrenildi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi rekor sayıda şoför alımı yapacak! İlkokul mezunu olmanız yeterli! Son gün 2 Nisan!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığınca İŞKUR resmi internet sitesinde yayımlanan ilan doğrultusunda en az ilkokul mezunu 100 şoför alımı gerçekleştirileceği öğrenildi. Başvuracak adaylarda aranan başvuru koşulları ve detaylar da belli oldu. Peki, son başvuru tarihi ne zaman, başvuru şartları neler

Mersin'de kentsel dönüşüm projesi son gaz! 415 konut ve 50 dükkanın teslimleri 2023'te!

Mersin'in Akdeniz ilçesinde başlayan kentsel dönüşüm çalışmaları son sürat devam ediyor. 415 konut ve 50 dükkanın yer aldığı kentsel dönüşüm projesinin ilk etabının 2023 yılında tamamlanmasının planlandığını bildirdi.

Kahramanmaraş Afşin Millet Bahçesi için düğmeye basıldı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, kentin her noktasına millet bahçesi inşa etmek için çalışmalarını hızlandırdı. Büyükşehir Belediyesi son olarak Afşin'de inşaat çalışması için düğmeye bastı.

Mersin Anamur Belediyesi'nden 64.7 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Mersin Anamur Belediyesi, Mersin ili, Anamur ilçesi, Göktaş Mahallesi, 741 ada 9 parselde yer alan gayrimenkulü 64 milyon 700 bin TL'ye satıyor...

Mersin Mezitli'de hobi bahçesi açıldı!

Mersin Mezitli Belediyesi, ilçe genelinde vatandaşları toprakla bulaştırmaya devam ediyor. Belediye son olarak ilçede yeni hobi bahçesinin açılışını gerçekleştirdi.

Mersin Akdeniz Belediyesi'nin gündemi kentsel dönüşüm!

Mersin Akdeniz Belediyesi Nisan Ayı Meclis Toplantısı gerçekleşti. Toplantıda konuşan Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak kentsel dönüşüm konusunda destek çağrısında bulundu. 

Denizli'de tarihi yapılar restore ediliyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde tarihi öneme sahip binaları restore etmeye devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi son olarak Şirinköy Kahvehanesi’nin restorasyon çalışmalarına başladı. 

Bursa Çarşıbaşı'nda yıkım çalışmaları tam gaz!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi Çarşıbaşı Kentsel Tasarım Projesi dahilinde yıkım çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi son olarak  Pirinç Han’ın arka tarafındaki bir binanın daha yıkımını gerçekleştirdi. 

ABB'den Anıtkabir çevresinin inşaata açıldığı iddialarına yanıt!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, son günlerde bazı basın organlarında yer alan Anıtkabir çevresinin 10 katlı inşaata açıldığına dair çıkan haberler üzerine yazılı açıklamada bulundu.

Mersin Belediyesi son durum Haberi

Mersin Belediyesi son durum

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın, Mersin Büyükşehir Belediyesi’nce yaptırılan 1/50 bin ölçekli Çevre Düzeni Planı’nı, ‘nükleer santral alanı plana işaretlenmediği’ için veto ettiği, bakanlık yetkililerinin belediye yöneticilerine ‘Bakanlığın yaptırdığı planı deldirmeyiz’ dediği iddia edildi. İddia, Büyükşehir Belediye Meclisi AKP Grup Başkanı İsmail Yerlikaya tarafından meclis toplantısında gündeme getirildi. Belediye meclisi şimdi, nükleer santralin planda yer alıp almaması gerektiğini tartışıyor.


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı geçtiğimiz yıllarda Adana-Mersin 1/100 Bin Ölçekli Çevre Düzeni Planı’nı hazırlamış, Akkuyu nükleer santral sahasının da tanımlandığı plan Mersin’den yapılan 2 bin civarında itiraza rağmen onaylanmıştı.


MHP’li Mersin Büyükşehir Belediyesi, bakanlığın yaptırdığı planın Mersin’in ihtiyaçlarına tam olarak yanıt vermediği gerekçesinden hareketle 1/50 Bin Ölçekli Çevre Düzeni Planı yaptırmaya karar verdi. Promer Planlama tarafından yapılan plan, Mersin’deki tüm belediyeler ve sivil...